|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maxi cosi 15-36
30.10.2006 13:27:47   
Bejba
Za našega ta večjega pobalina smo kupili nov avtosedež Maxi cosi od 15-36 kg. Pa smo bili kar malo razočarani, ko smo ga dali prvič sedet vanj. Prejšni maxi cosi do 18 kg je bil lepo fiksen, se ni premikal in nagibal v ovinkih, mali je bil lepo pri miru v njem.
V tem ta novem pa miga sem in tja, stol ni tako fiksiran, ker se samo spodaj pripne s pasom, na ovinkih mali kar miga sem in tja......skratka mene tole malo mede.
A to tako mora biti pri teh ta večjih avtosedežih, kjer je otrok pripet z varnotnim pasom? Ker sedež smo v avto namestili po pravilih, ki smo jih dobili zraven.

LP; Bejba

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maxi cosi 15-36
30.10.2006 15:16:55   
beti 1
Meni je to malo čudno, naš sedež se je (cel) premikal samo če smo ga dali na sredino zadnje klopi, ker je tisti del dvignjen in ozek in ni primeren za gor dat avtosedež, drugače je pa sedež čisto stabilen, pa je Žiga v njem pripet samo z avtomobilskim varnostnim pasom. Pa se res veliko po ovinkih vozimo. Je pa res, da ima Kiddy na vodilu za pas na vratnem delu zaponko, tako da na tem delu sedež ne more drseti po varnostnem pasu. Mogoče je v tem problem.
Svakinja je imela tak sedež v Cliotu, pa ni nikoli potožila nad podobno težavo.
Če vas bo motilo, bi šla na tvojem mestu nazaj do prodajalne, pa naj ti ga tam še enkrat montirajo.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Maxi cosi 15-36
30.10.2006 17:08:15   
frutka_
Bejba to je normalno, ker sedež ni pripet s pasom in nato otrok še enkrat s pettočkovnim pasom od avtosedeža. Mi2 sva dokupila ene posebne trakce , ki držijo sedež v avtu na mestu, ko otroka ni v njem. Od Concorda so in sem jih v Pikaplonici nabavila. Namen teh trakov seveda ni varnost temveč zgolj to, da je sedež na mestu in ne opleta po avtu kot praviš.
Sicer pa jaz ko malega pripnem s pasom, pas še fajn zategnem nazaj tako da mu lepo pride preko ramen.
Mislim, da bi bilo fajn če to dokupite.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Maxi cosi 15-36
31.10.2006 17:44:04   
miška piška
Ojla!
Mi imamo isti avtosedež, pa nič ne pleše po avtu:)
Glej tukaj so navodila za namestitev v avto, tisto "poličko" odzadaj je treba izvleči in zatakniti za sedež od avtomobila.

http://www.maxi-cosi.com/pdf/instructions/RodiXP.pdf

Upam, da sem ti kaj pomagala in ne skrbi ta avtosedež je super, mi ga imamo že pol leta in smo res ful zadovoljni, mali pa še boljuser posted image
Lep pozdrav!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?