|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maxi Cosi Pearl
30.1.2011 20:20:09   
šipek
Kmalu bomo morali kupiti večji avtosedež. Sedaj imamo Family fix in Maxi Cosi lupinico. Vem, da gre na Family Fix le sedež Maxi Cosi Pearl, vendar sem po ogledu tega sedeža skeptična ali naj se odločim zanj ali raje za npr. Romer King ali Duo plus za katere sem prebrala veliko pohval. Pearl se mi zdi namreč manjši, tudi če pri Romerju odštejem tisti Isofiks, ki se drži sedeža. Zato me zanimajo mnenja tistih, ki imate doma Pearla! Res bom hvaležna za vsako vaše mnenje kajti na netu jih nisem našla skoraj nič, saj je Family Fix dokaj nova zadeva. Zanima me tudi, kako sedijo v Pearlu npr. 3-letniki - je sedež še dovolj velik, so uporabniki zadovoljni v njem, je udoben, kako je s stabilnostjo...? Prosim vse uporabnike Pearla za čim več mnenj in ali bi se še 1x odločili za Pearla ali bi se sedaj odločili za drug sedež! HVALA za vsako mnenje, res mi bo v pomoč!!! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maxi Cosi Pearl
31.1.2011 7:42:58   
meymey
No, pri nas je enako. Jaz sem ga kr kupila.  Trenutno se mi zdi, da bo super (res pa da ima šele 9m). Če se bom spomnila, bom prosila prijateljico s 3letno punčko, da sproba sedež in poročam. Je pa res, da po moje ni veliko 3 letnikov, ki bi uporabljali sedež, glede na to, da je lani komaj prišel na tržišče...

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2011 8:35:35   
constanca

Pearl je v bistu isti sedez kot Tobi, torej lahko pogledas kako so zadovoljni uporabniki tega.
Razlika je le, da je Tobi brez Isofiksa ali familiyfix...kakorkoli ze.

Mi imamo tobija in smo zdaj, pri 9 mesecih super zadovoljni.. Za naprej pa ne vem. Bo pa za drugega otrokauser posted image , za nasega vecjega bratca bomo pa drugega vzeli.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2011 14:52:47   
cebelica_
jupi, tole je pa super tema zame. imam prav iste pomisleke kot ti, šipek in sem tudi jaz že brskala o tem sedežku, pa zaenkrat nič našla

upam, da se bo še katera oglasila.

aja, za tobija pa vem, da so kar zadovoljni. tako da, če je res isti, potem je najbrž fajn.

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2011 18:04:44   
šipek
Punce, hvala za vse komentarje - super ste!
Meymey, ti pa prosim poročaj, če bo prijateljičina punčka stestirala voziček! user posted image
Vsekakor pa bomo vsi, ki nameravamo kupiti Pearla veseli, če se oglasi še kdo s svojimi izkušnjami! user posted image

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2011 7:54:54   
meymey
Evo, smo stestirali sedež. Punca je stara slaba tri leta in pol in brez problema sedi v avtosedežu. Je tudi zelo velika za svoja leta, tako da sem jaz brez skrbi, da ne bi bil našemu prav dovolj časa. Če bi otrok bil velik debelušček in da bi bila zima, potem pa ne vem. Samo jaz še nisem videla res zelo debelega troletnika... so toliko naokoli, da pokurijo vse kalorije user posted image .

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2011 19:48:37   
šipek
Meymey - super! Hvala ti za sporočilo! user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?