Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Size of the product: Max internal seat width around hips: 290 mm Internal seat width around head: 230 mm Min internal seat width (top of head part): 140 mm Internal seat depth (max): 310 mm Internal back length: 500 mm Height (handle up): 570 mm Total length: 700 mm External width: 440 mm Weight: 3,25 kg
Features:
Side Protection System offers optimal protection against side impact
Integrated sun canopy: always on hand and easy to store
Practical belt hooks: retain seat belt when seating your child
Ergonomic handle for ease and comfort of carrying
Ideal 3-in-1 travel system combining the Maxi-Cosi/Quinny stroller and carrycot
One-pull harness for easy adjusting harness length
Push button for easy adjusting the carrying handle
Handy storage compartment
Cover is easy to remove and washable (spare covers are available)
Including beltpads & crotchpad
Easy installation and minimum chance on wrong installation in combination with Maxi-Cosi EasyFix or Maxi-Cosi EasyBase
Isto zadevo sem jaz dopoldne preučevala. In se odločila za CabrioFix, ker ima zraven še podstavek EasyFix. Sta pa zdaj oba v akciji - Citi v BC za 90 eurov, CabrioFix na soncek.si pa 100 eurov.
Citi je malo manjša oz. ožja, kar zna biti pri malo večjem dojenčku problem in ne da se pritrditi na podstavek IsoFix (se mi zdi, da se mu tako reče). Jaz sem za Maxi Cosi CabrioFix.
Jaz imam še ta staro Maxi Cosi Cabrio in je bila super (in upam, da bo še). Mislim, da je razlika med Cabrio in Citi tudi v višini stranskih delov - da so pri Cabriu višji, nisme pa prepričana. Fixa pa nisem nič pogrešala - itak smo lupinico prevažali v več avtomobilih in bi jo bilo pogosto itak potrebno pritjevati brez podstavka.
Ali avtosedež v primeru podstavka na zadnjem sedežu avtomobila gleda naprej? Ker namestitev za sprednji sedež mi je jasna, tudi v obrazložitvi na strani BC piše: SEDEŽ MORAMO NAMESTITI VZVRATNO (V NASPROTNI SMERI VOŽNJE).... Ali to velja tudi za zadnji sedež? Ma če mi logika prav dela verjetno s podstavkom lahko sedež gleda v smeri vožnje?
Se ne morem odločiti glede nakupa citi ali cabrio. Ker verjetno v primeru citi brez podstavka je namestitev na zadnji sedež ista kot za prvi sedež...
Ali to velja tudi za zadnji sedež? Ma če mi logika prav dela verjetno s podstavkom lahko sedež gleda v smeri vožnje?
Tudi zadaj mora sedž biti obrnjen tko, da otrok gleda nazaj - pa to ne zaradi namestitve lupinice, ampak zato, da se ob sunkovitem zaviranju otrok nasloni na lupinico s hrbtom in ima tako podprto tudi glavo, če bi bil pa obrnjen naprej, pa vprašanje, če bi dojenčkovo šibko telo vzdržalo tak sunek naprej - še posebej vrat in glava.
Mi smo se ravno ta teden odločali med tema dvema modeloma in izbrali Maxi cosi cabriofix. V BC se akcija konča mislim, da prvi teden v maju, v Sončku pa ne vem kdaj, samo dolgo verjetno ne bo več, ker je že kar nekaj časa. Dobro odločitev.
A katera ve, kakšna je razlika med maxi cosi cabrio in maxi cosi cabrioFIX ali je to mogoce en in isti sedež. katerega potrebuješ za namestitev na easybase ali easyfix?
A katera ve, kakšna je razlika med maxi cosi cabrio in maxi cosi cabrioFIX ali je to mogoce en in isti sedež. katerega potrebuješ za namestitev na easybase ali easyfix?
lp
Isti sedež, samo da je eden isofix. Navadna gre na easybase, cabriofix gre na easyfix. Vsaj taka je moja logika.