|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maxi-Cosi Mura
9.1.2008 15:24:34   
tosja
Vse uporabnice tega vozička bi prosila za komentar...

Sicer je odločitev padla - kolebali smo med Buzz -om...

Do sobote moram še naštudirat - ali trikolesnik, ali štirikolesnik... user posted image
Kaj predlagate, kako ste zadovoljne ve, kako user posted image ....
Hvala! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maxi-Cosi Mura
9.1.2008 15:41:48   
Taula
Moja kolegica ima 3 kolesnika pa je zadovoljna, ker je baje lahko vodljiv in fajn za na makadam.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2008 15:42:13   
*alja*
Ma nevem, jas več nebi kupila tri kolesnika. Ni tak praktičen kot je lep na oko. Zdaj ko je mala mal večja in se naprej nasloni pa v eno stran pa spet v drugo, ni stabilen, kot da bi se hotel prekucnit.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2008 15:55:56   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

Ma nevem, jas več nebi kupila tri kolesnika. Ni tak praktičen kot je lep na oko. Zdaj ko je mala mal večja in se naprej nasloni pa v eno stran pa spet v drugo, ni stabilen, kot da bi se hotel prekucnit.

A to misliš prav tega? Ali katerega drugega? Maxi Cosi Mura pa se mi res ne zdi, da bi ga hotlo prekucnit... user posted image

Se mi zdi veliko bolj siguren kot trikolesnik Buzz user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2008 17:06:40   
Inigo
mi smo pred kratkim kupli Buzza, predvsem ker so mi kolegice povedale da je super... in še dobr zgleda. z dragim sva ga mela nagledanega še preden sva zanosla user posted image

in je res super. sicer ne vem kako bo ko bomo našega pikeca vozili notri... ampak tako ko ga furam po stanovanju gor in dol... pa je super!

najbolj mi je všeč kako enostavno se zloži... ko pa ga hočeš nazaj postavit, se pa kar sam, ker ima vgrajeno hidravliko. res priročno!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2008 20:08:04   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

mi smo pred kratkim kupli Buzza, predvsem ker so mi kolegice povedale da je super... in še dobr zgleda. z dragim sva ga mela nagledanega še preden sva zanosla user posted image

user posted image user posted image user posted image tudi mi2 sva imela Buzz-a za favorita pred user posted image

Sem pa bila danes skupaj z 6 mesečno dojenčico - v vreči v Buzz-u, sirotka čist stiščena user posted image Naš bo januarja star 9 mesecev - očitno v kombinezonu/vreči - čist stlačen user posted image

Je pa res super okreten, vodljiv, lep...danes sem jih v roku ene ure v Planetu Tuš (Mb) videla 5!!! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2008 21:07:57   
Inigo
očitno so res zelo priljubljeno... torej so tudi dobri in ok, sicer jih ljudje nebi pokupli. a ne? user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2008 22:54:30   
mayci
Meni je Mura super, sem si ga podrobno ogledala v Baby Centru. Všeč mi je , ker se naslonjalo za hrbet poleže do vodoravnega, je super oblike... Pa saj vse to gotovo že veš.user posted image
Jaz bi izbrala trikolesnika, ker so mi na splošno bolj všeč.user posted image  Se mi pa ne zdi, da bi bil zato nevaren. Midva sva pri najinem fantu imela trikolesnika, pa mi ni nikoli izvajal nikakršnih akrobacij v vozičku, ki bi povzročile, da bi se ta lahko prevrnil.(to velja za večje, torej težje otroke). Pač zato, ker se tega v vozičku ne dela! Skače pa lahko, ko gre na tla...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2008 10:50:04   
Luns
Jaz imam star model maxi-cosi trikolesnika in če je mura tako trepežna kot ta ga kupim takoj. Sem jo ogledala v trgovini in se mi zdi dober voziček super vodljiv, vzela bi pa ttrikolesnika. Kar se pa tiče nestabilnosti, ko večji otrok skače v vozičku je vsak nestabilen.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kdaj izgubite živce?
nosek5

Opišite kako se pomirite!

Če nekoga nekaj prosite, pa to ne naredi (53%)

Če nekoga nekaj prosite, pa to naredi z zamikom (8%)

Če nekoga nekaj prosite, pa se najprej izgovarja, potem pa po kregu to naredi (39%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!