|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maturantski ples - april
26.3.2007 10:58:15   
amalija
Pozdravljene,

od mojega sestra ima maturantski ples v začetku aprila in je povabila tudi naju.

Problem - kaj obleči... user posted image

Ker vse fensi šmensi obleke, ki jih imam, so poletne. Vsi fensi šmensi čevlji so sandali.
Imam en plašč, kao mal lepši, ampak je zimski in na poletno obleko in sandale NO GO.

Imam še en bel kostim, ki bi teoretično prišel v poštev, ampak za obut imam samo sandale - a bi to šlo?

Kaj naj torej oblečem? Ker prav veliko novega si trenutno ne morem privoščiti... user posted image

< Sporočilo je popravil amalija -- 26.3.2007 10:59:18 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maturantski ples - april
26.3.2007 11:12:53   
*maja
Uf jaz imam isto težavo. Moja sestra ima maturanca prvi teden maja, jaz pa nič za oblečt pa še noseča povrhu....
Sandali bojo po mojem absolutno še premrzli.

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2007 11:58:57   
Pajaca
Jaz pa mislim, da za tako prireditev sandali niso premrzli. Mal poglej noge žensk na kakšnih viktorjih ali podobni zadevi. Imajo kar sandale. Saj se itak pripelješ do dvorane, za tistih 5m boš pa že potrpela, v avtu imaš pa lahko ene druge čevlje, če imaš od doma do avta kak m več.

Tud za novoletne zabave so v vseh trgovinah s čevlji na voljo sandali.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2007 12:34:10   
Dejča
PO moje tudi lahko kakšno bolj tanko zadevo oblečeš, sploh če jih imaš na razpolago, zraven pa sandale. Če bo pa ful mrzlo, pa čez tisti zimski plašč, saj zdaj je tako moderno oblačenje v plasteh in to zimsko na napol poletno. Kar poglej malo po revijah.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2007 13:12:51   
Pajaca
Pa itak oddaš plašč v garderobi in te v njem nihče ne bo videl. Ti sam mirkej, da ga ne boš kiksnla pri najlonkah (da ne bodo predebele za poletno oblekco) in pri torbici (naj raje deluje prepoletno na plašč, kot prezimsko na obleko).

Al pa mal povprašaj kakšno prijateljico če ima kakšen bolj poletni trenčko ali lepo jaknco ki bi jo lahko oblekla zraven.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2007 15:21:48   
Anonimen
uf,ja,jaz imam maturanskega sred aprila,pa me tudi mal skrbi da me bo zeblo, mam balerinke pa oblekco z odprtim hrbtomuser posted image  sam glede na to da si zunaj samo ene 10 minut pomojem ne bo panikeuser posted image

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2007 20:46:36   
trixi
Jaz mam maturantca ta petek- od hčerke. Pa bom obula glih sandale, take lepe zlate, samo z enim paskom. Se mi zdi, da sandali so večerna obutev, mraz gor al dol. Pa 8 den nogavice sem kupila obema, ker bo tudi hči imela zlate čevelce spredi odprte.
Evo, vpraši me v soboto, pa boš imela izkušnje iz prve roke. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2007 8:07:01   
amalija
Super, čakam na sobotno poročilo user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2007 10:16:31   
Anonimen
Večarj se je moja prijateljica pohvalila,da je za hčer,ki ima v soboto maturantski ples zapravila 500 eurou.
Za obleko,sandale,najlonke,bižuterijo,jaknico,frizerja,vižazista,večerjo za 4 osebe.

(odgovor članu amalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2007 13:21:05   
amalija
IZVIRNO SPOROČILO: trixi

Jaz mam maturantca ta petek- od hčerke. Pa bom obula glih sandale, take lepe zlate, samo z enim paskom. Se mi zdi, da sandali so večerna obutev, mraz gor al dol. Pa 8 den nogavice sem kupila obema, ker bo tudi hči imela zlate čevelce spredi odprte.
Evo, vpraši me v soboto, pa boš imela izkušnje iz prve roke. 

Trixi, kako je bilo?

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.4.2007 22:15:09   
trixi
No, obljubila sem ti, da povem malo kako je bilo.
Torej: komot lahko oblečeš poletno obleko in sandalčke. Tistih par metrov od avta do vhoda boš že preživela, notri je pa itak toplo, sploh če še mal zaplešeš in popiješuser posted image . In tudi zimski plašček ne izpade čudno, če ga maš čez oblečenega, saj ga daš pol itak v garderobo. Tudi ostali so imeli take kombinacije, saj, če pomisliš, kako bi pa pol lahko imele punce dekoltirane obleke, če bi gledale na temperature zunajuser posted image In na take fine oblekce glih neki zaprti čevlji ne pašejo. Pa še nekaj, pri nas - drugje ne vem - je zdaj IN še "after party obleka", tako, da so imela dekleta še en komplet s sabo za preobleč, tak, malo manj fin, recimo malo boljše hlače ali kavbojke pa eno fensi majčko gor. Pa predvsem nizke peteuser posted image . Čeprav moram reč, da niti s tisto ta glavno obleko večina ni pretiravala z nekimi krinolinami, ki jih postarajo za **** let.
Ti kar obleči to kar imaš, pa bo prav uredu in fino zabavo ti- vam vsem želimuser posted image

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.4.2007 22:24:25   
Strawberrie Cherrie
Evo jaz bi se oblekla nekako takole -> eno lepo oblekco v beli barvi, pomožnosti v stilu a.hepburn, ali sex and the city (močna krila malo pod koleni), čez pa kakšen plašček v enakem stilu ali pa kakšna lepa jopica. pa lepi sandalčki na peto.
Bom jutri poiskala kaj na netu, če želiš..

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2007 15:29:57   
anabanana
london_paris - jaz želim (plis)user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?