|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maturantske obleke
12.5.2007 23:26:15   
Anonimen
Ve, k ste bolj ekspertke v tem in veste kje na netu so kake fajn slikce user posted image  

Sicer imam se eno leto, ampak nic hudega user posted image  

Bi pa in take bolj vecerne in 'frfotajoce' oblekce user posted image  Pa nc ni treba, da se skriva al pa kaj takega, samo ne kakih, ki stojijo fajn samo na velikih, dolgonogih zenskah ..

Danke user posted image

LP, Ribica
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maturantske obleke
13.5.2007 9:11:43   
Anonimen
U, komaj čakam, da kakšna kaj nalepi, to je meni tako fino gledat. No, dajmo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2007 12:33:58   
Anonimen
Kaj takega mogoce, samo da se bolj ''frfotacjoce'' pa drug material pa mogoce vecplastno .. user posted image  

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2007 14:28:10   
Magi*
pojdi si pogledat k Tanji Devetak (Devetka v stari LJ). ne vem sicer, če ti bo čisto všeč, ima pa ona zelo veliko igrivih oblekic, zanimive barvne kombinacije z zanimivimi potiski in predvsem veliko plastenja in asimetrije.

meni je naredila poročno obleko, ki sicer ni zgledala čisto nič poročna oblekauser posted image   je bila pa hudaaaa!

no, mogoče pri njej dobiš kakšno idejo in potem zrišeš po svoje.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2007 14:38:14   
Anonimen
Aha, hvala.

Vcasih je imela v Emporiumu obleke Ursa Drofenik, ce se ne motim user posted image  Eno oranzno, dvodelno, je imela toooooolk lepo - jo je nosila Ajša Šunjič na eni prireditvi. Je bil korzet pa krilo do tal, oranzne barve seveda user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2007 21:36:40   
Pobalami
Mislim, da ima Urša Drofenik svoje stvari v Nami user posted image

Drugače sem pa lih zadnjič na bolhi gledala prodajo (rabljenih) maturantskih oblek. Tudi dizajnerskih. Nekatere so bile res dobre. Malo pošnofaj za kakšno idejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2007 21:40:49   
Magi*
Jap, Urša Drofenik prodaja svoje umetnine v Namiuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2007 21:43:39   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Kaj takega mogoce, samo da se bolj ''frfotacjoce'' pa drug material pa mogoce vecplastno .. user posted image  

user posted image

Glede na to, da praviš, da imaš res lepo postavo, se jaz na tvojem mestu neb tlačila v kaj takšnega.

Poizkusi bolj na stil korzeta in nabranega krila pod koleni. Vsaj če si ozka in imaš lepa prsa, je korzet več kot primeren.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2007 22:10:50   
Anonimen
Ja, korzet je ok, samo krilo pa potem mora bit do tal, ne pod koleni user posted image  Jah, postava ... sem suha, brez bokov, mejhna (159cm), kratke noge user posted image , kosarca B user posted image  

Saj tale oranzna mi ni lih vsec, bi drugacno .. samo na hitro nisem nic nasla.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2007 22:32:19   
Magi*
ne skrbi, do prihodnjega leta imaš še toliko časa, da si lahko še miljonkrat premislišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.5.2007 23:13:21   
Anonimen
Ja sej vem .. sej do zdej sem skoz hotla korzet + krilo do tal, zdaj pa ne vem, ce bi.user posted image user posted image user posted image

Odlocena sem edin glede barve obleke (oranzna) in cevljev (sandali, odprti, pascki, nizka peta)

LP, Ribica

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.5.2007 0:17:28   
rija
ribica, takale dolžina ne bo za tvojih 159 cm....raje si daj korzet iz šantung svile, da bo fino stal, pa obvezno kosti vanj, potem pa dolgo krilo iz čimbolj finega svilenega šifona, ki ga maš lahko potem tudi v 5 plasteh, ki so lahko različno dolge, lahko tudi v različnih odtenkih oranžne ali pa spodnja plast iz kakšna rdeča....zelena.....aja, pa na korzet si daj zašiti snemljive naramnice, da bo plesat bolj komot, pozneje pa jih lahko snameš....

korzet lahko pošiješ s kakšnimi biserčki ali pa si daš enostavno kaj poslikat....če si bolj odpiljena, se ta poslikava lahko nadaljuje po roki ali hrbtu, verjemi, zgleda super...pa še nekaj drugačnega je...

pa definitivno bi si na tvojem mestu, ker imam tudi sama enako cm, privoščila visoke petke in tole leto, kar imaš časa, fino trenirala hojo v njih...ker ni gršega, ko pride na maturanca v nulo poštimana punca, hodi pa kot če bi imela na nogah gumijate škornje user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.5.2007 9:07:40   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: rija

hodi pa kot če bi imela na nogah gumijate škornje user posted image

misliš kot John Wayneuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.5.2007 20:06:41   
tanikaa
Se kar podpišem pod Rijo. Premajhna si za tako oblekco. Pa brez zamere. Jaz bi dala ne vem kaj, samo da bi bila za 10 cm manjša. user posted image  In obvezno visoke petke. Da ti poveča kratke noge in hkrati dobiš višino. Samo trenirati pa hojo obvezno, da ne boš končala v gipsu. user posted image  Pa rame bi tudi pustila gole, ker tudi optično povečajo postavo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.5.2007 17:19:05   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem mislila na nekaj takega:

http://www.sellersourcebook.net/users/50793/dsp_blue1.jpg

http://www.sellersourcebook.net/users/50793/dsp_blue2.jpg

http://www.sellersourcebook.net/users/52482/dsp_silver2_1175613897.jpg

http://i2.ebayimg.com/01/i/000/9d/cd/9074_1.JPG

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.5.2007 12:32:06   
Jacqueline
Mogoče najdeš kako ideo!!!

http://www.simplydresses.com/

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?