Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Matra me ,ker nikjer ne najdem odgovor .... 23.7.2010 8:55:17
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20 me sedaj zanima koliko časa po ločitvi se rojeni otroci(drugega partnerja) pišejo kot otroci starega partnerja? 9 mesecev od pravnomočnosti razveze. Ali je to sploh res? Je. Sem šla skozi to.
|
|
|
|
RE: Matra me ,ker nikjer ne najdem odgovor .... 23.7.2010 8:55:50
|
|
|
|
uškinamama
|
Drži. Otroci , ki se rodijo leto po uradni ločitvi , se štejejo, da so od bivšega moža. Pravi oče mora podpisati očetovstvo. Če se ni kaj od mojega študija kaj spremenilo
|
|
RE: Matra me ,ker nikjer ne najdem odgovor .... 23.7.2010 9:08:07
|
|
|
|
MEGi20
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Drži. Otroci , ki se rodijo leto po uradni ločitvi , se štejejo, da so od bivšega moža. Pravi oče mora podpisati očetovstvo. Če se ni kaj od mojega študija kaj spremenilo Torej ko rodim gre pravi oče na občino in samo podpiše očetovstvo - sem prav razumela??
|
|
RE: Matra me ,ker nikjer ne najdem odgovor .... 23.7.2010 9:09:31
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20 Torej ko rodim gre pravi oče na občino in samo podpiše očetovstvo - sem prav razumela?? Ne. Ko rodiš, greš na sodišče v otrokovem imenu vložit tožbo za izpodbijanje očetovstva. Predtem pa na CSD, da otroku določijo skrbnika za posebni primer (za to tožbo). Potem pa bivši in sedajšnji na sodišče izjave dat. In šele, ko bo sodba pravnomočna, gre sedajšnji na UE podpisat očetostvo, ti pa po nov rojstni list. Pa finance za tožbo pripravi.
|
|
|
|
RE: Matra me ,ker nikjer ne najdem odgovor .... 23.7.2010 9:09:50
|
|
|
|
uškinamama
|
čakaj, bom previrila, ker nisem več tako domača s tem.
|
|
RE: Matra me ,ker nikjer ne najdem odgovor .... 23.7.2010 9:14:18
|
|
|
|
MEGi20
|
Kerensa* nategoval me je skoraj 1leto na sodišču, da je zavlačeval zdj bom pa še keš morala znositi zato in ga zopet gledati? Šment =(
|
|
RE: Matra me ,ker nikjer ne najdem odgovor .... 23.7.2010 9:15:47
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20 zdj bom pa še keš morala znositi zato in ga zopet gledati? Pri nas je bila pravzaprav dovolj pisna izjava... Moj g. Mož je napisal, da JE otrokov oče, g. Bivši je napisal, da ni, jaz pa, da se strinjam z obema. Potem smo samo še overili pri notarju in sem oddala na sodišču.
|
|
|
|
RE: Matra me ,ker nikjer ne najdem odgovor .... 23.7.2010 9:21:10
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20 Torej ko rodim gre pravi oče na občino in samo podpiše očetovstvo - sem prav razumela?? Ne. Ko rodiš, greš na sodišče v otrokovem imenu vložit tožbo za izpodbijanje očetovstva. Predtem pa na CSD, da otroku določijo skrbnika za posebni primer (za to tožbo). Potem pa bivši in sedajšnji na sodišče izjave dat. In šele, ko bo sodba pravnomočna, gre sedajšnji na UE podpisat očetostvo, ti pa po nov rojstni list. Pa finance za tožbo pripravi. 97. člen (1) Mati lahko izpodbija, da je oče njenega otroka tisti, ki velja po tem zakonu za njegovega očeta. (2) Tožbo mora vložiti v enem letu po rojstvu otroka. Nič v imenu otroka, kar v svojem... Šteje se pa 300 dni... Šibam zdravniku. Megi če še kaj vem, ti javim.
|
|
RE: Matra me ,ker nikjer ne najdem odgovor .... 23.7.2010 9:22:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Nič v imenu otroka, kar v svojem... Pri nas je tožbo uradno vložil moj Mladič, jaz sem bila pa njegova zastopnica. CSD pa "nadzorni"... ja, mater, sem jih na sodišču vprašala, če so svečko slučajno zraven držali.
|
|
|
|
RE: Matra me ,ker nikjer ne najdem odgovor .... 23.7.2010 9:25:19
|
|
|
|
MEGi20
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Nič v imenu otroka, kar v svojem... Pri nas je tožbo uradno vložil moj Mladič, jaz sem bila pa njegova zastopnica. CSD pa "nadzorni"... ja, mater, sem jih na sodišču vprašala, če so svečko slučajno zraven držali. Tebe bi jst rabila na sodišču koliko računaš??
|
|
RE: Matra me ,ker nikjer ne najdem odgovor .... 23.7.2010 9:26:07
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20 Tebe bi jst rabila na sodišču koliko računaš?? Uradno nič, neuradno pa... ne smem napisat, ker je na črno. Joke... nič ne računam. Nimam za kaj. Nisem odvetnica.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?