Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 13:21:24
|
|
|
|
Naja31
|
Prej nekdo pozvoni na vratih, odprem, punca mojih letih, v malo bolj slabem stanju, kao študentka dela preko servisa, prodaja neke čistilne robčke. Saj mi je bilo takoj jasno, da to ni res in bi prej rekla, da prodaja ukradeno robo, ampak ajde sem preveč dobra duša (in očitno zelo naivna ), pa rada pomagam če lahko, pa še moj dojenček ji je bil všeč (in sem se raznežila), pa sem rekla, da vzmamem en paket. In ona meni 15 eurov. Se mi jez delo velik, pa ona da je not 80 kosov, in sem kupila. In pogledam na spletno stran od mercatorja, paket 40 robčkov 3,5 eure. Prav jezna sem. Saj mi ni težko pomagati, ampak ne maram da se potem počutim tako zelo "nategnjeno". no, vsaka šola nekaj stane in mene je 15 eurov.
|
|
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 13:25:46
|
|
|
|
CatJa
|
Pa saj te ni ona, si se kar sama. 15€ za robčke!? Tolk stane velik paket plenic!
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 13:26:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Šola za drugič, bi rekla. Tudi mene so že nat..... Sem pred 15 leti naročila shujševalne tablete iz časopicnih reklam za ca 2000 SIT, v trgovini sem jih nato opazila za 500 SIT. Sem jih poslala nazaj, pa so mi na srečo denar vrnili, samo poštnina me je stala. Zato vedno, kadar kupujem po reklamah se najprej prepričam, ali imajo ta izdelek tudi v trgovini in po kakšni ceni. Malo bolj zoprna pa je tvoja situacija, ker je bila ta oseba pred vrati. Boš za drugič bolj previdna.
|
|
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 13:27:58
|
|
|
|
ZARA
|
Ufff, 15 ojrov?!?!
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 13:28:04
|
|
|
|
Naja31
|
Ma, saj vem, kreten sem.
|
|
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 13:30:07
|
|
|
|
ursa30
|
jap...dobr te je....khm khm.. no ja, vsaka šola nekaj stane.. in če je prodajala ukradeno, se potem verjetno itak ve, kam je šel denar
|
|
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 13:30:38
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Ma, saj vem, kreten sem. Ja, kaj si pa mislila??
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 13:31:42
|
|
|
|
Naja31
|
Da so neki super-duper robčki, ki v trgovini res tok stanejo.
|
|
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 13:32:21
|
|
|
|
lemavrica
|
A do sedaj še nisi kupila nobenih robčkov? 15€, uffff, še plenice so cenej.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2008 13:35:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 13:40:23
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ufff, 15 ojrov?!?! Ti si rajš nogo odrežeš, a? če za 8 evrov eno, potem za 15 obe. Pol bo pa puzala kot mamba Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 13:42:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ufff, 15 ojrov?!?! Ti si rajš nogo odrežeš, a? če za 8 evrov eno, potem za 15 obe. Pol bo pa puzala kot mamba Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 13:43:21
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Pa saj te ni ona, si se kar sama. 15€ za robčke!? Tolk stane velik paket plenic! Za takšno ceno bi morali biti za večkratno uporabo.
|
|
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 13:43:24
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 no, vsaka šola nekaj stane in mene je 15 eurov. Neeeeeeeeeeeeeee... 3,5€ odštej. Šola je stala samo 11,5€
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 13:46:44
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ufff, 15 ojrov?!?! Ti si rajš nogo odrežeš, a? če za 8 evrov eno, potem za 15 obe. Pol bo pa puzala kot mamba Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kopule
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 13:47:50
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ufff, 15 ojrov?!?! Ti si rajš nogo odrežeš, a? če za 8 evrov eno, potem za 15 obe. Pol bo pa puzala kot mamba Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kopule Kaj je Kopule? A tako se pišeš?
|
|
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 16:25:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Pa saj te ni ona, si se kar sama. 15€ za robčke!? Tolk stane velik paket plenic! Za takšno ceno bi morali biti za večkratno uporabo. Ja, probaj- mogoče se pa ti dajo oprati z razliko od tistih, ki jih prodajajo v trgovini. Fak. Dobr te je nategnila. Se pomojem reži na tvoj račun. Jaz bi ji vrat zavila, da jo še kdaj srečam.
|
|
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 18:47:39
|
|
|
|
MID
|
Naja 31;nič se ne sekiraj.Si pač dobra duša.Eni se naserjejo s takšnimi scenami,drugi pa pri drugačnih.V glavi imej le to,da se vse plača in vse vrača !Tako ali drugače,prej ali slej!
|
|
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 19:22:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 no, vsaka šola nekaj stane in mene je 15 eurov. Neeeeeeeeeeeeeee... 3,5€ odštej. Šola je stala samo 11,5€ Ne, pa ne samo to. Tudi je ona kupila 80 ropcov za 15 ojrov, v Merkatorju je pa samo 40 ropcov 3,5 ojre. Tako da če malo bolj optimistično pogledaš, je v bistvu glihdane profitirala!
|
|
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 19:29:18
|
|
|
|
marcela
|
teh 15€ je že zagotovo v mamila spremenila,to narkomani prodajajo.
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 19:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj to je vseeno. Važno, da se Naja lahko povornk pod nosom obriše
|
|
|
|
RE: Matr ji, me je okol prinesla. 26.9.2008 20:12:51
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 no, vsaka šola nekaj stane in mene je 15 eurov. Neeeeeeeeeeeeeee... 3,5€ odštej. Šola je stala samo 11,5€ 7 mora odštet...ker je dobila 80 robčkov, 3.5 je za 40...tko da te je šola stala 8 €...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?