|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maternični vrat?
23.6.2007 15:18:26   
mojca 32
Mene pa nekaj zanima?
Na zadnjem uz mi je zopet rekel da plod zamuja v rasti za približno 2 tedna je pa res da ima simetrično rast!!!!A je katera tle ki so ji rekli isto??? In kako naprej? naj povem da sem v 31 tednu plodu so sicer našli vse organe in pravi da je drugače vse ok Tehta pa 1375g  a me mora skrbet???'
pa še nekaj me zanima g mi skoz govori da imam mehak materični vrat ampak da je zaenkrat še zaprt????? kaj to pomeni (sem pa drugorodka)
Hvala vam za ogovore.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 23.6.2007 18:10:24 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maternični vrat?
23.6.2007 20:20:11   
mojca 32
KAJ NI NOBENE TLE KI BI MI ZNALA POMAGATI Z ODGOVOROM????

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2007 20:27:21   
digi
To z rastjo... so meni rekli na koncu nosečnosti....sem jokala in jokala, se krivila (ker nimam zdrave ščitnice, ker sem sladkorna bolnica.....), vendar je bilo vse OK (samo ne beri kakšnih stvari po netu, ker boš samo v depresijo zapadla, tako kot sem jaz, me je moj kar od računalnika odvlekel, ekr drugače bi bila znorela). Za maternični vrat pa je tako, da imaš možnost prezgodnjega poroda, če jaz to kaj vem....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2007 20:42:21   
zana21
Sicer ne vem ce ti bo to kaj v tolazbo pa vendar.
Meni je moja g. rekla da je mala v 34 tednu pretezka (2460g).Cez tri tedne sem ponovno imela uz,pa se  je drugemu g. teza 3130g zdela idealna.
Tako da nikoli ne ves na cem si

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2007 22:22:01   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

pa še nekaj me zanima g mi skoz govori da imam mehak materični vrat ampak da je zaenkrat še zaprt????? kaj to pomeni (sem pa drugorodka)

To je tudi meni ugotovil ginekolog v 34 tednu.Rekel mi je,da naj mirujem (ležim,sedim,da plod ne pritiska na maternični vrat) zaradi zgodnjega poroda in mi za vsak slučaj predpisal magnezij,da se ne bi začeli pojavljati krči.Ampak se na vso srečo ni zgodilo nič.Magnezij sem jedla do 37 tedna,sedaj pa sem 2 dni pred rokom in se še nič ne dogaja user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?