|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Materinski dan
26.3.2006 22:39:59   
Anonimen
Pozdravljene, mamice (in atki - očki)!
Včeraj in danes samo user posted image . Zares me je prizadelo, da mi moj user posted image  na 1. materinski dan v mojem življenju ni poklonil niti objemčka, ga pospremil z besedami "rad te imam" ali "pridna mamica si" ali "čestitam k tvojemu dnevu", kaj šele, da bi mi kako user posted image  kupil... Ta dan mi veliko pomeni, že za Dan žena sem mu to dala jasno vedeti... Rekla sem mu, da praznovanje 8. marca meni ne pomeni prav dosti, da na materinski dan pa nekaj dam... Pa sem cel večer v petek skrivaj pogledovala k njegovi službeni aktovki, če se kaj skriva notri, komaj čakala sobotno dopoldne... Ko pa tudi včeraj zvečer ni bilo nič, sem mu povedala, da mi ni prav. Tudi sama sem včeraj dopoldne kupila rožici za svojo mamo in za taščo. Pa da mu ne vklopi? Ali je z Marsa? Zelo zelo mi je hudo... Kot da bi mi dal vedeti, da me kot mami njegovega otroka niti malo ne spoštuje... pa res bi mi ogromno pomenil že en sam samcat user posted image ...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Materinski dan
26.3.2006 22:49:44   
Marogica
Anonimna, preveč si si ta dan vzela k srcu. Mislim, da te tvoj partner spoštuje in to celo leto, kar pa je dosti bolj pomembno, kot da ti darilo prinese na tiste dneve, ki jih je nekdo določil (sem spada tudi valentinovo). Tako, da ne bodi žalostna, ker nima smisla. Bolje celo leto, kot pa samo kakšen dan, dva na leto.

p.s. sama materinskega (krščanskega ) dneva sploh ne praznujem. Pa sem zato manj mati, me ima zato partner manj rad?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2006 22:51:30   
tamala83
te razumem. pri meni je bilo enako. po pa sem mu povedala kaj me moti, pe je reko, da ni vedo da si to želim. hahaha. možki pač
če kaj pmaga ti ob mašem dnevu iskreno čestitam, sigurna pa sem da si dobra mami.

Najlepše v življenju je mama pstati
in svojemu otroku življenje dati

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2006 23:53:39   
KODA
Moj pa vsako leto pozabi na ta praznik,pa me nima nič manj rad.
Za 8.marec,se pa spomni.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2006 7:17:01   
AKŠ
ne se sekirat....a misliš da se je moj spomnil? Ne ga biksat.....sploh ne ve kdaj točno je!

Tudi sama bi lahko letos ta praznik občutila prvič, a ga nisem....ga bom pa kasneje, ko bo moja Lea velika in se bo spomnila na mamico  in mi prinesla kakšno rožico....user posted image

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2006 7:51:19   
Anonimen
no grdo je če si mu extra dala vedt da ti velik pomen..js pa še sama ne vem da je ta praznik bil oz sva se obadva na kavču prov debel spogledala k so ga neki zvečer pr dnavniku al kje že omenjal. pa sva oba samo skomignila z rameni. jah ****t ga se zgodi user posted image

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2006 9:14:55   
Jessy
Jaz pa mislim, da je materinski dan zato, da nam naši otroci prinesejo kako malenkost. Moja deklica je za to še občutno premajhna, ko pa bo malce večja, bomo pa še videli, če se bo kdo kaj spomnil okrog tega. Od svojega moža na ta dan nisem pričakovala prav ničesar. Je pa kupil rožico svoji mami!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2006 10:23:05   
CatJa
Hm, jaz nisem nič dobila, niti nisem nič pričakovala. Sva se pa z mojim sončkom cel dan cartljala in edino to šteje!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2006 19:33:53   
Anonimen
Nimaš kaj user posted image materinski dan pomeni da tvoji otroci podarijo tebi kakšno rožico čokoladico... in ne tvoj dragi !!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2006 19:35:32   
Anonimen
Na materinski dan ti podariš rožico svoji mami tvoj dragi pa svoji mami!!!  In ne tebi tebi jo bo tvoj otrok kupil, ko bo malo starejši.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.3.2006 23:02:29   
Anonimen
Hvala vsem vam, punce. Zdaj mi je že vse skupaj malo smešno. Ja, komaj čakam, da mi moja punčka prinese kakšen zvonček! user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.3.2006 9:17:13   
Barči78
Jaz tudi mislim, da je materinski dan, da ti otrok prinese rožico. Jaz tudi že komaj čakam, da mi moja punčka prinese zvončke in mi reče mami to je pa za tvoj praznik. To mi bo največ pomenilo.
Res pa je, da moj ne pozabi čisto na noben praznik, pač tak je, že kot majhen je svoji mamici skoz nabiral rožice po travniku. Tako, da ko mi je letos prinesel rožico, je zraven dodal, to je pa za mamico, ker ji Neja še ne more nabrati šopka.

Je pa res, kar so že predhodnice napisale, važno je to, da te ima celo leto rad in je enako pozoren, ne pa samo na določene dneve. Ja, vseeno bi ti pa lahko en objemček naklonil, ker jaz sem bila tud ponosna, ker je bil to moj prvi materinski dan.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.