|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Materinski dan!!!
25.3.2007 16:22:48   
Sulfinija
Pozdravljene vse mamice in vse,ki smo izgubile svoje sončke.Moj je bil takole majhen,da sem mu le nekrat slišala bitje srčka in tako neizmerno sva si ga želela.Julija bi bil komaj upihnil eno svečko n svoji tortici,ki bi mu jo najbrž babica kupila,očka pa bi mi dalk namesto njega rožico,jaz pa bi ga držala  v svojem naročju in ga objemala.Tako pa ostajam sama brez svoje user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi kar lijejo.
Se opravičujem,če sem izlila svoje misli ravno na praznik,ki ga imate mamice.Vendar vem,da bo jutri bolje,da bo žalost minila in kmalu pride mesec maj in z njim upam,da sreča in bo moja,najina user posted image  ostala zavedno z nama!

LP Mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Materinski dan!!!
25.3.2007 16:28:08   
lana38
mojca9000!
Tudi ti si že bila mamica, čeprav nisi imela te sreče, da bi svojega user posted image  lahko držala v naročju. Torej je danes tudi tvoj praznik.user posted image
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2007 16:29:30   
pika74
user posted image mojca... user posted image user posted image user posted image ... sej bo... še enmalčk potrp, pa boš user posted image .

Držim pesti, da se to kmalu zgodi!!!

Lp
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 25.3.2007 16:36:08 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2007 16:38:56   
lelaval
Z vso pravico praznuješ tudi ti danes z nami.
Držim pesti, da boš naslednji materinski praznik praznovala skupaj s svojim sončkom v naročju.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2007 17:34:44   
cmokec
Jaz vam bom pa kar čestitala. Vsem borkam, ki čakate na vašega dojenčka. To pa zato, ker ste v svoji goreči želji in neizprosni borbi pravzaprav že mamice. Kolikokrat ste svoje otroke že objemale, jih lubčkale, česale laske, previjale pleničke, zlagale oblačilca in gledale tisti miren spanec. Kolikokrat ste v mislih že kupovale voziček? Zato ste po duši že mamice in zato zaslužite čestitke. Samo dojenčkek vam manjka, upam, da ne za dolgo.

Lp cmokec

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2007 18:11:10   
andreja2000
cmokec, tako lepo si napisala!

Mojca9000 ,tudi ti boš mami z svojim najdražjim zakladekom,ki te bo razveseljeval in odpihnil vse temne oblake.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2007 19:08:51   
stunfek
Mojca, saj je prav da žaluješ za svojo pikico. Bila je del tebe pa četudi se je poslovila prekmalu in seveda si bila mamica. Iz vsega srca ti želim, da boš čimprej spet ugledala user posted image user posted image  in potem držala v rokah svojega user posted image  in takrat se bodo vse rane zacelile. Držim pesti in pošiljam ti ful pozitivnih misli in energije. user posted image user posted image user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2007 19:31:02   
tinkamiška
Mojca, en velik objemček zate in Cmokec spet si mi spravila solze na oči...se strinjam z vsem kar si napisala, sama ne bi znala boljše....

Čakam skupaj z vami, da se bom lahko veselila, ko boste s svojo ljubeznijo obdajale vaše tako težko pričakovane otročkeuser posted image

Poljubček vsem od moje Ize!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2007 19:32:03   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Mojca, saj je prav da žaluješ za svojo pikico. Bila je del tebe pa četudi se je poslovila prekmalu in seveda si bila mamica. Iz vsega srca ti želim, da boš čimprej spet ugledala user posted image user posted image  in potem držala v rokah svojega user posted image  in takrat se bodo vse rane zacelile. Držim pesti in pošiljam ti ful pozitivnih misli in energije. user posted image user posted image user posted image

Stunfek je tako lepo napisala, da se kar pod tole podpišem. MOJCA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2007 19:43:49   
muki1
Mojca9000, ne vem, zakaj se usoda tako poigrava s tabo in ti tako dolgo ne dovoli, da bi dobila svojega otroka. Verjamem, da zate pripravlja enega res posebnega in zlatega otročička. Ko bo prišel čas za vaju, se bosta spoznala in objela, pa ga nikoli ne boš izgubila.
Drži se in ne izgubi upanja, naša draga borka.

user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2007 19:51:35   
April
Bom držala pesti, da že drugo leto praznuješ brez solz z otročkom v naročju.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2007 20:41:42   
markmeh
Mojca preženi žalostne misli in misli pozitivno saj veš za vsakim dežjem posije sonce in tudi tebe letos to čaka saj je maj že blizu.
Srečno in nasmeh na lica saj veš pozitivne misli na človeka delujejo pozitivno, zato ne dovoli da se ti mali negativniuser posted image prikrade v tvoje misli.user posted image user posted image user posted image
Srečnouser posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.3.2007 20:56:26   
Pingvinčica
Mojca ne obupat. Vem da, boš tudi ti imela svojega sončka, ki bo sijal samo zate. Upam, da boš že drugo leto, takle čas v naročju držala svojo štručko in ti bo po licih spolzela kakšna solzica, ampak solzica sreče. Draga Mojca en ogromen user posted image zate.

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.3.2007 21:28:44   
Anonimen
Mojca,vem,kako se počutiš...

Podobno je meni danes.Žalostna sem,ker v mojem bušiju ni več pikice.Zdaj je med angeli.In tam ji je zagotovo lepo.Tudi tvoji,vrjemi.Danes sem šla na pokopališče,nesla sem ji rožice.In tako sma bile vsaj v mislih skupaj.Ni lahko,ampak zagotovo naju čaka še srečnejši materinski dan,kot danes.Tudi midve sma mamici,pa ljudje prevečkrat pozabljajo na nas.Vsaj v srčku nosimo svoje otročke.In tam bodo ostali.Za zmeraj.

Drži se!

Neposredna povezava do sporočila: 14
25.3.2007 22:11:20   
agnes
Joj mojca9000 sedaj pa še jaz user posted image . Še dobro, da so forumi in lahko tako sproščeno povemo, kaj čutimo. Danes solze, čez koliko dni že? pa mogoče že smeh.  Pa še enouser posted image za srečo.
Lp,A

Biti moramo pripravljeni, da se odpovemo življenju, ki smo ga načrtovali, da bi zaživeli življenje, ki čaka na nas. -j.c.-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?