|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Materinska samo prvič?
15.10.2008 11:59:26   
maja1488
A moreš na materinsko šolo za vsakega otroka al je dovolj, da greš samo pri prvem? In za očka me tudi zanima, glede tistega potrdila. Če je že enkrat bil pri porodu, mora vseeno imet potrdilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Materinska samo prvič?
15.10.2008 12:04:51   
Katjusa
mi2 nimama namena it drugič....  pomoje ne potrebuje potrdila sej pa je že izkušenuser posted image iscer pa naju tud 1. ni noben vprašal če imama potrdilo (to je blo v Celju) plačat je pa mogel tako al tako....

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2008 12:27:23   
blazka
V drugo očka ne potrebuje potrdila, le plačat mora. Midva nisva hodila v materinsko šolo v drugi nosečnosti, ker sta bila otroka dovolj blizu skupaj, da nisva pozabila, kako ga je treba rihtat user posted image . Itak te pa v porodnišnici čisto drugače jemljejo, če si že drugič tam. user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2008 12:30:11   
snikolina
Živjo, nekje sem zasledila, da potrdilo za prisotnost za očke velja 5 let. tako da očkom ni potrebno še v drugo hoditit v MŠ, je pa verjetno priporočljivo.
LP

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2008 12:58:31   
maja1488
Pri nas je materinska tako mimo, da bolj ne more bit. Prvi dve predavanji je ženska brala iz knjige izdane leta 72. O epiduralni in čemurkoli drugemu ni imela pojma.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2008 16:41:13   
poli*
Tisti očetje, ki so hodili na materinsko pri nas ene 5 let nazaj, je na potrdilu pisal tudi datum... pa je ta ms rekla znanki, naj samo datum popravi, če ju bodo slučajno spraševali po potrdilu. Na tistem potrdilu, ki ga ima moj zdej ni nbenga datuma, tko da mu bo veljalo tut za naslednjega otročka.
Kratek odgovor: ni treba 2x v materinsko. 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2008 22:29:38   
Naja30
Ni treba it dvakrat, v bistvu tud enkrat ne. user posted image
Jaz sem bila enkrat in je bilo dovolj. Izvedela sem več na rr kot tam.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2008 22:31:36   
Anonimen
Partner ne potrebuje nobenega potrdila v nobeni porodnišnici!!

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2008 22:38:53   
CUKRČEK
Midva sva šla samo prvič. Drugič pa ne. In je mož samo malo več plačal za prisotnost, ker je bil brez potrdila.
Mi je bila pa mat.šola čist brez veze..nisem izvedela nič pametnega. Zato se je tud pod razno nisem mislila v drugo udeležit.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......