Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Materinska šola v Tržiču 29.6.2006 22:51:55
|
|
|
|
žiža
|
Ti jutri sporočim iz prve roke. Jaz tud nameravam nekje sred septembra rodit. Sicer se še nisem odločila ali bi sploh šla zopet v materinsko šolo. Vleče me tista fina relaksacija na enem predavanju... V Tržiču je meni drugač bilo fino, ker je običajno bolj malo nosečk in je lahko tko zelo osebno. No v glavnem jutri sporočim.
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Tržiču 30.6.2006 12:42:04
|
|
|
|
žiža
|
No za enkrat le informacija, da bo v prvi polovici julija. Točnega datuma mi preljuba mati niso znali povedati. Ga bodo določili v ponedeljek. Ker me cel teden ne bo bom naročila tažani, da ga sporoči lp
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Tržiču 30.6.2006 15:05:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Žiža, hvala, sedaj vsaj vem planirati dopust. Lepo se imejte na morju! LP
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Tržiču 3.7.2006 11:56:48
|
|
|
|
tažana
|
živjo. po navodilu žiže objavljam kdaj je materinska šola v Tržiču. 10,11,12. 07 s pričetkom ob 18h. veliko zabave vam želim
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Tržiču 4.7.2006 19:45:45
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo, a katera slučajno ve kdo vodi materinsko šolo v tržiču?? lp
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Tržiču 5.7.2006 22:04:33
|
|
|
|
LanaM
|
Predavanje o porodu (to naj bi bilo prvi dan) vodi babca Aljana, predavanje o zdravi prehrani in dojenju vodi dr. Kresetova, dihalne vaje ima sestra Nuša z otroške. Običajno pa ima po novem še predavanje o zobeh dr. Štefe. Pa srečno vsem nosečkam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?