|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Materinska šola v Celju
22.9.2008 11:35:27   
vrtnica123
Ojla punce! Sem slišala, da mora imeti oče če želi biti zraven pri porodu potrdilo o opravljeni materinski šoli- a je to res?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Materinska šola v Celju
22.9.2008 11:37:24   
katja_p
Kolikor je meni znano, je to res, zato bo moj šel zraven na materinsko, si bo pač vzel dopust tiste tri dni, ko traja.

Šola za starše – materinska šola, pa se sestoji iz treh srečanj. Vsako izmed srečanj traja štiri ure, sama srečanja pa potekajo vsak teden od torka do četrtka, od 9.30 do 13.30 ure.

Na PRVEM srečanju damo poudarek na rojstvu otroka, katerega se devet mesecev nestrpno pričakuje in predstavlja marsikateri ženski najpomembnejši trenutek v življenju.

Na DRUGEM srečanju se pogovarjamo o dojenju.O pomenu in prednostih dojenja, saj je dojenje čudovit začetek za življenje vsakega otroka.

Na TRETJEM srečanju pa spregovorimo o negi otroka- previjanje, kopanje, otroško ležišče

Za očete, ki želijo prisostvovati pri porodu in se ne morejo udeležiti šole za starše ,  poteka  skrajšana priprava na porod vsak tretji ponedeljek v mesecu ob 18 uri z naslovom predavanje za bodoče očete. Na tem predavanju govorimo o porodu in o vidiku očeta na ta dogodek.

Na vsa predavanja se lahko naročite osebno ali po telefonu  03/5434 437 od torka do petka med 8 in 9 uro!

(odgovor članu vrtnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2008 11:41:40   
FORZA
Moj je bil zraven pri tretjem porodu 2006, takrat niso zahtevali potrdila.
Mogoče sedaj zahtevajouser posted image

(odgovor članu vrtnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2008 12:21:34   
katjuša79
Moj je bil dvakrat zraven pri porodu brez matrinske šole. jaz sem jo prvič obiskovala pa se mi je zdelo samo izguba časa, ker nisem izvedela nič novega (vse lahko prebereš na netu pri porodu ti babica pove kako in kaj...). sicer pa to presodi vsak posameznik. nazadnje v Celju ni bilo potrebno imeti materinske šole.

Lp

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2008 13:16:05   
Prvosonce
Živjo!

Meni so pa rekli tako:

- ko sve bila na ogledu porodnišnice Celje (vsak torek od 13.00 do 14.00) je babica rekla, da ni potrebno, da ima partner materinsko šolo.
- ko pa sem poklicala in se naročila v ZD Celje, pa je sestra rekla, da je za partnerja obvezen samo prvi dan, tj. v torek ko so predavanja o porodu. 

LP

(odgovor članu katjuša79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2008 13:39:08   
brkn83
dve leti nazaj, ko je moj brat šel zraven na porod - je moral imeti opravljeno to in sabo prinesti potrdilo. Mislim, da je sedaj tudi potrebno. Js bom kr mojo ginekologinjo vprašala na naslednjem pregledu, kako in kaj. Mislim, da bi ona morala imeti najbolj točne podatke.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Prvosonce)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2008 14:53:02   
Gordana-3
to, da je oče obiskoval materinsk šolo, vpišejo v materinsko knjižico. važno je, da je le prvi dan tam. kakšno posebno potrdilo ni dobil. vsaj tako je bilo leta 2004 in 2006.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2008 15:55:52   
Katjusa
mi smo meli potrdilo in ni niben vprašal zanj..... to je blo aprila 2006 zdej v 2. pa tak al tak ne bomo hodli v materisko k se nam ne zdi potrebno..... v meterinski je blo samo vpisano da sem jst hodla možek pa je dobil posebej listek 

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.9.2008 8:19:39   
PRVIČ MAMICA
v Celju oče ne potrebuje materinske šole, da je lahko zraven poroda.
Prisotnost je potrebno plačati 17,00 EUR, če ima ali pa nima opravljene MŠ.

Vem iz prve roke, mi je povedala bratova punca, ki je babica v celjski porodnišnici.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?