|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Materinska šola, danes, LJ, nujno prosim!!!!!!
4.4.2005 7:22:43   
rozi81
Punce zanima me ob katrih urah je danes materinska šola? Koliko časa traja? Potem me zanima če danes nikakor ne morem pridt kako lahko pridem na naslednje predavanje? Ali je to sploh mogoče?
Prav mori me že ceu vikend, ker ne vem če mi bo znesl, rada bi pa šla ta mesec ker bo maja že skor prepozn.
In kaj danes sploh povejo na tem predavanju?

Hodila bom pa potem dopoldne sam dons mi gre pa vse narobe.

Help!!!

Hvala za odgovore!

LP S:nosecka: in :duda:28t
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.4.2005 7:36:57   
A-N-J-A
Danes se začne ob 16h in 18h,za dopoldne pa nisem zihr če je tud dons.
Če pa nimaš časa pa ni panike,ker današnje predavanje govori o vsebini drugih predavanj.Živ dolgčas.Cela mat. šola se mi zdi preveč dolgočasna,zato ker preveč dolgovezjo,vse to bi lahko povedal v skrajšani obliki.No,pa pustmo to.
Da boš vedla kdaj so druga predavanja pa pokliči na 01 5226048 od 13.00 do 15.oo al pa če ti bo kakšna RR povedala kdaj so.

Lp Anja

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2005 8:17:25   
Grascakinja
Rozi, a si se že prijavila? Veš da moraš najprej dopoldan enkrat med 7-15h po nalepke za materinsko šolo?

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2005 9:59:14   
Anonimen
Danes je samo ob 18ih v taveliki predavalnici v tastari porodnišnici (tko meni piše na prospektu).

Za dons ni nujno, da imaš nalepke. Važno je, da jih prineseš 1x potem naslednjič.

:)- :)- jest imam pa to že za sabo :)- :)-

T.

(odgovor članu rozi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2005 10:49:24   
Naja31
Prvic je vedno ob 16h in 18h, potem ta pa dva dopodlnaska termina in dva popoldansa. Na prvi uri zves v bistvu bolj kako sola poteka in dobis urnik predavanj za v naprej, tako da ni nic hudega, ce te ne bo. Nasklednjic ko bos prisla, povej sestri, da twe prvic ni bilo, da te zapise v katero skupino hodis. Pa tudi ce kasneje manjkas na kaksnem predavanju ni panike, lahko prides samo na to predavanje naslednji mesec. Prisotnost preverjajo samo pri dveh predavanjih;: o porodnih dobah.

Tudi nalepke ni nujno, da nimas prvic. NAslednjic pa ze opozarjajo kdor ni prinesel nalepk.
Ni pa res, da je cela materinska sola dolgocasna. Meni so se kaksna predavanja zdela zelo zanimiva. Preskocila sem edino psihologa.

Lp, Naja :nosecka: se 7 dni

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2005 10:50:09   
Naja31
Joj, koliko tipkarskih napak.....
Groza:)-

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2005 11:07:56   
Maša
JOj,...jest pa se ne morem odločiti ali naj grem v Lj. ali v Kamniku!?:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2005 11:34:09   
rozi81
O kakšnih nalepkah to govorite? To so nalepke za kaj in kje se jih dobi? Pa sigurno je kej za plačat in kok?

Joj jst čist nč ne vem zato mam tok uprašanj.

Lp S

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.4.2005 11:55:16   
Maša
To je v bistvu samo zaradi evidence; v pritličju porodnišnice je sprejemna pisarna in tam se greš v bistvu prijavit- in na nalepki so v bistvu napisani tvoji podatki-ime in priimek...te nalepke predvidevam daš potem na predavanjih!
So pa zastonj!

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.4.2005 23:46:32   
katja76
Baje je šola za starše tudi v ZD Rudnik, Ki se je začela 4.4.2005. Ker sem iz Kočevja sploh ne vem, al naj grem al ne, mi je kar malo daleč.
A je že katera bila v ZD Rudnik na teh predavanjih?:zmeden:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?