|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Materinska šola na Ptuju
20.3.2008 22:26:55   
majchi82
Pozdravljeneuser posted image

Zanima me kako poteka materinska šola na Ptuju in kje se lahko prijavim.
Rada bi slišala vaša mnenja.

Ta teden smo izvedeli da nas bo julija razveselilauser posted image user posted image
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 21.3.2008 10:08:00 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Materinska šola na Ptuju
21.3.2008 10:02:38   
ANA_P
oj, majchi82

tudi sama sem iz Ptuja in me to zanima. Rok imam avgusta. Bom vprašala kolegico, ki je lani hodila in ti sporočim.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 21.3.2008 10:08:24 >

(odgovor članu majchi82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: MATERINSKA ŠOLA NA PTUJU
21.3.2008 10:16:28   
rikica
Oj!Na Ptuju je vedno taka gužva,da je treba poklicat čimprej.Rok imaš julija,tak da dvomim da še te bodo sprejeli.Najboljše da čimprej pokličeš v zdravstveni dom in vprašaš.Poteka pa šola en tedn vsak dan od 11 pa nekje do 13h.Zadnji dan se pa gre še na ogled porodnišnice.3x je prej tudi telovadba.Meni je bilo fajn,izveš vse kar moraš glede poroda,dojenčka,kontracepciji po porodu in vsega kar spada zraven.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2008 12:28:07   
lara larissa
majchi82.... Jaz sem imela ravno ta teden na ptuju materinsko šolo. Je fajn in če maš le čas pojdi.  Zdaj ne vem kako je s tem da te niso vprašali če želiš obiskovati materinsko šolo ob pregledu pri ginekologu
. Mene je vprašala če bi hodila v materinsko šolo ob prvem pregledu nosečnosti (noseča sem bila 8t)ko sem tudi dobila materinsko knjižnico mi je kr dodelila datum oz me vpisala v skupino, ker je pač gužva. Šola se izvaja nekje dva meseca pred rokom poroda tako da predlagam da  pokličeš v vpisno sobo svojega ginekologa in jih prosiš za informacije oz da te vpišejo čimprej če imajo še kaj prostora.

< Sporočilo je popravil lara larissa -- 21.3.2008 12:37:05 >

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2008 21:20:14   
majchi82
user posted image Najprej vsem hvala za koristnene informacije, res je super ko ti vedno nekdo zna svetovati in opisati svoje izkušnje.

Prejšnji teden sem namreč bila na pregledu pri dr. Lukmanu in sestra mi je omenila, da je čas da se prijavim v MŠ, če se še nisem.

user posted image user posted image

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2008 9:18:50   
lara larissa
Pol pa kr :). Ne bo ti žal, pa sestre so full prijazne-res, pa tud vse jih lahko vprašaš.
Pa veselo nosečnost ti želim. LP

(odgovor članu majchi82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2008 18:33:38   
majchi82
ojla user posted image lara larissa

te lahko prosim za telefonsko kje se lahko naročim, če jo mogoče imaš.

lep preostanek praznikov želim user posted image

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2008 5:49:40   
simlav
tel št. je 02 7871630

kljub temu, tudi če si pozna, te bodo stisnile not, mogoče samo, da ne boš mogla telovadit zaradi prostorske stiske. Je pa definitivno ful dobra stvar in jo svetujem vsem nosečnicam. V bolnici imaš organizirana tudi predavanja vsak mesec, ki so tudi ful priporočljiva. Glede na to, da imaš pozno rok, so nekatera še zelo uporabna, Baby handling, itd... poglej si na seznamu v sprejemni čakalnici bolnišnične ginekološke ambulante. Tiste, ki smo pri privatnikih smo za te koristne informacije bile kar malo opeharjene, jaz sem za njih tudi ivedela šele na Mat. Šoli. SEm pa bila na Baby handlingu in ga zelooooooooo priporočam...
Lp in lepo nosečnost vsem

(odgovor članu majchi82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2009 17:46:42   
hayabusa
Napaka, ne glede na vse, te ne "stisnejo" nikamor, če si prepozna pač ostaneš brez! Sramota, še posebej glede na to koliko je nosečnic v našem okolišu, ki jim" pripada" materinska šola vendar ostanejo brez nje. V primeru, da se kateri to zgodi, priporočam, da pokliče v ptujsko porodnišnico kjer vam dajo kontaktno številko babice ki vodi materinsko šolo izven ZD - vendar zaradi prostora, ki ga morajo plačat za izvajanje dejavnosti ta šola stane cca. 40 eurov.

(odgovor članu simlav)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.5.2009 18:28:33   
Alja_

Obstaja se ena varianta.
In sicer sledeče:
Sta 2 babici, ki delata v porodnišnici Petra in Angela (PE&AN), ki imata predavanja v OŠ Ljudski Vrt ob četrtkih popoldne ob 17.00 uri.
Fajn je, ker lahko hodita oba s partnerjem, medtem ko sem slisala, da v ZD ne moreta (moski niso ravno zazeljeni).
Je pa tukaj potrebno za 5 obiskov plačati 40€.

Se telefonska ce katero zanima
Petra 041317367
Angela 041317367

LP

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.5.2009 19:25:17   
Anonimen
Se NE strinjam s tabo da je to sramota če katera ostane brez. user posted image Vsi ginekologi (Lukman in Rosič) oz. njuni sestri opozorita, da se je potrebno že v 10. tednu naročiti na materinsko šolo, ki je bila včasih 1xmesečno, sedaj pa jo imajo vsak teden, od 10-13 ure.

Kot je pa lepo opisala Alja, pa se lahko obiskuje tudi materinska šola pri Petri in Angeli ki je precej bolj poučna in podrobna ( je tematsko razdeljena na 4 četrtke, razpored pa lahko dobiš pri svojem G).

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?