|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Materinska šola Lj ali Domžale
16.10.2008 20:29:51   
Anonimen
Pozdravljene!

Zanimam se za potek materinske šole v Ljubljani ali v zdravstvenem domu v Domžalah. Lepo bi prosila tiste, ki že imate kakeršnekoli izkušnje z eno ali drugo materinsko šolo, da napišete vse, od tega kdaj poteka, kako dolgo, kvaliteta... Za Lj sem sicer že kar nekaj prebrala, za Domžale pa je zelo malo podatkov, oz. jih nisem našla in bi resnično prosla za informacije, da bi se lažje odločila.

Lep pozravček!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Materinska šola Lj ali Domžale
16.10.2008 20:57:22   
Anonimen
Meni se v Domžalah predavanja zdijo zanimiva. Drug teden v sredo je še zadnje, potem se pa najbrž spet začne jovo na novo, samo ne vem kdaj. So pa ob ponedeljkih in sredah ob 5ih in obsegajo 7 predavanj, ki trajajo eno uro ali uro in pol. Prijavit se ni treba, je pa vsaj na prvih treh predavanjih kar velika gneča, tak da se ti ne splača zamudit.
Sem pa ta teden pozabila it na predavanja, ko je fizioterapevtka govorila, tak da razmišljam, da bi v novi rundi šla samo na to predavanje, samo da ne bo prepozno user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2008 21:03:44   
EvCh
Pa so prav tako predavanja večih strokovnjakov? Kako pa je s potrdilom za partnerja, če želi biti pri porodu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2008 9:06:45   
_KK_
V Domžalah dobi partner potrdilo o prisotnosti 2. ali 3. dan predavanj, plačilo ni potrebno. Meni je v Domžalah super, predavanja so zelo uporabna!!!

Predavajo različni strokovnjaki: najprej predstavijo potek poroda, dojenje, nego dojenčka, nato predavajo še zobozdravnik za otroke, fizioterapevt, pediater in psiholog.

Naslednji ciklus predavanj se začne 5. novembra (ampak preveri), potem pa menda šele začetek januarja.

(odgovor članu EvCh)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2008 11:49:05   
Nika v službi
Midva z možem sva hodila v Domžale, ker je še vedno manj gneče kot v Lj. Bila sva povsem zadovoljna, pa čeprav nam je pri zadnjem predavanju psihologinja zatajila. Je preprosto ni bilo, brez obvestila. In smo šli lepo domov.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu _KK_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2008 12:08:07   
pezbar
Ne vem, kako je v LJ, a meni je bilo v Domžalah ok. Tudi sama se najprej nisem mogla odločit, ali it na predavanja v Domžale ali v LJ, pa je pretehtalo dejstvo, da v Domžalah komot parkiraš neposredno pred zdravstvenim domom, par metrov od vhoda in nasploh ni takega prometnega kaosa kot v LJ. Za termine predavanj pokliči ZD Domžale, dispanzer za žene.
Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2008 6:54:48   
nežka
Če so ti Domžale bližje, vsekakor pojdi tja, ker so predavanja čisto ok.

(odgovor članu pezbar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2008 10:11:25   
Čebel@
sama grem v domžale in sicer je naslednji termin 5.11.ob 17h,v decembru jih ni,potem so pa spet v januarju...........jaz glede na to da imam februarja rok in nebi januarja tam sedela,grem drugi mesec!se pa ni treba nič prijavit in tud user posted image  lahko pride s tabo.....no upam da sem kej pomagala

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2008 10:25:59   
Anonimen
majchy23, a mogoče že veš termine posameznih predavanj? Jaz sem namreč pozabila it na predzadnjega (fizioterapevt+pediater), pa bi la potem novembra samo na to predavanje.

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2008 15:55:43   
Čebel@
otika žal ne vem........če pa zvem ti pa sporočimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2008 15:49:36   
kkatji
hoj. mene pa zanima kje se dobiš v domžalah za materinsko šolo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.10.2008 15:51:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kkatji

hoj. mene pa zanima kje se dobiš v domžalah za materinsko šolo?
tam kjer je ginekolog.....men je bilo rečeno pred ordinacijo strahoveuser posted image user posted image user posted image  prideš??

(odgovor članu kkatji)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.10.2008 17:20:06   
Anonimen
Ja mi smo se tudi dobili zgoraj v 1. nadstropju pri ginekoloških ordinacijah, potem smo šli pa vsi skupaj v klet nekam v eno sejno sobo.

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.10.2008 17:52:02   
kkatji
kako pa to poteka a vsak dan a kako? a vsakič ob isti uriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.10.2008 18:24:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kkatji

kako pa to poteka a vsak dan a kako? a vsakič ob isti uriuser posted image

Daj si preberi vse odgovore, ker sem v drugem na tvoje vprašanje že odgovorila.

(odgovor članu kkatji)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?