|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mater kakšna sramota!:)
27.1.2007 10:19:16   
Anonimen
Joooooj, včeraj sva s partnerjem spila kakšen deci prevečuser posted image Potem sva, malo napaljena od alkohola imela krasen divji pijanski seksuser posted image . Problem je pa v tem, da v sosednji sobi spi njegov 21letni sin iz prejšnjega zakona in sva zato vedno diskretna in zmanjšava volume. Včeraj sva pa precej galamla, zaneslo naju je pačuser posted image . Zdaj mi je izredno nerodno ob misli, da naju je slišal!!! Sej vem, da je odrasel in da mu to ne bo pustilo posledicuser posted image , ampak mi je pač malo nerodno.... Zjutraj ko je vstal me je res ful hladno pozdravil, ali si pa jaz to samo domišljamuser posted image

Ma v glavnem, da se malo nasmejete nama dvema budalama, ki se drugače štejeva za dva odrasla in odgovorna človekauser posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mater kakšna sramota!:)
27.1.2007 10:22:13   
sašaš
user posted image  Ok, no, se vama bom pa samo malo smejala! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2007 10:24:31   
trojči
Nikogar, pa če je to sin ali sosed ali bilokdo, ne bi smela motiti. Zakaj bi se ti smejala? Je kaj smešnega, če sta ehhhhhhh ne bom rekla kaj.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2007 10:26:04   
Marogica
To se ti najbrž samo zdi.

p.s. Pa lep pozdrav gospodu "Mačku"user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2007 10:58:09   
total
Za crknit...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2007 11:23:52   
soncece24
Prej ko slej vama bo vrnil, tak da se jaz ne bi kaj dosti sekirala user posted image user posted image user posted image user posted image Lušno ti pa danes sigurno ni user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2007 12:07:08   
domci
Se zgodi sej je zadosti star boste že preživeli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2007 12:45:16   
Anonimen
Preživeli boste že, ampak ni pa to lepo. Jaz ne bi bila rada v koži tega sina.

(odgovor članu domci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2007 14:05:30   
Angellina
Odvisno kak tip človeka je tvoj sin. Jaz bi vaju ziher mičken zafrkavala, da bi vidla kak znata farbat user posted image
Se je pa tut nam neki podobnega nardilo pred leti na morju. Takrat sem bila stara 17 let. Mami je mislila, da sem z sestro na plaži, v resnici, pa sem dremala v sobi. In sta se začela mečkat, pa žgečkat...se mi je kr zdel kaj bo, sam nisem upala iz sobe ven uletet, pol k se je pa začel, je blo pa itak prepozno user posted image . Sta bla tok odpulena, da nisem vedla kam naj glavo porinem in s čim naj si ušesa mašim. Ko sta zaključila z konjenico, sta odšla na plažo in jaz sem molila, da ne bi kdo prišel v sobo in ugotovil, da sem bila ves čas tam user posted image .
Počakala sem 15 min, nato pa prišla za njima. Mami je ležala na brisači vsa zaripla v obraz-(itak, sestra ji je povedala, da sem spala v sobi user posted image ), jaz pa sem priskakljala mimo in si prepevala pesem: Prišlo mi bo to noč...!
Hehe je bla pa smešna, moja mamica..kak ji je blo nerodno user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2007 15:29:00   
Ancy
jaz pa sem priskakljala mimo in si prepevala pesem: Prišlo mi bo to noč...!

user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz mojih še nisem zalotila, upam da jih tudi nebom.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2007 18:40:56   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  končno ena prava zgodba tukaj.user posted image user posted image user posted image

Ampak una...prišlo mi bo to noč...ta je pa najboljšauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ancy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2007 19:29:22   
domci
IZVIRNO SPOROČILO: nati

user posted image user posted image user posted image  končno ena prava zgodba tukaj.user posted image user posted image user posted image

Ampak una...prišlo mi bo to noč...ta je pa najboljšauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem se tud full nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2007 20:06:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image dobra stauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu domci)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.2.2007 13:10:29   
muška
Poznam user posted image

Moj mož ima iz prvega zakona 18 let starega sina, in tako je enkrat prespal pri nas, midva pa v akcijo. Jaz sem se zadrževala, da res nisem pisnila, mojmu pa ne vem kaj je bilo , ampak v danem trenutku je tako zarjul user posted image user posted image user posted image  , da sem se zažela glasno režat zraven in v tistem še sine iz sobe, alo foter, da ne boš izdihnil.user posted image user posted image user posted image

No temu smo se vsi smejali, pa malo smo bili rožnato obarvani vsi naslednje jutro, to je pa tudi vse user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.2.2007 13:19:10   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: muška

alo foter, da ne boš izdihnil.user posted image user posted image user posted image

Crkneš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Faca tale sine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.2.2007 14:13:25   
tanikaa
Ni za verjet. user posted image  Prišlo mi bo to noč in ne bom izdihnil user posted image user posted image user posted image  

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?