Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mater kakšna sramota!:) 27.1.2007 10:19:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Joooooj, včeraj sva s partnerjem spila kakšen deci preveč Potem sva, malo napaljena od alkohola imela krasen divji pijanski seks . Problem je pa v tem, da v sosednji sobi spi njegov 21letni sin iz prejšnjega zakona in sva zato vedno diskretna in zmanjšava volume. Včeraj sva pa precej galamla, zaneslo naju je pač . Zdaj mi je izredno nerodno ob misli, da naju je slišal!!! Sej vem, da je odrasel in da mu to ne bo pustilo posledic , ampak mi je pač malo nerodno.... Zjutraj ko je vstal me je res ful hladno pozdravil, ali si pa jaz to samo domišljam Ma v glavnem, da se malo nasmejete nama dvema budalama, ki se drugače štejeva za dva odrasla in odgovorna človeka
|
|
|
|
RE: Mater kakšna sramota!:) 27.1.2007 10:22:13
|
|
|
|
sašaš
|
Ok, no, se vama bom pa samo malo smejala!
|
|
|
|
RE: Mater kakšna sramota!:) 27.1.2007 10:24:31
|
|
|
|
trojči
|
Nikogar, pa če je to sin ali sosed ali bilokdo, ne bi smela motiti. Zakaj bi se ti smejala? Je kaj smešnega, če sta ehhhhhhh ne bom rekla kaj.
|
|
|
|
RE: Mater kakšna sramota!:) 27.1.2007 10:26:04
|
|
|
|
Marogica
|
To se ti najbrž samo zdi. p.s. Pa lep pozdrav gospodu "Mačku"
|
|
RE: Mater kakšna sramota!:) 27.1.2007 10:58:09
|
|
|
|
total
|
Za crknit...
|
|
RE: Mater kakšna sramota!:) 27.1.2007 11:23:52
|
|
|
|
soncece24
|
Prej ko slej vama bo vrnil, tak da se jaz ne bi kaj dosti sekirala Lušno ti pa danes sigurno ni
|
|
RE: Mater kakšna sramota!:) 27.1.2007 12:07:08
|
|
|
|
domci
|
Se zgodi sej je zadosti star boste že preživeli
|
|
|
|
RE: Mater kakšna sramota!:) 27.1.2007 12:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Preživeli boste že, ampak ni pa to lepo. Jaz ne bi bila rada v koži tega sina.
|
|
|
|
RE: Mater kakšna sramota!:) 27.1.2007 14:05:30
|
|
|
|
Angellina
|
Odvisno kak tip človeka je tvoj sin. Jaz bi vaju ziher mičken zafrkavala, da bi vidla kak znata farbat Se je pa tut nam neki podobnega nardilo pred leti na morju. Takrat sem bila stara 17 let. Mami je mislila, da sem z sestro na plaži, v resnici, pa sem dremala v sobi. In sta se začela mečkat, pa žgečkat...se mi je kr zdel kaj bo, sam nisem upala iz sobe ven uletet, pol k se je pa začel, je blo pa itak prepozno . Sta bla tok odpulena, da nisem vedla kam naj glavo porinem in s čim naj si ušesa mašim. Ko sta zaključila z konjenico, sta odšla na plažo in jaz sem molila, da ne bi kdo prišel v sobo in ugotovil, da sem bila ves čas tam . Počakala sem 15 min, nato pa prišla za njima. Mami je ležala na brisači vsa zaripla v obraz-(itak, sestra ji je povedala, da sem spala v sobi ), jaz pa sem priskakljala mimo in si prepevala pesem: Prišlo mi bo to noč...! Hehe je bla pa smešna, moja mamica..kak ji je blo nerodno .
|
|
|
|
RE: Mater kakšna sramota!:) 27.1.2007 15:29:00
|
|
|
|
Ancy
|
jaz pa sem priskakljala mimo in si prepevala pesem: Prišlo mi bo to noč...! jaz mojih še nisem zalotila, upam da jih tudi nebom.
|
|
|
|
RE: Mater kakšna sramota!:) 27.1.2007 18:40:56
|
|
|
|
Anonimen
|
končno ena prava zgodba tukaj. Ampak una...prišlo mi bo to noč...ta je pa najboljša
|
|
|
|
RE: Mater kakšna sramota!:) 27.1.2007 19:29:22
|
|
|
|
domci
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati končno ena prava zgodba tukaj. Ampak una...prišlo mi bo to noč...ta je pa najboljša jaz sem se tud full nasmejala
|
|
|
|
RE: Mater kakšna sramota!:) 27.1.2007 20:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
dobra sta
|
|
|
|
RE: Mater kakšna sramota!:) 6.2.2007 13:10:29
|
|
|
|
muška
|
Poznam Moj mož ima iz prvega zakona 18 let starega sina, in tako je enkrat prespal pri nas, midva pa v akcijo. Jaz sem se zadrževala, da res nisem pisnila, mojmu pa ne vem kaj je bilo , ampak v danem trenutku je tako zarjul , da sem se zažela glasno režat zraven in v tistem še sine iz sobe, alo foter, da ne boš izdihnil. No temu smo se vsi smejali, pa malo smo bili rožnato obarvani vsi naslednje jutro, to je pa tudi vse
|
|
|
|
RE: Mater kakšna sramota!:) 6.2.2007 13:19:10
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška alo foter, da ne boš izdihnil. Crkneš Faca tale sine
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?