Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Matejina veganska kuhinja 3.1.2011 19:39:39
|
|
|
|
Freya88
|
Ne razumem zakaj isces v knjigah z vegansko prehrano recepte, v katerih ni mleka, psenicne moke in riza, ce pa so sestavine v teh knjigah najveckrat sestavljene ravno iz njih (razen mleka seveda)??? Obstajajo knjige, ki so napisane posebej za bolnike s podobnimi tezavami... zato ti priporocam, da pogledas tam... pojdi v knjiznico, knjigarno in seveda na net...
|
|
|
|
RE: Matejina veganska kuhinja 3.1.2011 19:45:52
|
|
|
|
Čebel@
|
svakinja ne sme teh stvari jesti in za RD si je zaželela to knjigo....ampak če bi našla drugo kuharico bi pa vseeno jaz to prečikerala in ji še tisto kupila
|
|
|
|
RE: Matejina veganska kuhinja 3.1.2011 19:58:13
|
|
|
|
Freya88
|
Ampak ona ve, da venganstvo `prepoveduje´ vse zivali in zivalske produkte... torej odpadejo jajca, vsi mlecni izdelki, ogromno konzerviranih izdelkov, za med nisem 100% ampak ok... Pa se nekaj, zakaj ne sme teh sestavin? Je alergicna posebaj na te tri al kako?
|
|
|
|
RE: Matejina veganska kuhinja 4.1.2011 9:38:24
|
|
|
|
Čebel@
|
fora je da ima občutljiv želodec in namesto da bi se redila,ona hujša(170cm/45kg) in ta živila ji je en stokovnjak vzel iz jedilnika in je boljše....trenutno ima to knjigo sposojeno ampak je rekla da bi jo za RD
|
|
|
|
RE: Matejina veganska kuhinja 4.1.2011 12:53:21
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 ..venganstvo `prepoveduje´ vse zivali in zivalske produkte... torej odpadejo jajca, vsi mlecni izdelki, ogromno konzerviranih izdelkov, za med nisem 100% ampak ok.. med je živalski produkt - pripravijo ga čebele v svojih želodcih. torej po tej logiki ne smejo jest meda.
|
|
|
|
RE: Matejina veganska kuhinja 4.1.2011 19:30:28
|
|
|
|
Freya88
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ fora je da ima občutljiv želodec in namesto da bi se redila,ona hujša(170cm/45kg) in ta živila ji je en stokovnjak vzel iz jedilnika in je boljše....trenutno ima to knjigo sposojeno ampak je rekla da bi jo za RD V tem primeru pa, ce ji ta knjiga ustreza... zakaj ne? Mogoce bi bila super se kaksna knjiga s solatami... kaj vem:) Zal ti druga ne vem povedat... mogoce najbolje, da poklices naokrog in povprasas malo... ker posebej knjige brez teh sestavin 100% ni... Se pa meni osebno niti ne zdi neki hudo brez teh sestavin prezivet, saj moko samo zamenja za drugo, mleko se lahko marsikje nadomesti z vodo ipd... Kakorkoli.. hotla sem povedat, da ti vec ne znam povedat:D
|
|
|
|
RE: Matejina veganska kuhinja 4.1.2011 19:37:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ fora je da ima občutljiv želodec in namesto da bi se redila,ona hujša(170cm/45kg) in ta živila ji je en stokovnjak vzel iz jedilnika in je boljše....trenutno ima to knjigo sposojeno ampak je rekla da bi jo za RD V tem primeru pa, ce ji ta knjiga ustreza... zakaj ne? Mogoce bi bila super se kaksna knjiga s solatami... kaj vem:) Zal ti druga ne vem povedat... mogoce najbolje, da poklices naokrog in povprasas malo... ker posebej knjige brez teh sestavin 100% ni... Se pa meni osebno niti ne zdi neki hudo brez teh sestavin prezivet, saj moko samo zamenja za drugo, mleko se lahko marsikje nadomesti z vodo ipd... Kakorkoli.. hotla sem povedat, da ti vec ne znam povedat:D sej to me je zanimalo....če sploh obstaja kakšna taka kuharica.....bom zavila še v knjigarno in knjižnico.....hvala ti za pomoč oz. trud
|
|
|
| Stran: [1] |
Brest scanpetruskaSte že poizkusile novo metodo pregledovanja dojk?da (
5%)
še ne, imam pa namen (
7%)
ne (
40%)
ne poznam (
47%)
ne zaupam (
1%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!