Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2011 18:29:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mastni madeži (po pranju) 26.9.2011 19:04:23
|
|
|
|
Jantar
|
Jaz sem se glih zadnjič s tem ukvarjala,namreč je imel mož mastne madeže(ošpricano) od juhe in kljub temu,da sem namazala fleke ni šlo ven,sem vprašala mami in mi je rekla,da naj dam na madež malo limoninega soka(sem mela samo unga v flaški) in sem res nakapala samo na flekce in pustila cca 5 minut in oprala na 40 stopinj in je šlo vse ven....probaj....aja majica je bla temno modra.....
|
|
|
|
RE: Mastni madeži (po pranju) 26.9.2011 20:59:13
|
|
|
|
blak
|
poskusiš lahko tudi z detergentom za pomivanje posode. Namažeš flek in daš v stroj.
|
|
|
|
RE: Mastni madeži (po pranju) 27.9.2011 8:17:17
|
|
|
|
*Zvončica*
|
Hvala vsem , bom sprobala vaše nasvete. Saj, če jih pred pranjem opazim, jih ponavadi prej namažem in spravim ven zdaj pa res nisem vedela s čem naj poskusim.
|
|
|
|
RE: Mastni madeži (po pranju) 27.9.2011 13:56:35
|
|
|
|
dskubin
|
meni to, kar je pošpricano od olja, ne gre nikoli stran samo s praškom, pa niti za Vanishom ali čim podobnim - proč vržen denar. Pred pranjem našpricam z razmaščevalcem (tistim v spreju, za čistit kuhinjo ipd.) in gre stran.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?