|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mastni lasje!!
29.9.2005 12:34:51   
ur+sa
pozdralvjene. spet bi rabila vašo pomoc. namrec po dveh dneh, ko si umijem glavo, mam lase (spet) cisto mastne.. a katera ve, kaj je treba uporabljati, da niso tako hitro mastni.
nekateri pravijo, da limoninn sok, pa me zanima, ce je katera poskusila, ali pa ce ima, katera kako svojo metodo... ali kaj?

pravi bi mi prisli vsi nasveti.. in vse pomoci.
hvala vam v naprej....

cauciuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mastni lasje!!
29.9.2005 12:40:20   
dinika
Jaz uporabljam šampon od Vishija in mi pomaga.

lpuser posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2005 12:50:49   
ur+sa
vishi.. prvic slisim, a to ga u trgovin kupis, ali v lekarni?

(odgovor članu dinika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2005 12:51:12   
ur+sa
aja, pa hvala ti za odg.user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2005 12:55:47   
Aleksandrin
Jaz sem se obrila in se mi tako lepo sveti user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2005 13:02:22   
Klarissa
Vichy---v lekarni al pa Keune v drogeriji!

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2005 13:17:18   
ur+sa
haha.. glih namena obrit se nimam,.. :)
nekateri pravijo, da je dobr ce mas trajno?user posted image

aha, ja hvala, bom sla jest to prevert u drogerijo, ce pr ns take zadeve sploh poznajo ...user posted image user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.9.2005 13:19:32   
pupika
Aha ur+sa sedaj sem te pa doblauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.9.2005 13:22:50   
pupika
Ur+sa vichy boš dobila samo v lekarni. Lahko pa malo povprašaš v drogerijah za šampone proti mastnim lasjem. Jaz imam ravno obratni proble. Moji lasje so suhi in uporabljam šampone za suhe lasje in razna olja. Lahko pa tudi povprašaš za kozmetiko Avon, to je namreč kataloška prodaja. Mogoče kaka tvoja prijateljica, sodelavka naroča pri avonu.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.9.2005 13:41:27   
ur+sa
oo pupika, ati mau skaces kle , mau pa tm?user posted image
ja bom sl aprevert tele sampone, ker me moji lasje spravljajo v grob!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2005 13:46:12   
pupika
Ja sej zdej sem že tko hitra, da skačem ko en duhec naokrog.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.9.2005 15:15:10   
ur+sa
user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.9.2005 15:26:58   
dinika
Šampon se dobi v lekarni, stane pa nekje 2000 sit. Lase si umivaj z mlačno vodo( ne pretoplo), pa čim manj uporabljaj, peno za lase in spreje... Jaz sem si nabavla pri moji frizerki, tekočino, ki je namesto pene za utrjevanje samo da ne masti las, stane 2200 sit user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.9.2005 15:30:45   
soncece24
pa rokice stran od las. meni se ponavadi hitro zmastijo, ker sem skozi z rokami v laseh: navijam, popravljam, čoham, mrdam... drugače pa pomaga, če si lase poblajhaš s peroksidom, ker to malo izsuši. pa res nobenih pripomočkov za styling: pene, želeji... to vse masti

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu dinika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.9.2005 15:54:42   
ur+sa
user posted image aha, zanimivo dinika in soncece24.jaz si frizuro (zadaj) uredim s peno alli s sprejem... da si jo mau razfrckam.. pa mam glih tam tako suhe.... in nacufaneuser posted image .
mastne mi ratajo spredaj, pri krajeh in povrhu(pr crt). pa si jih tolk ne mrdam (k mamm skoz eno spango not)tko da mi ne nagajajjo.
mi grejo pa res na zivce, bom sla po un sampon...
apaste slisale kdaj za to, da limono stisnes (oz. njen sok, da iztisnes..) in si to polijes po glavi....?

hvala, za odgovore-e-user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.9.2005 17:07:03   
rikica
Gel lahko uporabljaš,ker vsebuje alkohol in ne masti las.Po peni se lasje zmastijo.jaz ti priporočam,da si kupiš najbolj navaden šampon za normalne lase brez kakega balzama notri,ker to vse masti lase.Trajna in barvanje pa je rešitev za en mesec dokler ni narastka.Sama sem imela tak problem in sem si kupila od afrodite navaden šampon in je zdaj cool.user posted image user posted image čeprav je vichy dobra firma.Sprobaj pa boš vidla kak bo!Glede limone pa ne vem no,ker ti imaš mastne lase pri lasišču ne?Te bi si mogla samo tam gor polivat.To boš pa malo težko izvedla po mojeuser posted image lp

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.9.2005 17:22:16   
ur+sa
hvala rikica.
prej sem uporabljala johnson (al kuko se napiseuser posted image ) za otroke... kje cist navadn, pa ni pokazal nobenih dobrih sprememb... bom problala tega vichy-ja, pa bom vidla kva bo...
za trajno in barvanje, mas pa prav.... user posted image

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.9.2005 20:14:19   
Annny
Rikica je dobro napisala.
Moja frizerka vedno pravi, da je za lase najboljši bister/prozoren šampon (ne bel, kot so ponavadi- ti imajo dodan balzam), v katerem ni balzama.
Jaz uporabljam Sebamed šampon in je super- namesto balzama si pa naredim masko.
Trajna in barvanje le izsušita in uničita lase, ki so zato na videz manj mastni- toda mastnost lasišča je enaka, tako da to pravzaprav ni rešitev.
Najbolje, da pogosto umivaš lase, pa se boš dobro počutila.
Lp

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.9.2005 20:42:12   
Gina
Meni je pa najbolj pomagala nosečnost. Kar naenkrat nič mastni lasje.

Od šamponov pa tisti proti ušem, ha ha ha. (saj se je še dovoljeno hecat, a ne). Ampak res totalno izsuši lase. Samo lasišče te pa tudi zelo srbi in peče po njem, četudi nimaš uši.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.9.2005 22:23:42   
jaz99
Probaj z limono, sej ti ne more škodit

Bodi nasmejan, saj prav lep je ta dan

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.9.2005 7:35:09   
ur+sa
annny, kaksno masko pa ti delas? a potem tut h&S mislite da ni dober...?
sebamed, pa gotovo lahko kupim v navadni trgovini oz. drogeriji? haval ti za odg.user posted image

gina: ja a to pomen, da morm cimprej zanost, da ne bom mela mastnih lasuser posted image  (taj pa dobra). se prav, se bom vsaj enkt dobr pocutla (ko bom noseca)user posted image . za usiuser posted image  user posted image user posted image user posted image  hm.. ce te lasice srbi, rajsi ne bom probala tega, ceprov, zakaj pa nebi pomagal, mogoce pa res pomaga... Hvala za odgovor.user posted image

jaz99: ja bom poskusila.. samo nevem ali moras to imeti kaj dalj casa gor, ali samo malo masiras, potem pa speres...? mogoce ti ves...hvala za odg. user posted image

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?