Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mastitis - kljub antibiotikom še vedno bo... 2.8.2006 20:11:38
|
|
|
|
Jančika_
|
Ne spomnim se, kako je bilo, ko sem fasala mastitis pri Vasji. Tokrat sem zaenkrat imela le zastoj, torej zatrdlino, bolečino, rdečico. Zadevo sem v enem dnevu rešila s toplimi obkladki in po nasvetu s foruma z masažo s Hepan gelom. Bolelo me je pa občasno še kar nekaj dni. Kaj pa vem, mogoče malo masiraj, vsekakor pa mislim, da bo v kratkem minilo.
|
|
|
|
RE: Mastitis - kljub antibiotikom še vedno bo... 2.8.2006 20:14:35
|
|
|
|
SelmaC
|
Jaz sem imela podobno varianto. Bolečina je minila v nekaj dneh. Ne skrbi. srečno pa naj čim prej mine. Pa redno masiraj.
|
|
|
|
RE: Mastitis - kljub antibiotikom še vedno bo... 2.8.2006 21:05:38
|
|
|
|
ada2
|
mene je bolelo kake 3 do 4 dni. daj kak obkladek gor, pa kak lekadol lahko tudi vzameš, če je hudo. saj bo! pa pazi,da se ne ponovi, meni se je 3x, vedno ko sem pila zalo harmony.
|
|
RE: Mastitis - kljub antibiotikom še vedno bo... 2.8.2006 22:47:56
|
|
|
|
rozica11
|
Oj, no evo mene s 4x mastitisom. No men se to nonstop dogaja, ene par tednov nazaj se mi je 6x v tednu vse zabasal... Možno je da te boli še ker je zadeva razbolela, če ne čutiš zatrdlin je pomoje to res samo še bolečina od prej. Sicer pa če ti zabaše kot smo že pisal HEPAN GEL, pa kupi si Nexcare-ove hladno-tople vrečke, polnjene z gelom, ki jih lahko daš v zamrzovalnik oz. v vročo vodo ali mikorovalovko, da se ti ne bo treba stokrat na dan tuširati pod npr. vročo vodo. Meni je vse to zelo pomagalo in zdej običajno če zabaše dam pred podojem močno segrete vrečke gor, spodaj papirnato brisačko in tetra pleničko, da se ne opečeš, kar zelo lepo odpre vode. (to pustiš gor ene 15-20 minut). Da pa si blažiš bolečino med podoji pa te iste vrečke daš v zamrzovalnik in nato na dojke, spet brisačko ker ledenih vrečk ne smeš dat direkt gor. Tako da če te boli si lahko daš te hladne obkladke, mogoče bo pomagalo. Jest sem že skoraj diplomirala iz tega ker imam stalne težave, ampak se še borim naprej. Tako da ni za obupat, čeprom sem bila jest že čist na robu. Pa močno pazi na čistočo, ker pravijo da se mastitis pojavi zaradi vdora bakterij. Veliko sreče...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?