|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Masiranje presredka
6.6.2007 17:54:46   
katka37
Pozdravljene!

Ima katera kakšen nasvet oziroma izkušnje, kako to izvajati in če pomaga (kdaj začeti, kako, potrebna kakšna krema....).

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Masiranje presredka
6.6.2007 19:01:18   
*Uršula*
Jest bom rekla samo to: masirala od 4 meseca vsak dan po pravilih pa sem bila kljub temu prerezana. Mi je babica rekla da nič ne pomaga, če pač nimaš elastične kože. Enako je s strijami. Mazala sem se z locitanovo kremo - ful drago ki baje res pomaga - no men niuser posted image . Ampak sem lih tko preživela:):):)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2007 19:44:19   
valči
Prvič sem se mazala in sem bila zelo rezana na obeh strabnehuser posted image
Drugič se nisem masirala in nisem bila nič rezana,čeprav sem to pričakovala,sem bila zelo veselauser posted image

Mažeš,masiraš se z olji za ta namen oz. kremami,ne vem točno katere sem imela takrat.

Sedajmko grem sprt rodit,se ne bom masirala,kar bo,bouser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2007 19:45:14   
valči
Punce,se opravičujem za kup napak,me mali nekaj jeziuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2007 21:41:53   
Naty*Taja
Ne se s tem obremenjevat in kupovat dragih izdelkov za masažo proti strijam in za presredek, ker en k... pomagajo, Vse to je samo še ena marketinška poteza. Pomaga pa itak nič ne, ker kot je že ena rekla, če nimaš dost elastične kože, pa dobre babice na porodu si itak prerezan al pa bognedaj celo raztrgan!!

MONTIGNAC

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2007 22:08:46   
katka37
Hvala za odgovore. Saj imam doma že dva skorajda pubertetnika, pri obeh porodih sem bila rezana, sem pa mislila, da so si zdaj po dvanajstih letih od zadnjega poroda vseeno kaj  pametnega izmislili. Zašili so me namreč zelo grdo in čudno. Kdo ve, mogoče bodo pa zdaj pri tretjem porodu naredili še kakšno lepotno operacijo (ha,ha).

Pa lp.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......