|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Masaza s toplo cokolado
1.2.2006 11:04:32   
Seven*
Dobila sem darilni bon za 30  rojstni dan in sicer masazo s toplo cokolado. A katera ve kako to izgleda? Je pa v hotelu Habakuk. A ne bodo skup padli, ce me vidijo debelo? user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Masaza s toplo cokolado
1.2.2006 11:10:33   
anitaz
S toplo čokolado???user posted image user posted image user posted image Prvič slišim. Pomoje zna bit zanimivo user posted image ,še posebi če te bo ker fletn mladenič dobil v roke user posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2006 11:17:13   
sašaš
A si sigurna, da je masaža - ponavadi je kopel v topli čokoladi?! user posted image

V vsakem primeru pa - njami!!! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2006 11:30:04   
Seven*
Masaza. Pise na bonu! user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2006 11:34:09   
HuAnita
Masaža. Gotovo. To je velika novost pri nas, je zadnjič sodelavka delala o tem, pa v Oni sem brala (kak mesec nazaj). Sprostila se boš, za pojesti pa ta čokolada ni, tak da opozori BW, če te bo hotel oblizovati, da ne boš užitna!user posted image
Se boš pa menda sprostila tudi ob vonju čikolade, telo bo masaži s hranljivo čokolado pol manjše in kot novo, potem pa brž - pod kovter po še enegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2006 11:35:44   
artista7
ja super a ne? kdo ti je to podaril? meni se zdi super ideja!ma ne, pa ti nisi debela, pa kaj pretiravaš.. jasno da ne bo čudno izgledalo. Tam so zato, da opravijo to delo in tebi bo še kako koristilo. Se ne čudim, da masaža s čokolado, ker je zadeva zelo mazava in podobna olju (zaradi kakavovega masla v njej). Saj v nekaterih trgovinah celo že dobiš masažne ploščice s čokolado- najboljše so tiste iz LUSHa (ne vem, če je tudi v MB, v LJ je-taka naravna kozmetika je to)

Veliko užitka!user posted image user posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2006 11:36:03   
total
Ja Seven,tudi jaz sem sestri darovala bon za razne masaže,savne...za 30 roj.dan in tud masažo z čokolado sem ji dala.
Najprej ti naredijo piling telesa in te namažejo z pravo tolo čokolado,mislim da te pokrijejo da lepo deluje,se greš stuširat in ti dajo še neko kremo gor čokoldano,dišiš čist po čokoladi,baje zelo prijetno in umirjajoče, traje 70 min,tako je vsaj v Balnei v Dolenjskih toplicah.Uživaj si zaslužišuser posted image .

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2006 11:37:45   
Carovnica Mica
jest sn pa vcerej cv DM kupila mleko za telo ki disi po cokoladi-njami kolk sem sladka-disim kot cokoladna tortauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,Seven pol se pa se s cokoladnim mlekom namazi pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image ,sej to ne redi-al ja???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2006 12:04:35   
Seven*
user posted image user posted image user posted image Cela bom cokoladna. Jupi!! user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2006 13:09:57   
metka
Vau dobro se sliši!   user posted image  
Dobro izkoristi !!!  In prosim potem raport!?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2006 13:31:19   
tanikaa
Samo upam, da ne boš delala problemov, ko bo potrebno iti pod tušuser posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu metka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2006 14:08:32   
ZARA
user posted image user posted image user posted image  tanikaaaaaa

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2006 14:35:37   
Anonimen
Pa kaj, če si debela, itak je bon podarjen, tako da ti ne bo treba doplačat user posted image  Uživaj.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2006 14:55:35   
Seven*
Al bina. Baje je treba doplacat ce si debel, ker pol vec cokolade porabijo.. Hec.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.2.2006 15:58:17   
Anonimen
Carovnica Mica, sm si tut jst to zdej en dan kupla .. nasledn dan sm ga mogla it iskat se za sosolkouser posted image

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.2.2006 20:04:15   
Moyca_
jaz sem za predlanski r. dan dobila masažo, kopel pa vse to (brez čokoladeuser posted image user posted image )  V habakuku, pa sem potem še jaz kupila mojemu za Valentinovo ta bon in sva potem šla skupaj. ull je bilo dobro. Pa čajeka so nama prinesli pa sva potem sama ostala po pilingu za eno uro da se telo spočijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj- pa sem bila jaz še bolj debela, ker sem bila ravno po porodu malega

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?