Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Masaza s toplo cokolado 1.2.2006 11:10:33
|
|
|
|
anitaz
|
S toplo čokolado??? Prvič slišim. Pomoje zna bit zanimivo ,še posebi če te bo ker fletn mladenič dobil v roke
|
|
|
|
RE: Masaza s toplo cokolado 1.2.2006 11:17:13
|
|
|
|
sašaš
|
A si sigurna, da je masaža - ponavadi je kopel v topli čokoladi?! V vsakem primeru pa - njami!!!
|
|
RE: Masaza s toplo cokolado 1.2.2006 11:30:04
|
|
|
|
Seven*
|
Masaza. Pise na bonu!
|
|
RE: Masaza s toplo cokolado 1.2.2006 11:34:09
|
|
|
|
HuAnita
|
Masaža. Gotovo. To je velika novost pri nas, je zadnjič sodelavka delala o tem, pa v Oni sem brala (kak mesec nazaj). Sprostila se boš, za pojesti pa ta čokolada ni, tak da opozori BW, če te bo hotel oblizovati, da ne boš užitna! Se boš pa menda sprostila tudi ob vonju čikolade, telo bo masaži s hranljivo čokolado pol manjše in kot novo, potem pa brž - pod kovter po še enega
|
|
|
|
RE: Masaza s toplo cokolado 1.2.2006 11:35:44
|
|
|
|
artista7
|
ja super a ne? kdo ti je to podaril? meni se zdi super ideja!ma ne, pa ti nisi debela, pa kaj pretiravaš.. jasno da ne bo čudno izgledalo. Tam so zato, da opravijo to delo in tebi bo še kako koristilo. Se ne čudim, da masaža s čokolado, ker je zadeva zelo mazava in podobna olju (zaradi kakavovega masla v njej). Saj v nekaterih trgovinah celo že dobiš masažne ploščice s čokolado- najboljše so tiste iz LUSHa (ne vem, če je tudi v MB, v LJ je-taka naravna kozmetika je to) Veliko užitka!
|
|
|
|
RE: Masaza s toplo cokolado 1.2.2006 11:36:03
|
|
|
|
total
|
Ja Seven,tudi jaz sem sestri darovala bon za razne masaže,savne...za 30 roj.dan in tud masažo z čokolado sem ji dala. Najprej ti naredijo piling telesa in te namažejo z pravo tolo čokolado,mislim da te pokrijejo da lepo deluje,se greš stuširat in ti dajo še neko kremo gor čokoldano,dišiš čist po čokoladi,baje zelo prijetno in umirjajoče, traje 70 min,tako je vsaj v Balnei v Dolenjskih toplicah.Uživaj si zaslužiš .
|
|
|
|
RE: Masaza s toplo cokolado 1.2.2006 11:37:45
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
jest sn pa vcerej cv DM kupila mleko za telo ki disi po cokoladi-njami kolk sem sladka-disim kot cokoladna torta ,Seven pol se pa se s cokoladnim mlekom namazi pa bo ,sej to ne redi-al ja???
|
|
|
|
RE: Masaza s toplo cokolado 1.2.2006 12:04:35
|
|
|
|
Seven*
|
Cela bom cokoladna. Jupi!!
|
|
RE: Masaza s toplo cokolado 1.2.2006 13:09:57
|
|
|
|
metka
|
Vau dobro se sliši! Dobro izkoristi !!! In prosim potem raport!?
|
|
|
|
RE: Masaza s toplo cokolado 1.2.2006 13:31:19
|
|
|
|
tanikaa
|
Samo upam, da ne boš delala problemov, ko bo potrebno iti pod tuš
|
|
RE: Masaza s toplo cokolado 1.2.2006 14:08:32
|
|
|
|
ZARA
|
tanikaaaaaa
|
|
RE: Masaza s toplo cokolado 1.2.2006 14:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj, če si debela, itak je bon podarjen, tako da ti ne bo treba doplačat Uživaj.
|
|
|
|
RE: Masaza s toplo cokolado 1.2.2006 14:55:35
|
|
|
|
Seven*
|
Al bina. Baje je treba doplacat ce si debel, ker pol vec cokolade porabijo.. Hec..
|
|
RE: Masaza s toplo cokolado 1.2.2006 15:58:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Carovnica Mica, sm si tut jst to zdej en dan kupla .. nasledn dan sm ga mogla it iskat se za sosolko
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?