Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Masažni aparat za noge in klasična masaža telesa 29.4.2005 15:36:06
|
|
|
|
Tiamo
|
Jaz sem se pozanimala samo za masaže, priporočljiva je limfna masaža! Prav priporočljiva je, če ti zatekajo noge...probala pa še nisem. Sem šla pa na refleksno masažo stopal (9t), pa ni bilo nič narobe. :bravo: Z aparat ti pa neznam povedat, jaz bi počakala s tresenjem tja do 12t. Odloči se pa sama :zmeden: Lp
|
|
|
|
Masažni aparat za noge in klasična masaža telesa 29.4.2005 15:36:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bi vedla ampak jaz sem si celo nosečnost noge namakala.
|
|
|
|
Masažni aparat za noge in klasična masaža telesa 29.4.2005 18:21:29
|
|
|
|
Lunca1
|
Samo ne na tajsko hodit, pa niti ni toliko problem v masaži, kot v tem, da te ne razumejo:( Po meni je hodila, pa na srečo ni bilo nič narobe. Raje sploh ne pomislim kaj bi se lahko zgodilo.:grrr:
|
|
|
|
Masažni aparat za noge in klasična masaža telesa 29.4.2005 18:30:29
|
|
|
|
Zea
|
Jaz sem slišala, da v nosečnosti refleksne masaže stopal niso priporočljive - ne vem pa koliko to sploh drži in zakaj ne? Verjetno najbolje, da pokličeš v salon, kjer naj bi imela masažo in povprašaš.
|
|
|
|
Masažni aparat za noge in klasična masaža telesa 29.4.2005 18:40:57
|
|
|
|
KMALU
|
Kaj pa anticelulitne masaze?
|
|
|
|
Masažni aparat za noge in klasična masaža telesa 30.4.2005 9:46:54
|
|
|
|
muc muc
|
Pozdravljene punce! V nosecnosti ni priporocljiva nobena elektricna masaza, ali je to el. refleksna masaza stopal ali je to biserna kopel ali pa katera druga. Lahko pa imas rocno refleksno masazo stopal. Ce ti noge zatekajo pa je najbolje, da jih namakas v slani vodi. L.P. muc muc 28t
|
|
|
|
Masažni aparat za noge in klasična masaža telesa 30.4.2005 20:00:04
|
|
|
|
Janika
|
Jaz sem v n avodilih mojega masažnega aparata za noge zasledila, da naj nosečnice ne uporabljajo aparata zaradi vibracij?!!!!
|
|
|
|
Masažni aparat za noge in klasična masaža telesa 3.5.2005 10:14:24
|
|
|
|
Teya
|
pušenjak pravi, da ne vidi razloga, zakaj nebi uporabljala masažne kopeli za noge....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......