|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Masaže/akupunktura v nosečnosti
17.2.2010 11:38:01   
charlyka
Pozdravljene!

Kakšne so kaj vaše izkušnje z masažo v času nosečnosti? Je priporočljiva zaradi bolečin v križu, mogoče za sprostitev ali ne?
Kaj pa akupunktura? V Terme Dobrna izvajajo akupunkturo kot pripravo na porod (mi jo je celo moja G svetovala) - je že katera bila?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Masaže/akupunktura v nosečnosti
17.2.2010 17:54:58   
isobel
Nisem bila na omenjeni masaži, nimam pa drugače nikakršnih zadržkov, da bi jo uporabila v nosečnosti. Ravno nekaj dni nazaj sem bila na eni masaži in sem se po njej počutila odlično, tako da sem se ponovno naročila za naprej. Verjetno se ji bom pa odpovedala v visoki nosečnosti.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2010 20:48:59   
Goldy
Moja g je rekla, da ni nobenih ovir, da ne bi smela na masažo. Bila pa sem na masaži, namenjeni za boljše počutje podočih mamic.

Glede akupunkture, ki jo izvja dr. Ocvirkova na Dobrni, sem dosedaj slišala same pohvalne besede. Moji 2 kolegici sta bili in sta imeli res krajša in manj boleča poroda. Sem mislila iti tudi sama, vendar sem prej pristala v P. Tudi to akupunkturo priporoča moja G.

Tako da ti kar pojdi.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2010 23:21:20   
charlyka
Najlepša hvala za informacije.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2010 17:36:11   
bcljka
oj!
za vse ljubljančanke:
user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2010 9:47:08   
mišamaša77
kaj morda katera ve, če se akupunktura izvaja tudi v LJ? Ker sem z notranjsko primorskega konca mi je vožnja zdaj v 35 tednu na Dobrno res preveč, bi šla pa zelo rada na akupunkturo! Prosim če katera ve kje se v LJ izvaja akupunktura če napiše!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2010 10:09:40   
anajan
V 37. tednu sem bila na masaži.Bila sem v ljubljanskem masažnem salonu. Masaža se je izvajala tako, da sem ležala na hrbt, nato pa izmenično na obeh bokih. Prijetno. Sedaj sem v 39. tednu.

Vsak dan je nekaj posebnega.

(odgovor članu mišamaša77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2010 11:24:23   
charlyka
Takole - sem bila na masaži, je bilo fino, bom šla še enkrat.

Akupunkturo sem tudi že začela in sicer, če katero zanima, dr. Ocvirkova dela tudi v Celju, tako da se ni treba na Dobrno vozit.

Lp

(odgovor članu anajan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......