Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Masaže/akupunktura v nosečnosti 17.2.2010 17:54:58
|
|
|
|
isobel
|
Nisem bila na omenjeni masaži, nimam pa drugače nikakršnih zadržkov, da bi jo uporabila v nosečnosti. Ravno nekaj dni nazaj sem bila na eni masaži in sem se po njej počutila odlično, tako da sem se ponovno naročila za naprej. Verjetno se ji bom pa odpovedala v visoki nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Masaže/akupunktura v nosečnosti 17.2.2010 20:48:59
|
|
|
|
Goldy
|
Moja g je rekla, da ni nobenih ovir, da ne bi smela na masažo. Bila pa sem na masaži, namenjeni za boljše počutje podočih mamic. Glede akupunkture, ki jo izvja dr. Ocvirkova na Dobrni, sem dosedaj slišala same pohvalne besede. Moji 2 kolegici sta bili in sta imeli res krajša in manj boleča poroda. Sem mislila iti tudi sama, vendar sem prej pristala v P. Tudi to akupunkturo priporoča moja G. Tako da ti kar pojdi.
|
|
RE: Masaže/akupunktura v nosečnosti 17.2.2010 23:21:20
|
|
|
|
charlyka
|
Najlepša hvala za informacije.
|
|
|
|
RE: Masaže/akupunktura v nosečnosti 28.4.2010 17:36:11
|
|
|
|
bcljka
|
oj! za vse ljubljančanke:
|
|
|
|
RE: Masaže/akupunktura v nosečnosti 29.4.2010 9:47:08
|
|
|
|
mišamaša77
|
kaj morda katera ve, če se akupunktura izvaja tudi v LJ? Ker sem z notranjsko primorskega konca mi je vožnja zdaj v 35 tednu na Dobrno res preveč, bi šla pa zelo rada na akupunkturo! Prosim če katera ve kje se v LJ izvaja akupunktura če napiše!
|
|
|
|
RE: Masaže/akupunktura v nosečnosti 29.4.2010 10:09:40
|
|
|
|
anajan
|
V 37. tednu sem bila na masaži.Bila sem v ljubljanskem masažnem salonu. Masaža se je izvajala tako, da sem ležala na hrbt, nato pa izmenično na obeh bokih. Prijetno. Sedaj sem v 39. tednu.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......