|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Masaža presredka?
12.8.2005 20:14:41   
NINA78
Pozdravljene vse punce, ki ste že rodile in tiste, ki še čakate na srečni dogodek.
Mene zanima glede masaže presredka. A ga je katera izvajala (baje od 33. TN dalje). Zanima me ali res pomaga in kako vztrajati pri tem?
Sama si želim, da bi to lahko izvajala, ampak ko sem danes prvič probala (ma sploh ne v celoti) se mi je zdelo zelo težko, boleče, čudno ... skratka skoraj nemogoče. Sploh ne vem ali bom še probala - bojim se, da bi si kaj poškodovala. Pa še zelo nerodno mi je sploh to delati kaj šele o tem govoriti.
Skratka - če ima katera izkušnje s tem vas res prosim za nasvet. Kako vztrajati pri tem?
Hvala vsem in lep pozdravček. :ups::ups::ups::):):)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Masaža presredka?
12.8.2005 20:18:11   
taška30
Nikoli masirala, nič rezana bla. Jaz lahk samo to rečem.
Lp

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Masaža presredka?
12.8.2005 20:28:26   
Anonimen
Jaz isto kot taška30 - nič masirala, nič šivana. Sem pa delala Keglove vaje.

(odgovor članu NINA78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Masaža presredka?
12.8.2005 20:42:03   
Dadi
Nič masirala...bila šivana...Zdaj v drugo tudi nič posebej ne masiram pa bomo videli kako bo.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Masaža presredka?
12.8.2005 20:48:36   
taška30
No, če mene kdo vpraša za mnenje, je tkole: škodi ne, koristi pa tud ne veliko. Vse je odvisno od naravne elastičnosti kože pa od velikosti otroške glavice.
Če ima glavica obseg 38cm je najbrž zelo malo možnosti, da ne bi bila rezana.
Kaj pa vem :zmeden:

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Masaža presredka?
12.8.2005 21:06:44   
tejč
Jaz pa sem masirala v zadnjih petih tednih in čez vso nosečnost redno delala Keglove vaje in rodila brez problemov in šivanja. Od razlike od drugih jaz verjamem, da pomaga. To je moje mnenje.
NImaš kaj izgubit.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Masaža presredka?
12.8.2005 21:13:36   
NINA78
Hvala vam punce vsem za svoja mnenja.
Tejč, če te lahko vpašam še to - zanima me koliko keglovih vaj na dan si naredila in koliko časa si si vzela za masažo presredka (a vsak dan)?
Hvala in lep pozdravček. Nina. :)

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Masaža presredka?
12.8.2005 21:24:03   
tejč
Sem ti odgovorila privat.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Masaža presredka?
12.8.2005 22:36:12   
ribica.
Po moje je s presredkom ravno tako kot s strijami. Odvisno je pač od posameznice in elastičnosti njene kože. Recepta ni.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Masaža presredka?
12.8.2005 22:44:57   
anckabancka
Vneto masirala več tednov in imela kup šivov, tudi notranjih... :zmeden:
Res ne vem, če kaj pomaga, pri meni ni.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Masaža presredka?
12.8.2005 23:27:33   
Olivija
Sem probala to masažo in v končni fazi je bilo tisto masiranje bolj boleče kot sam rez presredka, ki ga sploh nisem začutila. Pa tudi šivi so bili ok do enega šestega dne, ko se mi je eden vnel - to je pa potem bilo zelo boleče.

LP

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Masaža presredka?
13.8.2005 13:04:48   
NENAJANI
Jaz sem redno masirala presredek. Sicer sem bila šivana, ampak to samo zato ker je bila že nuja! Kristjan pač ni dobival kisika in zato so me prerezali in mi skočili na trebuh. Če ne bi bilo tako nujno, bi ne bila čisto nič rezana!!
Jaz verjamem, da masiranje pomaga. Vem, da na začetku malo boli (oz. je neprijeten občutek), vendar se splača vztrajati.
Prosi fanta-moža naj ti pomaga! Prižgi si radio in se sprosti. Naj ti ne bo nerodno, to ni nič groznega, saj je že vse videl!;) Čimbolj se sprosti in se skoncetriraj na glasbo. Meni je to pomagalo! Poskusi!!!
Želim ti veliko sreče!!!!
L.P. Nena:rozica:

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......