|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Masaža telesa
24.1.2006 19:19:47   
Anonimen
Grem prvič, zanima me, koliko moraš biti oblečen oz. slečen.. v čem greš k maserju (plašč)..

kako zgleda??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Masaža telesa
24.1.2006 20:03:16   
tanja75
Jaz sem bila v toplicah na masaži. Naga do pasa, če gre za hrbet.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2006 20:07:27   
.ču
Bibauser posted image ti maš pa dons pravi pohod tle na RR.....najprej "smučaš" pri teh temperaturah(pa ja ne user posted image tud prvič).....poj se odločaš med Kitajci in Mehikanci (oboje naj bi blo prvič)...no na koncu pristaneš za domačim ognjiščem in jedilnim kotomuser posted image ....in ker ti to no dost bi se rada še masiralauser posted image PRVIČ-seveda....

Ma si me prov nasmejala,sam pa na čveku po moje še eno tvojo težavo zasledilauser posted image sam mal dvomim,da je tud prvičuser posted image ....

Ja,nč....vsaka stvar je enkrat prvič....in če ti je kul jo poj ponavad ponoviš,a ne?

NA PONOVITVE Z BIBO NAPREJ!!!

Lpuser posted image

What's up :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2006 20:48:06   
Baldi
Če gre za masažo celotnega telesa si ponavadi samo v spodnjicah...vsaj za moške to velja....govorim pa o tajski masaži, ki je moja priljubljenauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2006 20:58:37   
Naty*Taja
Ja tudi ženske smo na celotni masaži kr v hlačkah - najbolje kr v tangicah.
Sej te pokrijejo, da nisi tam kr tako. Meni je bilo prvič kr mal neprijetno, pa se hitro sprostiš, ko vidiš, da je njim to samo delo.

MONTIGNAC

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2006 9:32:32   
Anonimen
Odvisno na kakšno masažo greš. Pri nas je tako, da stopiš k maserju v plašču ali trenirki. Tam si lahko slečeš to dol. Najboljše, da imaš oblečene tangice lahko pa tudi čisto navadne hlačke, ki si jih potem, ko ti bo masiral glutealne mišice, popraviš noter. Jaz imam oblečen tudi modrc (ker so mi sodelavci user posted image ) in ko mi masira hrbet, si ga na mizi, ko že ležim na trebuhu, odpnem in preden vstanem spet zapnem.

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2006 10:46:48   
Anonimen
.ču, ja, včeraj je bil res pohod po RR.. mal razmišljamo, da bi se šli ta teden smučat, pa sem mal skeptična zaradi temperatur..

s kitajci in mehikanci je pa tko.. že dolg časa sva razmišljala da bi šla, pa nikol ni blo poguma.. in včeri spet ne.. pa tud tok mi je blo dolgčas, da sem raj šla nekaj skuhat, kot pa da bi pred TV sedela..

masažo sem pa dobila za novoletno darilo in jo morm izkoristit.. in zdaj sem se prijavila in itak me je zanimal kako in kaj..

HVALA VSEM ZA ODGOVORE..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2006 10:48:52   
Anonimen
aja, .ču, kakšno težavo misliš?!?!?!?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2006 10:59:35   
.ču
Če te nism zamenala z eno k ma mal podoben nickuser posted image

Kwa morš,tud najboljšim se to kdaj zgodiuser posted image user posted image

Lp

What's up :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2006 11:59:31   
Jutra
Pri masaži celega telesa je najbolj fajn, da si v tangicah, itak si potem tudi pokrita z brisačami. S seboj imej kopalni plašč (ali veliko brisačo) in natikače - koliko boš to rabila je pa tudi odvisno, v kakšen masažni salon greš oz. kje so garderobne omarice in kje masažna soba.

Uživaj!!!

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?