|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Martinščica-Zaglav
30.5.2006 14:29:53   
darjatimci
Ali je že kdo od vas bil tam na dopustu?Zanima me kakšna je plaža in če je res do nje treba prehoditi precej stopnic( od apartmajskega naselja),hvala za odgovoreuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Martinščica-Zaglav
30.5.2006 14:40:29   
copka
plaza je kamnita. In ja moras prehodit nekaj stopnic, je pa cisto odvisno kje se nahaja apartma- ali bolj proti vrhu hriba ali pa nizje. Moras pa preckat cesto, ki pa itak ni prometna.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2006 15:02:29   
darjatimci
Kje točno je apartma ne vem,plaža,da je kamnita praviš,a to pomeni,da ni primerna za majhne otroke?user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2006 16:37:33   
vidja
plaža je prodnata (kamenčki) in je primerna za otroke, je pa res, da ni sence, zato moraš sabo nekaj nest. Ja in odvosno kje je apartma. Če je v prvi vrsti si 5 min doli. Mi smo bli lani, otroka stara 4 in 1 leto in smo se meli super. Voda je čista, samo tovorli smo fejst. Je pa lahko tudi v apartmaju svinjsko vroče, če ni klime not.

Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2006 17:10:30   
Anonimen
Lani smo bile,letos spet gremo.Nam je čudovito,prekrasno.Ne moti me,da moram v klanec dol na plažo ali v klanec spet gor.Marelo s seboj in je senca.Zjutraj sem nesla podlage in marelo na plažo,da sem rezerve naš košček.Kasneje smo še me prišle dol.Popoldanski počitek smo seveda brisače pustile kar na plaži tako kot vsi.Je prodnata plaža,malo nerodna za bose noge zato priporočam sandalce za v vodo,ker se udira pod nogami,tako na debelo so kamenčki,če je užival naš,ki je lani bil dve leti star zakaj naj ne bi tudi tvoj.Morje kristalno čisto.Kaj je lepšega pol metra od brisače že v morje skoćit?user posted image ČUDOVITO!!!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil neva6 -- 30.5.2006 17:22:35 >

(odgovor članu vidja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2006 17:26:15   
Anonimen
Tole je pa pogled iz apartmaja:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2006 18:45:22   
darjatimci
Hvala za odgovore,tudi tebi Neva za prepričljiv dokaz,mi bi lahko šli tja v službeni apartma,ampak sem slišala,da je precej za hodit do plaže.Pa saj ni problem se malo sprehodit,ampak mi hodimo opoldne z plaže,pa saj vemo kako je s kufri gor in dol.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2006 19:10:18   
Anonimen
Ja no ne vem na kerem koncu imate aprtma.Naš je v prvi vrsti,točno nad plažo,tako,danam ni težko bilo tovorit punkle gor in dol.Zjutraj dol,popoldne pa nazaj.Stopnice iz aprtmajev do glavne ceste,pa čez cesto,pa po potki navzdol do plaže.To pa res ni hudo,ne moremo zahtevat,da bi bilo vse pred nosom,malo potpljenja za veliko uživanja.user posted image Pa še kondicijo sem si nabralauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
17.6.2006 11:30:39   
ceps
V Zaglavu je res super, jaz hodim tja že 4 leta in imamo se vedno super. na plažo gremo različno včasih tja na ravno plažo pri miholaščici včasih pa kr pri trgovini ravno. Res je da so za na plažo zelo priporočljivi senčniki oz. marela. Voda je čista in v njen ni ježev, mislim da sem jih videl mogoče do zdaj kaka dva ježa. za večerne sprehode pa je priporočljiva tura ZAGLAV-MARTINŠČICA v eno smer ob počasni hoji kakšnih 30-40 minut.
Stopnice so res da malo nerodne pa se jih vseeno navadiš, ni sile!
V aprtmaju pa je fajn če je ob veliki vročini klima, pa ob velikem ventilatorju se da tudi preživet. (al pa pozimi tja:) )
Otroška igrala (tobogani, gugalnice......) so pa vse v KAMPU SLATINA, tja se pa je boljše odpraviti z avtom (5 min.)  Tam imajo tudi izposoji gumenjakov in potaplaško šolo za avanturiste.
V samem "mestu" imajo vse kaj imajo veliki samo majše :) 3 restavracije, slaščičarno, 2kioska s spominki, fast food, pošto in ambulanto. ...pomol :)

SKRATKA LEPA DESTINACIJA ZA UPMIRJENE POČITNICE!!!user posted image

se že veselim julijauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.6.2006 11:12:13   
darjatimci
Hvala za vse informacije,no mi bomo letos tam prvič in izvedela sem,da so apartmaji v prvi vrsti nad morjem.Kaj več bom pa povedala ko se vrnemo,tudi  nam ugajajo bolj umirjene destinacije,tako,da ne bo problem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ceps)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 idej za zimski družinski izlet
Čudovite zimske dneve lahko izkoristite tudi za kakšen zanimiv potep z mularijo na prostem. Za vas smo našli pet predlog...
Odkrivamo IT smučarske destinacije te zime
To zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?