katy83
|
pozdravljene. za mano je en produktiven dan. Sem bila na faksu, ker sem se šla z mentorjem pogovorit kako naprej z diplomo in bo na koncu še boljše izpadlo kot sem v začetku mislila. No, jaz sem z diplomo še v začetku. Ker sem marca rodila sva se z mentorjem takoj po rojstvu zmenila, da bom naredila najprej empirični del, potem pa ostalo. Teorijo lahko pišem čez poletje, anket pa ne bi mogla delat, ker so počitnice. IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Pozdravljeni tudi sami in amelie! Se nas je že nekaj nabralo :) Zaljubljena in ti kar napiši diplomo, ker potem ne bo več časa, ko bo beby tukaj. Tako sem jaz decembra lani diplomirala. Prej se mi je diploma vlekla 1,5 leta, pol sem pa v 3 mescih vse napisala in diplomirala , ker sem vedla, da ne bo časa in res je tako! Hvala bogu, da mi je beby dal vzpodbudo in sem spacala diplomo skupaj, ker vprašanje kdaj bi diplomirala (sem bol lene sorte) Katy tebi pa želim čim več časa za pisanje in da se hitro rešiš uuuuuu. ti pa si bila res pridna z diplomo . Jaz imam namen do oktobra diplomirat, upam, da mi rata. Iz česa pa si diplomirala? Aja, pa hvala za lepe želje. zaljubljena23, iz česa pa boš ti diplomirala. javi, ko boš imela zagovor, da ti držimo pesti. aja, no moj produktiven dan se je nadaljeval tako, da smo šli na en dooooolg sprehod. jaz z rolerji, dragi pa z vozičkom. je pasalo, amoak noge me pa že zdaj bolijo, kaj bo šele jutri. Timotej že 3 dan zaporedoma "hodi" spat ob 8-ih. Sploh nisem navajena, da spi tak hitro in lahko z dragim kaki film pogledava, pa to, da sem ob 10-ih že stuširana in v pižami je tudi nekaj novega. No, imamo pa potem okrog 1-ih budnico. Ampak ni panike, ker popapca svoje in zaspi nazaj. Lenči_ kako pa vi spite? tako, lepo se imejte, se javim jutri kaj.
|