Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mariborčanke svetujte mi obrtnika NUJNO 19.7.2007 7:59:48
|
|
|
|
mojcaziga
|
Pozdravljene! Ker je tu največji obisk, upam, da me ne bodo prestavili, ker se kar mudi. Situacija je taka, da sva z že vse pripravila za ureditev kopalnice (komplet - ploščice, tuš kabino,....), zdaj pa nama je odpovedal tisti, ki bi nama vse to uredil. Ker ni bil iz mariborskega konca, nama tudi ni mogel svetovati nadomestnega. Prosim za kakršenkoli namig, idejo, nasvet. Rada bi imela nekoga, ki bi uredil vse, od polaganja ploščic do vgradnje tuša. Hvala, hvala in lep pozdravček. mojca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke svetujte mi obrtnika NUJNO 19.7.2007 8:24:06
|
|
|
|
pika_b
|
jaz ti lahko dam št. enega obrtnika. Vem da dela obnovo celotnih stanovanj. Torej tudi kopalnic. Edino kar je, da je ful zaseden. Pa, da se ne boš prestrašila, je malce tak neenergičen dedc, kot da ne zna štet do pet, ampak dela pa vredu. Nalin: Vsi podatki o obrtnikih naj se naprej posredujejo preko zs.
< Sporočilo je popravil Nalin RR -- 19.7.2007 9:12:20 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke svetujte mi obrtnika NUJNO 19.7.2007 9:13:46
|
|
|
|
Lenny
|
Prosim da se podatki obrtnikov posredujejo po zs. Nalin RR.
< Sporočilo je popravil Nalin RR -- 19.7.2007 9:15:00 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke svetujte mi obrtnika NUJNO 19.7.2007 12:01:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem odklenila - se opravičujem, včeri nisem mogla do računalnika, če ne bi jo že odklenila. Upam, da najdeš kakega fajnega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke svetujte mi obrtnika NUJNO 19.7.2007 12:54:22
|
|
|
|
mojcaziga
|
Hvala! LP, Mojca
|
|
|
| Stran: [1] |
Katero ime?qloqKatero ime paše zraven za punčko?Amadej in Aneja (
41%)
Amadej in Amadeja (
7%)
Amadej in Alina (
31%)
Amadej in Adrijana (
9%)
ali drugo ime ( kakšno) (
12%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!