Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 17.8.2005 22:49:41
|
|
|
|
al1*
|
Čisto resno! Lani sem hodila v Megafit, mislim, da bom tudi letos. Pri meni je precej zoprno najti zvečer čas - ali delam popoldan jaz ali pa mož. Pri megafitu pa imajo bolj ali manj vsak dan kaj. Pri Baradi mi lani ni ustrezal termin, sem pa hotela na tai bo. lp
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 17.8.2005 23:06:51
|
|
|
|
snežinka *
|
To je za pohvalit. Samo Bianca tak raztura, da bi jaz že s kondicijo morala tja iti:)-
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 17.8.2005 23:12:36
|
|
|
|
Limona
|
Jaz bi šla, mi seveda ne bi škodilo. Ker pa Bianca raztura pa mislim, da ni za mene :)-:)-
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 17.8.2005 23:15:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi tudi šla. A obstaja kaj takšnega, kjer je primerno za začetnice, ki že dve leti niso - razen tiščanja vozička po ravnem - naredile skoraj nič zase? :)-:((:)-
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 17.8.2005 23:21:27
|
|
|
|
Limona
|
No pa še ena takšna :)- Ne bi rada že prvič skupaj padla ;)
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 17.8.2005 23:22:41
|
|
|
|
Seven*
|
Jaz bi sla cez kaksna dva meseca. :)-:)-:)-:)- Bi pa ful sla k Bianci, ker sem slisala da ima hude treninge. Kondicijo pa si itak pridobis. Imas pa vsaj nekaj od telovadbe..
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 17.8.2005 23:24:41
|
|
|
|
snežinka *
|
Skutica: Lahko obe začneva vozičke v hrib tiščati. Za začetek 2x ted. do trikotne jase:)-:)-
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 17.8.2005 23:26:06
|
|
|
|
kofetek2010
|
joj imate vse nove otroke :zmeden2: ne, na telovadbo pa ne bi hodla, jo imam doma, daljinca moram vsake tolk časa dvignit, pa tipke klofam 100/uro :)-
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 17.8.2005 23:27:36
|
|
|
|
snežinka *
|
Bianca je opasna, poznam dve, ki redno trenirata pri njej že 3 leta, pa sta sama mišica in kita:)-:)- Nekaj blažjega za začetek!
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 17.8.2005 23:31:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Snežinka, bi bilo mogoče bolje, če bi ti tiščala voziček, jaz pa malega vodila za roko, ker v vozičku itak noče več bit. Lahko pa ga nesem v nahrbtniku, samo se bojim, da bom skup padla. No, ampak res, ko bi šla na telovadbo, bi šla tako, da bi naredila nekaj zase - ampak brez malega.
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 17.8.2005 23:35:50
|
|
|
|
snežinka *
|
Bi mele pač dosti postojank z okrepčilom, da nebi skuppadle:)-. Dosti heca! Se spomnim, da je mela Bianca tudi telovadbo za močnejše in so se tudi tehtale in merle... Verjetno tam ni tako terala:zmeden2: Se bom pozanimala in vam javim.
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 17.8.2005 23:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Super! :bravo:
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 17.8.2005 23:40:42
|
|
|
|
snežinka *
|
Zdaj pa odtelovadim v postlo. Sem že voščla lahko noč na spodnjih temah,pa mi ne rata zapustiti RR. Nočko :zaspan::zaspan::zaspan:
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 17.8.2005 23:40:45
|
|
|
|
Moyca_
|
ko sem jaz začela hodit k Bianci sem na začetku dvakrat malo prenehala- sem morala na pavzo ker se mi je vrtelo in sem skoraj skupaj zlezla- čist res. Po treh mesecih pa sem bila čist cool- mi je bilo full fajn.Sam sem pa bila potem spet noseča:)- Jaz imam rada take trenige- ker so potem res trenigi Kaj zdaj gre katera?
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 17.8.2005 23:45:14
|
|
|
|
Limona
|
Sama se po vsej verjetnosti ne bom spravila :ups: Če ne bo kaj bolj na easy bo Bianca tudi vredu, ker se presnete kile ne spravijo nikamor :(( Lp Limona, ke gre počasi spat
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 17.8.2005 23:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je pa začelo zanimat vse skupaj. No, tele kile tudi meni nagajajo, tako da bi se res spravila kam. Pa še fajn bi blo, če bi šle skupaj, ko se malo že poznamo in vemo, da se ne bomo delale norca ena iz druge. Lp, Skutica, ki pa ne gre spat, ampak delat za službo, čeprav je uradno še na dopustu (potem pa naj samo še kdo reče, da učitelji nič ne delamo :grrr: ) Lahko noč vsem :zaspan:
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 18.8.2005 0:02:28
|
|
|
|
borovnička
|
Punce, če najdete kaj blažjega, za začetnike, sem takoj za. Se bom mal zamotila, pa še kile moram dol spravit da bom do maja lepa. Torej, katera kaj priporoča?
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 18.8.2005 7:11:20
|
|
|
|
PIAF
|
Včeraj ko ste si to pisale, sem jaz pridno "telovadila" v sanjah...Sprašujem se, kako še zdržite tako dolgo pokonci?! Kdaj pa zjutraj vstajate? No, glede telovadbe jaz bi tudi seveda, saj sem potrebna spravit kile dol in malo več kondicije mi ne bi škodilo, sploh zdaj, ko začnem delat in bom 8 ur sedela na riti - auč... Ampak nazadnje sem bila v Formi in so bile tam same suhice strenirane in sem pustila vse skupaj. Se mi zdi, da zadnje čase hodijo na aerobiko same šlank, ali pa je bilo to samo tukaj?:zmeden2: Moram priznat, da sem malo "od zadaj", ker še nisem slišala za Bianco? Kje pa ima treninge in kakšne? Aerobika? Jaz bi sprva tudi nekaj bolj easy, potem pa lahko gremo k tej Bianci. Pri nas je samo problem en avto in popoldanski NEČAS, ko še ima mož kakšno obveznost. Tako da ne vem...Bi pa, se ne znam zorganizirat. Moyca, kam pa bi ti hodila in kakšni so urniki? Jaz sem vedno bolj resna...Ampak 2x tedensko je več kot dovolj!
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 18.8.2005 7:38:37
|
|
|
|
Muffin
|
Bianca je zena Tomaza Barade in ima treninge v Barada centru, to je v eni stavbi v bivsem TAM - u. lp
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 18.8.2005 12:08:06
|
|
|
|
Tejči
|
Moyca, kdaj si hodila k Bianci? Jaz sem tudi bila pri njej, samo na Tae bo-ju, pa je bla full čaga. Ko bo prilika bom spet šla, ampak mislim da še bom morala kako leto počakat-nimam pupe kam dat, pa še šola se mi začne:( Mogoče se pa čez leto dni srečama;) LP, Tea:sloncek:
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 18.8.2005 20:16:42
|
|
|
|
Moyca_
|
predlani tam od novembra do marca lani
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 18.8.2005 20:28:35
|
|
|
|
mehurčica
|
Zdaj septembra bodo po fitnessih končno spet normalni termini za aerobiko in podobne zadeve.:) Trenutno imajo bolj razredčene termine.:( Jaz hodim zdaj na fitness in laufat. Če katera zdrži eno urco teka, naj se mi javi in greva skupaj!:sloncek::bravo:Lahko tudi intervalno-recimo 5min teka, 2 min hoje--->tako eno urco. Sej hitro mine.:) Zmenimo se pri kmetijski in gremo tisti moj krog-okoli kalvarije, skozi park, nazaj do kmetijske, pol pa še en mali krog. No, sej če bi šle intervalno, bi bilo malo manj.:)
|
|
|
|
Mariborčanke- a bi katera hodila na telovadbo 18.8.2005 21:42:59
|
|
|
|
Moyca_
|
ja jaz sem za čago;) Samo zvečer bolj- ti hodiš zjutraj mehurčica?
|
|
|
| Stran: [1] |
sindarinPreferirate lesene igrače( brez ozira na ceno)?da (
46%)
ne (
54%)
Število vseh glasov: 175Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!