Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mariborčanke - pri Lešniku 9.5.2009 22:06:58
|
|
|
|
mojcaziga
|
....jutri bi šli nekam ven na kosilu in pice odpadejo, ker mi že pri uhih ven gledajo . Sem slišala, da imajo pri Lešniku prav tako igrala zunaj, pa celo mini golf, ampak ne vem a so prefina gostilna za našega razposajenega skoraj 7-letnika Šli bi nekam, kjer bi se naš tastar gospod fino najedel, tamali gospod fino naigral, jaz pa bi se odpočila in za silo nasitila pa da poleg tega ne bi bankrotirali Ker pa pri Lešniku že kar nekaj let nismo bili, me zanimajo novejše informacije o hrani, ceni, ali se da jesti zunaj,.............?????? Hvala in lp, mojca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke - pri Lešniku 9.5.2009 23:40:04
|
|
|
|
BUŠICA
|
ne vem , če mislimo na isto gostilno- lešnik v brezju, ali kje je že to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke - pri Lešniku 10.5.2009 0:15:11
|
|
|
|
Moyca_
|
super so!
|
|
RE: Mariborčanke - pri Lešniku 10.5.2009 8:54:41
|
|
|
|
mojcaziga
|
Ja, v Brezju. lp, mojca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke - pri Lešniku 10.5.2009 9:38:56
|
|
|
|
zvesta
|
definitivno priporočam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke - pri Lešniku 10.5.2009 9:39:58
|
|
|
|
muška
|
če imaš rad klasično kuhno in gužvo,... bo to ta pravo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke - pri Lešniku 10.5.2009 10:27:31
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška če imaš rad klasično kuhno in gužvo,... bo to ta pravo. to pa je mimo vsekano čist
|
|
RE: Mariborčanke - pri Lešniku 10.5.2009 10:55:08
|
|
|
|
muška
|
aja, od kdaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke - pri Lešniku 10.5.2009 11:09:16
|
|
|
|
Moyca_
|
hrana je 1a, gužve še nikoli nisem zasledila, takšne da bi me motila
|
|
RE: Mariborčanke - pri Lešniku 10.5.2009 11:17:07
|
|
|
|
mojcaziga
|
Hvala za mnenja! lp, Mojca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke - pri Lešniku 10.5.2009 11:17:53
|
|
|
|
mojcaziga
|
Kakšne pa so kaj cene - mislim, da ne bom šokirana ko bom dobila račun hvala lp
|
|
|
|
RE: Mariborčanke - pri Lešniku 10.5.2009 12:37:58
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR hrana je 1a, s tem se tudi jaz ne strinjam. hrana je bila manj kot povprečje. res je, da smo bili tam samo enkrat- pač nismo bili zadovoljni (s hrano) in gremo raj kam drugam. na podlagi ene izkušnje pa nisem najbolj merodavna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke - pri Lešniku 10.5.2009 12:39:09
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Kakšne pa so kaj cene - mislim, da ne bom šokirana ko bom dobila račun čisto odvisno, na kakšne cene se šokiraš. so pa menda povprečne- če se prav spomnim..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke - pri Lešniku 10.5.2009 12:40:51
|
|
|
|
BUŠICA
|
aja , pa bili smo tam na en "glupi" dan- 2. jan.-mogoče je bilo to..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?