Dolina
|
Ojla marčevke, :rozica::rozica::rozica: Joj, kok ste se razpisale??? :bravo: Že pol ure prebiram vaša sporočilca.:)- Yasmin, upam, da boš kmal ok in da ti ne bo več slabo. :rozica::rozica::rozica: Pa da bo bebica začela rast kot je treba! :rozica::rozica::rozica: Morskadeklica, čestitke za izpit. :bravo::bravo::bravo: A ni to supr, k maš enga manj na sipsku!;) Veste kaj, jaz bi tud rajš marca rodila (sam mam 1.3. rok in to bi blo super, sam kolk jih pa na rok rodi :zmeden2:– še na začetku tedna je in moj ne bi mogu velik lumpat :)-:)-:)- – sm mal zlobna, sam pr alkoholu v potokih nikol ne veš, kje se zgodba konča :zmeden2: in me je mal strah :(; čez rok pa ne bi šla, kr me že zdej tolk daje). Ampak je ribica napovedala febraurja. No, ko bo, bo. Moja bebica se je spustila že v 32t. Zato je moja G rekla, naj mal več počivam, da ne bo kej prehitro ven pogledala. Se pa res zgodi čez noč in razlika v trebuščku je opazna. Boste takoj vedle, kolk je ura. ;) Mene vedno bolj tm zadi boli, v trtici, ritki al karkoli že to je. :zmeden2: Mi gre kr na jok. :((:(( V ponedeljek grem v porodnišnico vprašat tisto vaditeljico, k ma telodavbo čez, kaj naj naredim? Me je res strah, da bo kak išias in bom obležala (pa še mami me je prestrašla, kr je ena njena sestrična takoj po porodu dobila išias in bla tri tedne v bolnici – sam tega neeeee) :((:(( Morskadeklica, med tud kakšna kaplja uide. Delaj vaje za te mišice, pa bo boljš. Vsaj men pomaga. 9nebesa;) Joj, kok sm lačna. Zdele bi ene tri :torta::torta: pojedla. Moj mi je pustil za zajtrk pol žemlje. :hudicek:, sm bla jezna. Zdej čakam, da pride s trgovine s svežim kruhom. :bravo::bravo: Suzi* prav smiliš se mi, k ne smeš papcat, kar ti zadiši. Boš pa pol nadoknadla. A prou? :rozica::rozica::rozica: Ja, madona, kok dobiš cekinov od socialne, Spacey? :zmeden2: :bravo::bravo::bravo: Bravo! Tko treba delat. Zdej pa zaupaj recept, da še jaz kej dobim. :)-:)-:)- Rainbow, če si mislila opise pod našimi vzdevki: greš na levi meni v RR, pod nastavitve, pa vpišeš, kar ti srce poželi. Barby* kjeeeeee, siiiiiii? A je blo v redu na pregledu? Moja bebica pa don kar lepo razgraja. Hura! :bravo: 9nebesa:love: To mi je najboljš, sam mal je lumpa, k dam roko gor, pa neha :((. pol pa dam roko stran, pa spet začne. :love::love: :)-:)- Ej, Spacey, to je pa blo adrenalina s tvojo Ayo. :zmeden: Si predstavljam, kako je bla pol pridna (sam na žalost to prehitro mine, a ne? :)-:)-) Upam, da ti ne bo več take ušpičla. Mene bi kap! Ti pošljem slikco, sam da mi moj da CD, kr nimam nobene na Pc-ju shranjene. Sva jo glih prejšnji teden slikala. Joj, sm čist zalubljena v njo. :kuza::love::kuza::love: Tko mi ma lepe okice. :love::love: Ja, pa ananas ima tud ogromno vitaminov. (pa še neki: naj bi bil dober v boju proti celulitu. :)- Kr sm z njim :)-:)-). Samo mal težko je kupit dobr ananas. :zmeden2: Moraš kr ene dvakrat slabga kupit, da potem znaš dobrga kupit. Zdej pa prihaja moj domov in grem jest, kr mi že tko kruli, da sigurn vse slište! :)-:)- Baj, Dolina 36t
|