Dolina
|
Joj, tanaja* :)- sm glih vse napisala, pa si nas prestavla. Sej se bomo tud pozdravle, a ne? :rozica::rozica: Pa umap, da pronto, ker marc ko tu kot bi mignil... Evo kopiram: Odg: Marčevke [27.1.05 ob 08:37] [Odgovori] O joj barby, ti imaš pa pestro. Pa ne vem, če bo oči vedel, a je to lulči al ne - iz izkušenj: jaz namreč ne vem, kaj bova mela, moj je bil pa tak firbec, da mu je prvič G na listek napsiala, drugič je šel pa zraven in oba gledata tam okrog rite (jaz sm mižala, komiii.... ), pa mu reče: a vidite gospod? Moj pa nazaj, ja. Potem prideva ven in mu reče, če se je prvič uštela in kaj ta odgovori: moram na listek pogleda (kaj je zdej drugič napisala). ŠPravi: vse sm videl, samo ne vem kaj sm videl kako naj vem, kako zgleda lulček al pa lulika na UZ????? Tolk o moški domišljiji. O, barby, ti pa maš pregledov. Se boš nagledala svojega sončka. Moj pa na UZ nikol ne brca. Vedno je na mir, ko miška. Ja, ja, spacey, moj je tolk odlašal z nakupi, zdej mava pa celo štalo. Nama skor noben ne more nič posodit: al še vsi rabijo, al so pa že dali komu. In vse je tako drago, da te kap. Jaz sm kr žalostna. Ah, kaj čmo. Neki se bo že uredilo. Na srečo me je šef mal presenetil in dal nekaj bonusa za mojo bebiko. šef (vsaj neki dobrga, ker mi služba že čist preseda; dons sm zadnjič tuki ). Kaj pa je delala tvoja , da si je prstek poškodovala? Aja, ti veterinarji so pa tud dragi (pa šlampasti: zadnjič smo našo peljali sterilizirat, pa smo naročili naj ji še ušesa pogledajo - so rekli, vse je ok; ta mala se pa potem še bolj začela praskat in jokat in zmajat z glavo. Sm ji dala ena zdravila, ki so ostala od prejšnjič, pa je bilo takoj bolje! oni bi pa, da naj jo nazaj špripeljem, da jo še enkrat pogledajo. in mi zaračunajo 6.500 za dve minute v odrinaciji in 10.000 za tablete. Tolk bi jih...) Punce, men so vse hlače v trebuh premajhne. Kaj naj zdaj kupujem še nove, pa mam še slabih 5t do roka? Še dobr, da bom doma, da bom lahko v trenirki... Barby, se morš zmet z , kdaj naj pride na svet. jaz mojo prepričujem, da definitivno še 14dni ne, ker je treba še diplomo dokončat. Pa še vso opremo nabavit. Mejte se, Dolina 35t
|