|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Marčevke!!!
27.1.2005 8:31:40   
tanaja*
Kam smo spet dol padle:)-?
Kot vidim smo v glavnem vse bolančkane:((:((:((, poleg vseh ostalih težav, ki nas pestijo:)-:)-:)-.
Vidim, da bo barby* imela:modri:! Čestitam:bravo::bravo::bravo:!
Pa Spacey je zapravljala ;)...

Punce, grem še malo ležat. Se beremo...

lp,tanaja 35t1d :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Marčevke!!!
27.1.2005 8:38:20   
barby*
Dobro jutro:sloncek:

tanaja* zelo si pridna da naš dvigaš ko padamo:)-:)-:)-mater sem lepo povedala:)-

Vidim da vas je že veliko naštimalo koledarček pod nickom:love: jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sloncek::sloncek::sloncek:

bom doma probala malo ustvarjat...da me v službi ne zalotijo:)- , čeprav bi se lahko zgovarjala na hormone:)-:)-:)-

pa pa, se beremo:rozica:

barby:metulj:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Marčevke!!!
27.1.2005 8:39:00   
Dolina
Joj, tanaja* :)- sm glih vse napisala, pa si nas prestavla.
Sej se bomo tud pozdravle, a ne? :rozica::rozica: Pa umap, da pronto, ker marc ko tu kot bi mignil...

Evo kopiram:

Odg: Marčevke [27.1.05 ob 08:37] [Odgovori]
O joj barby, ti imaš pa pestro.
Pa ne vem, če bo oči vedel, a je to lulči al ne - iz izkušenj: jaz namreč ne vem, kaj bova mela, moj je bil pa tak firbec, da mu je prvič G na listek napsiala, drugič je šel pa zraven in oba gledata tam okrog rite (jaz sm mižala, komiii.... ), pa mu reče: a vidite gospod? Moj pa nazaj, ja. Potem prideva ven in mu reče, če se je prvič uštela in kaj ta odgovori: moram na listek pogleda (kaj je zdej drugič napisala). ŠPravi: vse sm videl, samo ne vem kaj sm videl kako naj vem, kako zgleda lulček al pa lulika na UZ????? Tolk o moški domišljiji.

O, barby, ti pa maš pregledov. Se boš nagledala svojega sončka. Moj pa na UZ nikol ne brca. Vedno je na mir, ko miška.

Ja, ja, spacey, moj je tolk odlašal z nakupi, zdej mava pa celo štalo. Nama skor noben ne more nič posodit: al še vsi rabijo, al so pa že dali komu. In vse je tako drago, da te kap. Jaz sm kr žalostna. Ah, kaj čmo. Neki se bo že uredilo. Na srečo me je šef mal presenetil in dal nekaj bonusa za mojo bebiko. šef (vsaj neki dobrga, ker mi služba že čist preseda; dons sm zadnjič tuki ).

Kaj pa je delala tvoja , da si je prstek poškodovala? Aja, ti veterinarji so pa tud dragi (pa šlampasti: zadnjič smo našo peljali sterilizirat, pa smo naročili naj ji še ušesa pogledajo - so rekli, vse je ok; ta mala se pa potem še bolj začela praskat in jokat in zmajat z glavo. Sm ji dala ena zdravila, ki so ostala od prejšnjič, pa je bilo takoj bolje! oni bi pa, da naj jo nazaj špripeljem, da jo še enkrat pogledajo. in mi zaračunajo 6.500 za dve minute v odrinaciji in 10.000 za tablete. Tolk bi jih...)

Punce, men so vse hlače v trebuh premajhne. Kaj naj zdaj kupujem še nove, pa mam še slabih 5t do roka? Še dobr, da bom doma, da bom lahko v trenirki...

Barby, se morš zmet z , kdaj naj pride na svet. jaz mojo prepričujem, da definitivno še 14dni ne, ker je treba še diplomo dokončat. Pa še vso opremo nabavit.

Mejte se, Dolina 35t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Marčevke!!!
27.1.2005 8:40:11   
Dolina
Eh, zakaj se pa še smeškoti niso zraven kopiral? Zdej pa ne zgleda tolk fino. :(

Lp, Dolina

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Marčevke!!!
27.1.2005 8:41:18   
Dolina
Barby, o kakšnem koledarčku pa to govoriš?

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Marčevke!!!
27.1.2005 8:42:43   
Yasmin
Pozdravljena!

Tudi mene daje viroza ze 4 dni, nikakor mi ne uspe pocivat ali mirovati..dela v sluzbi, da se clovek ne znajde..danes dobim skupino turistov iz Slovenije..tako da bo guzva naslednji teden..moja beba ne da miru vsak dan je bolj aktivna, vcasih imam obcutek, da hoce kar nekam ven pobegnit..da o bolecinah v hrbtenici in nespanju ne govorim a se tolazim pac tako mora biti..

Bodite v cvetju in uzivajte.

Lep pozdrav iz Dubaia...Yasmin (33t)

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Marčevke!!!
27.1.2005 9:10:03   
barby*
Oj Dolina, pojdi z miško na nick od tanaje pa boš vidla:bravo::bravo::bravo:

fullll luštkano:love:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Marčevke!!!
27.1.2005 9:13:02   
beba76
Jaz sem še vse preiskala, pa se mi ne sanja, kako se to naredi... Tanaja, a nam izdaš skrivnost? Proooosim!

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Marčevke!!!
27.1.2005 9:54:53   
Soncnica
Hojla!

Mi smo pa danes dopolnili 32 teden :bravo::bravo::bravo:. Vemo, da bo :duda::modri:, ampak se mi je ravno obrnil v medenično vstavo in upam, da se bo obrnil nazaj na glavo, ker je baje zelo velik. Nismo pa nič prehlajeni :). Stalno razmisljam o tem kako bio najboljš izkoristila čas pred porodom, ki mi je še ostal...

pobožajte bušije :rozica:

Sončnica:sloncek:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Marčevke!!!
27.1.2005 10:11:12   
Dolina
ooooooo, cela umetnost. Sploh nisem vedla, da se da to naredit. Jaz bi tud to mela (ta koledarček). :ups:

Sončnica, :bravo::bravo: da se uspešno braniš virusov. Mene se kar držijo kot bi bila zlato. :)-:)-:)-

Mene pa danes vse boli: v križu me ščipa, pa v ritko na desni tud, pa še desni jajčnik me špika. :zmeden: Kaj se to dogaja? :(( No, vsaj moja bebika me je že fino prebrcala tako, da je v redu. Ima žurko, ker sva zadnji dan v službi. :)-:)-

Lp, Dolina

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Marčevke!!!
27.1.2005 11:21:15   
tanaja*
Joj, mal sem zadremala, ve ste ble pa že tok pridne in ste tolk velik napisale:bravo:. Ste me kar v dobro voljo spravile:).

Punce, men je ta koledarček zrihtala Spacey( hvala Spacey še enkrat:)), jaz sem totalni antitalent za take stvari:)-. Če jo boste lepo pogledale, bo mogoče še vam:)-:)-:)-. Je pa prov fajn in sem sedaj strašno važna:)-:)-:)-.

Dolina, kam pa hodiš k veterinarju, da ti dajo tablete za vnetje ušes:zmeden2:?
Zdaj grem pa mal na veter mojih 7 :kuza: zlaufat, da mal tačke pretegnejo, pol se pa slišimo.
Uživajte :nosecka:!

lp,tanaja* 35t1d

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Marčevke!!!
27.1.2005 11:25:12   
barby*
Oj Dolina srečka, da si zadnjič v službi:bravo::bravo::bravo:
Jaz že nestrpno odštevam....še 18x:sloncek:

Mali/a pa se očitno tudi veseli :sloncek::sloncek::sloncek: Že ve kaj mamici paše9nebesa
Drugače sem pa začela pit Acitmel in se mi zdi da se prehlad poslavlja:zmeden2: Mogoče sem odkrila skrivni recept:sloncek: Saj sem ga že kdaj prej ampak zdaj ga tri dni spet pa POMAGA:bravo::bravo::bravo:

pa pa

p.s. Sončnica a si bila slučajno včeraj na UZ v porodnišnici? Če se prav spomnim sva imeli prejšnjič isti datum:zmeden2:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Marčevke!!!
27.1.2005 11:31:37   
beba76
Dolina, a grema v akcijo in probava Spacey nažicat, da nama izda skrivnost tega koledarčka?;)

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Marčevke!!!
27.1.2005 13:08:30   
spacey
Ojla punce :rozica:

...na hitro sem prebrala in zdej se mi mal mudi, zato se vam oglasim malo kasneje... :)

...za vse ki si želite imeti koledarček ali meterček od imenu, vam posredujem link: http://www.lilypie.com/create_baby_days.php kjer si lahko same naredite in skopirate v nastavitve v opis... :) ...če katera ne zna, naj mi sporoči, pa ji bom jaz to naredila, ni roblema... :bravo: :) aha, tale zasluga gre pa Jani73...ona je imela med prvimi in tudi recept nam je izdala...hehe :) zdej smo pa lahko vse važne in vesele... 9nebesa

tanaja* ni za kaj...če le morem in znam, pomagama rade voje... :kuza:

Lp in se beremo mlo kasneje...

Papa in (s)mejte se... :)-

P 9nebesa 32t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Marčevke!!!
27.1.2005 14:13:59   
Dolina
Hvala Spacey. Jaz bom sama mal probala, če bo šlo.... če ne bom pa tebe žicala...:)-:)-:)-

Z :kuza: hodiva k Zaninoviču na Viču (Lj). In ker je imela vnetje ušes je dobila antibiotike in nek gel za ušesa. Skratka celo lekarno sva iemla doma.

Zdej pa grem na :kava: pol pa domov, pa nč več v službo. Juuuuppppiiiiii :bravo::bravo::bravo:

Se beremo kasneje, aja, ne, jutri, ker danes grem v porodnišnico še na zadnje predavanje (dojenje...), pol pa mogoče še v kino.

Pa pa, Dolina:rozica::rozica:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Marčevke!!!
27.1.2005 15:50:29   
spacey
Ejla! :rozica:

Danes se pa jaz počutim zelo boljše...včeraj pa kot da bi me nekaj povozilo. :( Seveda, da sem boljše, če pa imamo sončka :bravo: ki me polni z energijo in dobro voljo :)- je pa mrzlo ko :hudicek: k piha burja...brrrrr!

Dolina ne vem kaj si je naša naredila na prstku :zmeden::((:( sej glih to me matra, k ne vem kaj je!? Je pa tut ona vsa hiperaktivna, skače, teče, nori, ko pridivja k meni sploh se ne zna počasi ustavljat, ampak kr zablokira in glih tko je ko ji mečem kako igračo... Smo ble pr vet. pa je rekel, da ni nič resnega, pa me ni glih prepričal. :zmeden2: Jo je pa pregledal celo, pa izprašal me je tut vse, pa nič...pol ji je pa še analne vrečke spraznu in dal en antibiotik, pa sva plačale samo 2.600 sit. Glede tega so res fajn, k si vzamejo čas in tut niso dragi. :bravo: Ja nč, bomo še spremljali ta njen prstek in če ne bo boljš, bomo šli nazaj na kontrolo.

Aja..Dolina, ne se sekirat če so ti hlače premajhne... :) ...sej zdej si doma in čez komot ga ni (trenirka rulz). :sloncek: Ne kupovat, ker se ti ne splača...je pa mal problem če boš morala še po trgovinah laufat in nabavljat...sicer pa lahko tut v trenirki to delaš, naj te ne bo sram. :) Sej si srečka:nosecka: tako, da bodo že razumeli.
Juhuhuhu :bravo: zadnji dan! Končno, ane?
Jaz pa nešaga bejbija prepričujem, da nja bo vsaj 1-2 tedna prej. :ups: Sem že "štufa" vsega...hehe :)-

Punce, mene pa zadnje dni skos neki želodec boli... :zmeden: ...karkoli pojem mi pade na želodec in me začne bolet, ali pa kot neki krči me dajejo... Kaj bi lahko bilo to? A ma še katera take težave?
Pa še išias v desno stran rite me je začel dajat... :(( ...ma prav vse me bo doletelo, al kaj?! :hudicek:

Yasmin kako si pa ti kaj? Praviš, da imaš gužvo v službi? Do kdaj pa boš še delala, mislim kdaj nastopiš porodniško? Zdej se nam pa dolgo nisi nič oglasila... Si že začela kaj nabavljat in pripravljat? Kaj imena, imaš že kaj izbrana?

Tanaja*, kaj sem že zapravljala? :ups: Osveži mi malo spomin, ker itak skos neki kupujem...hehe :)-

No toliko za zdej, če sem pa še kaj pozabila pa se itak oglasim kasneje... :)- :kuza:

Bodite na toplem in se beremo...papa;
P 9nebesa 32t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Marčevke!!!
27.1.2005 16:32:06   
beba76
Dolina, a ti gre naredit koledarček?
Meni ne gre prenest:(:zmeden:!

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Marčevke!!!
27.1.2005 18:00:04   
spacey
beba76 kje se ti zatakne? Dej ti bom pomagala...ni panike, ampak rade volje. :)

Če sem prav razumela, ne moreš prenesti v nastavitve v opis, al se motim? V glavnem moraš označit in skopirat iz prvega okenca (takoj pod meterčkom), ki nad njim piše: "HTML Used for web, email and forums that allow HTML."
Če pa še vedno ne gre, pa se oglasi in bomo skupaj rešli problem. :kuza:

Papa;
P 9nebesa 32t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Marčevke!!!
27.1.2005 19:39:05   
beba76
Zdaj sem nekaj sčarala, bomo vidli, če mi je ratalo...

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Marčevke!!!
27.1.2005 19:45:07   
beba76
Spacey poglej!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Uspelo mi je! ;)

Hvala ti!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Marčevke!!!
27.1.2005 19:50:17   
tanaja*
Uuuuuuuuu, beba76 rules! Obvladaš! Bravo:bravo::bravo::bravo:!

Kako ste kaj,marčevke?
Jaz sem bila pridna in sem tri dni (in noči:)-:)-:)--zezam!) prala, sušila in uf, uf,uf, likala oblačilca za našo malo navihanko! In končala!:bravo::bravo::bravo: Zdaj moram sam še prostor v Žigcovi sobi narest-to bo šele podvig:)-8)8)8)!
Drugače se danes bolje počutim, edino malo me hrbtenica daje. Mi je pa Žiga prinesel sam od sebe stol, ko sem likala (pa še enga zase, čist zraven mojga, ker me ima toooooooooooook rad9nebesa:angel:).

No, lepo se imejte in prijeten večer vam želim....

lp,tanaja*

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Marčevke!!!
27.1.2005 20:08:58   
spacey
Jupppiiiii :bravo::bravo::bravo: Šnel kurz uspel v polno... :sloncek: :bravo: ...in ni za kaj, drugič še! ;)

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Marčevke!!!
27.1.2005 21:39:05   
barby*
juhu...tud jaz sem končno doma...pa koledarček mam:bravo::bravo::bravo:

juhu!!!!!
dobro spančkajte:muca:, jaz po celodnevnem letanju že sanjam horizontalo:zaspan:

pa pa

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Marčevke!!!
27.1.2005 21:58:42   
Dolina
ooooo, vse imate že koledarček. :bravo::bravo::bravo: No, zdej ga grem pa še jaz narest.... :)-:)-

Joj, spacey, kam pa to voziš :kuza: k veterinarju? Madona, poceni računajo. Jaz sem dala kot rečeno 6.500 samo za pregled psa, potem pa še za zdravila ene 7-8.000 tko, da je blo skupaj čez 15.000. Pa vedno mi računajo pregeld 6.500 (tud če je samo pet minut not na pregledu :grrr:9. očitno bomo menjali veterinarja (sm hotla napisat ginekologa :)-:)-:)- uh, hormončki....)

Mene tud danes ful išias v desno ritko daje. :(( Se moram včasih kr mal ustavt in počakat. Pa v desnem in levem jajčniku me non stop neki špika.

Eno vprašanje: a nosite še svoje spodnje hlačke, al ste kupile kakšne druge? Meni so nekatere še glih za glih, pa nočem tistih velikih nosečniških hlačk za čez trebuh kupit. :(

Spacey, po moje bodo minile želodčne težave. Probaj se mal stradat (mislim, ne jest kakih par ur, da ti začne res krulit) in potem pojest nekaj "lahkega". Meni včasih pomaga.

Zdej grem pa koledarček delat....

Nočko, Dolina

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Marčevke!!!
27.1.2005 22:06:54   
Dolina
uuuuuuu, dela! :bravo::bravo::bravo:

Aja, sam moj rok je pa mal zmešan. Moja g pravi kar 1.3., na nuhalni so mi zračunali 2.3., kle, k se pa ta koledarček naredi pa 3.3.. :zmeden2::zmeden2: le kdaj ima pa mislih moja bebika? :zmeden2:

Čau bau, Dolina

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?