katjandraž
|
Ojla, marčice! Končno smo se spet malo zbudile in se beremo:bravo:. Utrujenost in slabosti najbrž pri večini pojenjajo. No, jaz sem super, slabosti ni ( pa jih niti ni veliko bilo), zaspana sem pa tudi že manj. Kot sem že zadnjič napisala, sem nazaj v službi in sem jim danes povedala. Punce so bile vesele, jaz pa tud, da sem se končno malo pohvalila z našo Skokico (na UZ je tako počel/a, da mu/ji to ime pristoji). Ja, glede NS. Kako je bilo danes, sta bili Ines in 1.noseča, če se ne motim? Jaz sem bila v petek in sem imela NS 1,9mm, razmerje je bilo 1:1854 in mi ni nič všeč. Zdravnica je rekla, da je to ok rezultat, ki me uvršča v skupino z nizkim tveganjem, ampak kakor sem nekaj dni nazaj brala ni imela nobena tako nizkega rezultata. Dala sem še kri za DHT in zdej vsak dan najprej v nabiralnik pogledam, če je že izvid. Upam, da ne bo trajalo 10 dni, kakor je rekla zdravnica na NS. Trebušček pa pridno raste (pa že prej ga ni bilo zelo malo), garderoba je že zamenjana, samo še trenirke gor spravim. No, sej se tud mal preveč redim, v zadnjem mesecu sem šla kilco gor, prej mi je pa teža vedno za par kil nihala, tko da sploh ne morem rečt, kok sem se vse skupi zredila. Med 1-3 kg:zmeden2:. Upam, da ne bom šla spet 21kg gor kot prvič. Sam sem skoz lačna, se je težko kontrolirat. Lepo se mejte, božite trebuščke, pa kej pište, kako ste.
|