|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Manj zaslužit in manj trošit - trend?
6.5.2008 12:24:11   
qwasy
Zadnje čase se mi je nekajkrat zgodilo, da smo se v različnih zasedbah malo zaklepetali o službah, denarju, potrošništvu, ... Dobila sem občutek, da ljudje vedno bolj razmišljajo o tem, kako bi ustavili tempo, pa četudi (seveda) na račun manj zaslužka. Veliko jih tudi poudarja, kako so nehali bezljat po trgovinah. Kot da se nam je malo uprlo vse skupaj.
Zdaj se pa sprašujem, ali je to tak vsesplošen trend ali sem samo po naključju naletela na take debate?

ojej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend?
6.5.2008 12:27:36   
pikalonca
Mislim, da imamo res vsi počasi dovolj tega tekanja po trgovinah. Tudi jaz sem začuda ratala lena kar se tega tiče in po novem hodim le 1-2 na teden v trgovino. Drugače pa tudi moj krog prijateljev razmišlja tako kot pri tebi, tako da res mislim, da se bo nekaj premaknilo v tej smeri. No vsaj en dober napredek v zadnjem časuuser posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu qwasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2008 12:30:38   
karinka
No pri nas kar občutno manj hodimo v trgovino. Cene so katastrofalne user posted image  in kar nekaj kupovati ,če ne rabiš, sploh nima smisla.

Pri teh plačah je potrebno gledat na vsak euro. Sploh če si omisliš kakšne hujše investicije.

(odgovor članu qwasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2008 12:41:29   
sonček33
nas je kar veliko takih, ki tako razmišljamo-delamo
v tem času je pravo razkošje, če si lahko privoščiš miren vikend s familijo... beri: nimaš  delovnega vikenda.
nakupovalni centri so BLJAK...celo v tem noro lepem vremenu..je tam polno folka, še najbolj grozno pa je, da je tam polno mladih družin - otroci v kotičku za igranje, starši na kavi user posted image

manj denarja -več prostega časa - super
je pa res, da smo si ljudje različni in proti čas različno preživljamo - za it kolesarit, hojo v hribe, piknik v naravi, ogled kakšne kulturne znanmenitostoi -res ne rabiš kaj veliko

medtem ko kolosej, šoping, "fensi" športi, ki to sploh niso... zahtevajo mal bolj polno denarnico

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu karinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2008 12:47:39   
srki
V bistvu imam srečo, da opravljam samo delo, se pravi služba, moj isto. Tako ostane dovolj časa, no, vožnja ga nekaj pobere. Laufanje po trgovinah in imeti vse, kar je lepo in kar imajo drugi in da pač nekaj moram imeti, mi pa že od nikoli ni bil moto. Tako da, zaenkrat pri sebi ne bom spreminjala ničesar.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2008 13:01:35   
mojsoncek
Jaz sem kar vesela, da smo se preselili v manjsi kraj, kjer ni skoraj nobenih trgovin. Tako lahko veliko kvalitetneje prezivljamo skupne urice na prostem, namesto v strnjenih naseljih ali po trgovinah.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2008 13:13:01   
frutka_
Nikoli nisem rada letala po trgovinah za hrano. Običajno je to opravil moj mož. Če že grem, grem rada v šoping za oblačili za tamalega. Pa še to mi je muka, ker sem noseča in se mi trenutno ne ljubi hoditi nikamor.

(odgovor članu qwasy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2008 13:16:27   
Anonimen
Meni je po pravici povedano muka po štacunah hodit. Po cunje grem k je nujno, po hrano isto....
Včasih sem pa uživala k sm cele dneve po štacunah laufalauser posted image
No, internetne štacune še vedno rada gledamuser posted image

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2008 13:29:27   
srki
No, gate si grem kupit, ko se že lastika natrgauser posted image user posted image .

Letanje po raznih štantih in štacunicah, takih in drugačnih, mi že v srednji šoli ni bilo. Se spomnim, ko sva s kolegico hodili po Čopovi-ona na vsak štantek prstančke gledat, meni pa muka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.5.2008 13:30:27   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Meni je po pravici povedano muka po štacunah hodit. Po cunje grem k je nujno, po hrano isto....

Idealna si za ministrico za javne finance, tak da veš  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.5.2008 13:33:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Idealna si za ministrico za javne finance, tak da veš  user posted image .

Itak.....jaz bi vse javne finance sebi nakazalauser posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.5.2008 14:16:35   
noe
Jaz bi pa šla dvakrat na teden v šoping, če bi si to seveda lahko privoščila.Tako gremo pa enkrat na teden po tist kar rabimo, in čas zapravimo za gradnjo naše hiše in sprehode.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.5.2008 17:37:33   
Anonimen
Zdaj se pa sprašujem, ali je to tak vsesplošen trend ali sem samo po naključju naletela na take debate?

Upam, da je vsesplosen trend, ne zato, ker ne bi imeli, ampak zato, ker imamo ze vsega ze dolgo dovolj.

(odgovor članu qwasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.5.2008 17:59:02   
muška
jaz imam nov moto user posted image  , v trgovino si nesem samo 10 € torej kupim res samo tisto kar tisti hip potrebujem! Naredimo pa 1x mesečno bolj močen nakup, se pravi vse od moke, soli cukra, testenin itd,, tako da sem zadovoljna sama s seboj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.5.2008 17:59:26   
maša*
Meni se zdi, da je to zaradi lepega vremea - pozimi se nimaš kam dat in greš v šoping center, seveda kupiš kaj, spomladi si že vsega sit in greš ven na zrak.
So pa pomoje najbolj krive previsoke cene - predvsem hrane.  Jaz bi šla večkrat v trgovino (po hrano, sadje), če ne bi bilo tako drago. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.5.2008 18:02:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maša*

Jaz bi šla večkrat v trgovino (po hrano, sadje), če ne bi bilo tako drago. user posted image

A potem si kar lacna user posted image

(odgovor članu maša*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.5.2008 18:43:29   
maša*
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Jaz bi šla večkrat v trgovino (po hrano, sadje), če ne bi bilo tako drago. user posted image

ne, ne nisem mislila tako.

včasih sem šla večkrat po kaj v trgovino, pa je bil hladilnik vedno poln, dala sem manj, zdaj pa grem pa dam 15EUR za prčkarije, danes pa čez nekaj dni... in se pozna, pa sploh ne kupim veliko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.5.2008 18:48:10   
Maleal
Ja danes so res cene krive,da ne čepimo vsak dan v štacunah,jaz grem raje na sprehod v naravo,kot pa v kakšno igralnico v nakupovalni center.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu maša*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.5.2008 18:48:39   
Anonimen

ne, ne nisem mislila tako.

včasih sem šla večkrat po kaj v trgovino, pa je bil hladilnik vedno poln, dala sem manj, zdaj pa grem pa dam 15EUR za prčkarije, danes pa čez nekaj dni... in se pozna, pa sploh ne kupim veliko.

No, vazno da nisi lacna.

Saj hladilniku je pa vseeno, ali je poln ali ne...user posted image

(odgovor članu maša*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
6.5.2008 18:49:36   
Maleal
Samo ko tako razmišljam,folk še mora imet kr ojrov,da so še nakupovalni centri skozi polni,saj vsi pa tudi ne hodijo gledat tja na uro.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.5.2008 18:54:10   
Anonimen
Samo ko tako razmišljam,folk še mora imet kr ojrov,da so še nakupovalni centri skozi polni,saj vsi pa tudi ne hodijo gledat tja na uro.user posted image

Pojma nimam.

Meni se zdi gneca v lokalnih trgovinah cisto normalna...v bistvu niti ni gnece, bolj obicajen promet user posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
6.5.2008 19:07:40   
rija
mene še ni minilo, še kar naprej preživim vsak dan par ur v nakupvalnem centru....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.5.2008 19:40:51   
nejcko

Upam, da je vsesplosen trend, ne zato, ker ne bi imeli, ampak zato, ker imamo ze vsega ze dolgo dovolj.

Aaaaaaaaaaaa? A pol si le moja sikret frendica?

Sem imela vedno nekje globoko v sebi filing, da me moralno podpirašuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.5.2008 19:45:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Aaaaaaaaaaaa? A pol si le moja sikret frendica?

Sem imela vedno nekje globoko v sebi filing, da me moralno podpirašuser posted image user posted image

Itak, kar se (ne)nakupovanja tiče....user posted image .

Samo da me trgovine ne jezijo....user posted image , toliko se pa ne pustim motit user posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
6.5.2008 19:57:53   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: rija

mene še ni minilo, še kar naprej preživim vsak dan par ur v nakupvalnem centru....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta je pa dobra. Še dobro da zdržiš! user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?