Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 12:27:36
|
|
|
|
pikalonca
|
Mislim, da imamo res vsi počasi dovolj tega tekanja po trgovinah. Tudi jaz sem začuda ratala lena kar se tega tiče in po novem hodim le 1-2 na teden v trgovino. Drugače pa tudi moj krog prijateljev razmišlja tako kot pri tebi, tako da res mislim, da se bo nekaj premaknilo v tej smeri. No vsaj en dober napredek v zadnjem času .
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 12:30:38
|
|
|
|
karinka
|
No pri nas kar občutno manj hodimo v trgovino. Cene so katastrofalne in kar nekaj kupovati ,če ne rabiš, sploh nima smisla. Pri teh plačah je potrebno gledat na vsak euro. Sploh če si omisliš kakšne hujše investicije.
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 12:41:29
|
|
|
|
sonček33
|
nas je kar veliko takih, ki tako razmišljamo-delamo v tem času je pravo razkošje, če si lahko privoščiš miren vikend s familijo... beri: nimaš delovnega vikenda. nakupovalni centri so BLJAK...celo v tem noro lepem vremenu..je tam polno folka, še najbolj grozno pa je, da je tam polno mladih družin - otroci v kotičku za igranje, starši na kavi manj denarja -več prostega časa - super je pa res, da smo si ljudje različni in proti čas različno preživljamo - za it kolesarit, hojo v hribe, piknik v naravi, ogled kakšne kulturne znanmenitostoi -res ne rabiš kaj veliko medtem ko kolosej, šoping, "fensi" športi, ki to sploh niso... zahtevajo mal bolj polno denarnico
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 12:47:39
|
|
|
|
srki
|
V bistvu imam srečo, da opravljam samo delo, se pravi služba, moj isto. Tako ostane dovolj časa, no, vožnja ga nekaj pobere. Laufanje po trgovinah in imeti vse, kar je lepo in kar imajo drugi in da pač nekaj moram imeti, mi pa že od nikoli ni bil moto. Tako da, zaenkrat pri sebi ne bom spreminjala ničesar.
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 13:01:35
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jaz sem kar vesela, da smo se preselili v manjsi kraj, kjer ni skoraj nobenih trgovin. Tako lahko veliko kvalitetneje prezivljamo skupne urice na prostem, namesto v strnjenih naseljih ali po trgovinah.
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 13:13:01
|
|
|
|
frutka_
|
Nikoli nisem rada letala po trgovinah za hrano. Običajno je to opravil moj mož. Če že grem, grem rada v šoping za oblačili za tamalega. Pa še to mi je muka, ker sem noseča in se mi trenutno ne ljubi hoditi nikamor.
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 13:16:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je po pravici povedano muka po štacunah hodit. Po cunje grem k je nujno, po hrano isto.... Včasih sem pa uživala k sm cele dneve po štacunah laufala No, internetne štacune še vedno rada gledam
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 13:29:27
|
|
|
|
srki
|
No, gate si grem kupit, ko se že lastika natrga . Letanje po raznih štantih in štacunicah, takih in drugačnih, mi že v srednji šoli ni bilo. Se spomnim, ko sva s kolegico hodili po Čopovi-ona na vsak štantek prstančke gledat, meni pa muka.
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 13:30:27
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Meni je po pravici povedano muka po štacunah hodit. Po cunje grem k je nujno, po hrano isto.... Včasih sem pa uživala k sm cele dneve po štacunah laufala No, internetne štacune še vedno rada gledam Idealna si za ministrico za javne finance, tak da veš .
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 13:33:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Meni je po pravici povedano muka po štacunah hodit. Po cunje grem k je nujno, po hrano isto.... Včasih sem pa uživala k sm cele dneve po štacunah laufala No, internetne štacune še vedno rada gledam Idealna si za ministrico za javne finance, tak da veš . Itak.....jaz bi vse javne finance sebi nakazala
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 14:16:35
|
|
|
|
noe
|
Jaz bi pa šla dvakrat na teden v šoping, če bi si to seveda lahko privoščila.Tako gremo pa enkrat na teden po tist kar rabimo, in čas zapravimo za gradnjo naše hiše in sprehode.
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 17:37:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj se pa sprašujem, ali je to tak vsesplošen trend ali sem samo po naključju naletela na take debate? Upam, da je vsesplosen trend, ne zato, ker ne bi imeli, ampak zato, ker imamo ze vsega ze dolgo dovolj.
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 17:59:02
|
|
|
|
muška
|
jaz imam nov moto , v trgovino si nesem samo 10 € torej kupim res samo tisto kar tisti hip potrebujem! Naredimo pa 1x mesečno bolj močen nakup, se pravi vse od moke, soli cukra, testenin itd,, tako da sem zadovoljna sama s seboj
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 17:59:26
|
|
|
|
maša*
|
Meni se zdi, da je to zaradi lepega vremea - pozimi se nimaš kam dat in greš v šoping center, seveda kupiš kaj, spomladi si že vsega sit in greš ven na zrak. So pa pomoje najbolj krive previsoke cene - predvsem hrane. Jaz bi šla večkrat v trgovino (po hrano, sadje), če ne bi bilo tako drago.
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 18:02:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša* Jaz bi šla večkrat v trgovino (po hrano, sadje), če ne bi bilo tako drago. A potem si kar lacna
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 18:43:29
|
|
|
|
maša*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: maša* Jaz bi šla večkrat v trgovino (po hrano, sadje), če ne bi bilo tako drago. A potem si kar lacna ne, ne nisem mislila tako. včasih sem šla večkrat po kaj v trgovino, pa je bil hladilnik vedno poln, dala sem manj, zdaj pa grem pa dam 15EUR za prčkarije, danes pa čez nekaj dni... in se pozna, pa sploh ne kupim veliko.
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 18:48:10
|
|
|
|
Maleal
|
Ja danes so res cene krive,da ne čepimo vsak dan v štacunah,jaz grem raje na sprehod v naravo,kot pa v kakšno igralnico v nakupovalni center.
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 18:48:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša* IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: maša* Jaz bi šla večkrat v trgovino (po hrano, sadje), če ne bi bilo tako drago. A potem si kar lacna ne, ne nisem mislila tako. včasih sem šla večkrat po kaj v trgovino, pa je bil hladilnik vedno poln, dala sem manj, zdaj pa grem pa dam 15EUR za prčkarije, danes pa čez nekaj dni... in se pozna, pa sploh ne kupim veliko. No, vazno da nisi lacna. Saj hladilniku je pa vseeno, ali je poln ali ne...
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 18:49:36
|
|
|
|
Maleal
|
Samo ko tako razmišljam,folk še mora imet kr ojrov,da so še nakupovalni centri skozi polni,saj vsi pa tudi ne hodijo gledat tja na uro.
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 18:54:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo ko tako razmišljam,folk še mora imet kr ojrov,da so še nakupovalni centri skozi polni,saj vsi pa tudi ne hodijo gledat tja na uro. Pojma nimam. Meni se zdi gneca v lokalnih trgovinah cisto normalna...v bistvu niti ni gnece, bolj obicajen promet
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 19:07:40
|
|
|
|
rija
|
mene še ni minilo, še kar naprej preživim vsak dan par ur v nakupvalnem centru....
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 19:40:51
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Upam, da je vsesplosen trend, ne zato, ker ne bi imeli, ampak zato, ker imamo ze vsega ze dolgo dovolj. Aaaaaaaaaaaa? A pol si le moja sikret frendica? Sem imela vedno nekje globoko v sebi filing, da me moralno podpiraš
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 19:45:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Upam, da je vsesplosen trend, ne zato, ker ne bi imeli, ampak zato, ker imamo ze vsega ze dolgo dovolj. Aaaaaaaaaaaa? A pol si le moja sikret frendica? Sem imela vedno nekje globoko v sebi filing, da me moralno podpiraš Itak, kar se (ne)nakupovanja tiče.... . Samo da me trgovine ne jezijo.... , toliko se pa ne pustim motit
|
|
|
|
RE: Manj zaslužit in manj trošit - trend? 6.5.2008 19:57:53
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija mene še ni minilo, še kar naprej preživim vsak dan par ur v nakupvalnem centru.... Ta je pa dobra. Še dobro da zdržiš!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?