Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Manj izrazita druga črtica 13.6.2010 19:05:00
|
|
|
|
bacali
|
Punce,rabim nasvet:) Danes zvečer sem delala test nosečnosti, pa sta se mi pokazali 2 črtici, venar je bila tista, ki potrjuje nosečnost, veliko manj izrazita( malo se je vseeno vidla), M. mi zamuja že 2 dni, drgač nobenih znakov nimam,le 3 dni me že šraufa po trebuhu ( bruhala,pa driska in vetrovi), a je možn, de zvečer test še ne pokaže tok točn? Jest močno upam, de sm zanosila
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.6.2010 18:30:19 >
|
|
|
|
RE: Punce,rabim nasvet:) 13.6.2010 19:09:25
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ponovi pojutrisnjem zjutraj... samo, ce je bila crtica, in ti M zaostaja, si po mojem noseca!
|
|
RE: Punce,rabim nasvet:) 13.6.2010 19:10:19
|
|
|
|
BabyKitty
|
Če je črtica je črtica... zelo redko sta obe enako vidni... moja je bila čisto svetla, sem mislila, da si jo domišljam, ampak bila je... ČESTITAM
|
|
|
|
RE: Punce,rabim nasvet:) 13.6.2010 19:38:46
|
|
|
|
josephine27
|
po moje si noseča. vseeno bi jaz ponovila test čez kakšen dan ali dva.
|
RE: Punce,rabim nasvet:) 13.6.2010 19:50:18
|
|
|
|
Eva***
|
Moja je bila štirikrat KOMAJ vidna, pa imamo danes štiri konkretne posledice
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?