|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamice učiteljice - kje boste 1. septembra?
11.5.2005 22:39:02   
Anonimen
Koliko mamic, ki ste učiteljice, že zdaj točno ve, na katerem delovnem mestu boste 1. septembra? Ali boste ohranile staro, ali greste v OPB, ali pa boste učile nov učni predmet, ki se ga ostali otepajo (recimo gospodinjstvo...)?

Sama še ne vem, ker pravi naš ravnatelj, da je zelo težko tako hitro napovedat, sploh preden izve, koliko učencev se bo vpisalo v OPB.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
11.5.2005 22:44:06   
mtd
:grrr:šola:grrr:
:grrr:vodstvo šole:grrr:
jaz bom po besedah ravnateljice učila svoje stvari=SLO, NI, ni pa rečeno, da me ne bo 25. 8., ko imamo konferenco, zadela kap, ko bom pristala čisto nekje:zmeden:
sem že učila etiko:zmeden2::((:(:grrr: pa je ne bom nikoli!!! več, raje odpovem šiht:grrr:
pa kombinirala OŠ in gimnazijo:(( še huje
:ups:sam to mi dejte za delat, za kar sem usposobljena, ker to rada delam in delam 1000% zihr, z vsemi pripravami ... in stojim za svojim delom!!

drugač pa ene uboge pr nas učijo od družbe, telovadbe do etike in ... npr. po oklicu pa so glasbenica itd.
:zmeden::zmeden2::grrr::grrr::grrr:
lp:rozica:
ejh, ful me je zaneslo s telim smeškoti8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2005 22:55:15   
njokec
Točno vem, da bom v OPB, ker sem se sama tako odločila.:) Sicer poučujem v prvi triadi... V PB še nisem bila.
Rada bi imela nekoliko krajši delovni čas, ker je hčerka v šoli (da ne bi bila predolgo).
Naši zaključijo okrog 15.45 (jaz bi do 15.00 ali 15.15 - to bi bilo 80 ali 90% delovnega časa:zmeden2:).
Bomo videli po vpisu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2005 23:08:47   
Skabi
Jaz upam, da še na porodniški. Čeprav želijo, da pridem že takrat nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2005 23:09:44   
mtd
a pa sej maš pravico porodniško do konca izkoristit, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2005 23:32:04   
Skabi
Seveda imam pravico bit do konca doma! Pa nobene zakonske osnove nimajo, da me prisiljo, da pridem tja. Lahko me pa vsem zakonom navkljub precej zafrkavajo.
Ampak zafrknila bom jaz njih in si porodniško podaljšala!:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2005 8:28:27   
Anonimen
Bravo, mamita :)-, jaz jih bom tudi... milo za žajfo!
1. septembra bom sicer še na porodniškem, vračam se decembra - predvideno, ker bom dala vlogo za podaljšanje -, grem pa v PB in to polovično (od 11.30 do 13.20), ker sem se tako sama odločila.

Je pa zadnjič Gina nekaj pisala o tem, da te na drugo delovno mesto, če se s tem ne strinjaš, ne smejo premestiti, in hkrati na tvoje dati nekoga drugega. Če ti v pogodbi piše "učitelj ****", te ne smejo zaposliti na del. mesto "učitelj zy".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2005 13:24:57   
kikica
Na starem delovnem mestu, učila matematiko. Bolj se bliža september, bolj me zvija... Bo treba spet kaj v akcijo:)- Še dobro da bo :morje: prej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2005 14:01:30   
Skabi
kikica: O, kolegica, pozdravljena!

Selena: Jaz se zaenkrat samo važim s podaljšanjem porodniške. :ups: Sploh ne vem, kako se to naredi. Punce so rekle, da ti podaljšajo, če hodiš s tamalim v razvojno. Veš ti kaj več?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2005 18:41:00   
Anonimen
Tudi jaz se še ne ukvarjam s praktičnimi zadevami. Vem, da mora v razvojni napisati neki papir - opisati težave otroka in predlagati podaljšanje, na CSD-ju dobiš obrazec za podaljšanje, potem pa vse skupaj na komisijo, tam pa odločajo o tvoji usodi ;).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2005 19:41:26   
Anonimen
1. septembra me čaka 5. razred devetletke. Tko smo se sedaj dokončno zmenili. Do sedaj sem bila v prvi triadi...ponavadi sem korakala 1.2. razred. :)-Sedaj pa bo 5 prava preizkušnja. Ampak bo že.

No, sedaj, ko sem končala porodniško in sem 3. maja začela delat, pa delam čisto X zadeve, kot sem jih do sedaj. Se mi zdi, da samo laufam :)- Imam svašta....od individualnih ur, do 3 ure opbja, do 2x jutranje varstvo, pomoč v knjižnici.... Ampak je fajn...razgibano in se ne pritužujem :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
12.5.2005 21:46:18   
Sonka
Jaz sem se vrnila februarja v svoj razred (3. razred devetletke). Jeseni pa spet nazadujem in se vračam v prvega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.5.2005 22:24:24   
Anonimen
Jaz sem našemu ravnatelju lepo namignila, da si želim OPB, pa mi je zadnjič rekel, da bom najbrž pristala v četrtem razredu v podružnici. To mi je malo mimo, ker 4. razreda osemletke več ne bo, bo samo 5. razred devetletke, 4. razred devetletke pa ima sodelavka z veliko let delovne dobe in ima tako prednost. :zmeden: No, bomo videli, kako bo.

Joj, da bi imeli OPB v dopoldanskem času - to pa bi bil pravi luksuz!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......