Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamica sama z dvema malima otročkoma:) 4.8.2010 22:13:08
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz sem bila junija sama s tremi ( 5 let, skoraj 3 ter 12 mesečnik) v kampu. Sicer v prikolici, tako da je bilo malo bolj komot. Je bilo pa kar ok, sem se pred tem psihično pripravila , edino malo sem pogrešala kakšno odraslo osebo, ko so tamali zvečer zaspali, da bi kaj počvekali... ( no, sem se pa skupaj z njimi ulegla in se enkrat po dolgem času naspala ) Me pa spet čaka ena takšna pustolovščina po 15.8. Se zmeniva
|
|
RE: Mamica sama z dvema malima otročkoma:) 4.8.2010 22:28:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Jaz sem bila junija sama s tremi ( 5 let, skoraj 3 ter 12 mesečnik) v kampu. Sicer v prikolici, tako da je bilo malo bolj komot. Je bilo pa kar ok, sem se pred tem psihično pripravila , edino malo sem pogrešala kakšno odraslo osebo, ko so tamali zvečer zaspali, da bi kaj počvekali... ( no, sem se pa skupaj z njimi ulegla in se enkrat po dolgem času naspala ) Me pa spet čaka ena takšna pustolovščina po 15.8. Se zmeniva ja lahko se zmenimo:) smo na vezi pa še fino bi blo k bi otroc imel še več družbe
|
|
|
|
RE: Mamica sama z dvema malima otročkoma:) 5.8.2010 9:19:41
|
|
|
|
livia
|
Edini problem, ki ga vidim je kako boš sama postavila šotor. NO, odvisno kakšnega imaš. Vse ostalo ni problem.
|
|
|
|
RE: Mamica sama z dvema malima otročkoma:) 5.8.2010 9:52:10
|
|
|
|
Katjusa
|
Livia to sploh nisem pomisla... imam iglu mah pomoje bi šlo sej če bi blo treba kej prjet bi mi tavečji že mal prjel drgač šotor je postavljen pomoje v 15 minutah (ge še nismo nikol postavl sam mal raztegnal ko smo ga iz trgovine pripeljal...) Skuštrana a ti greš s šotorom? kam pa imate namen it? me resno zanima tale družba:) bi lahko zvečer kako rekle
|
|
|
|
RE: Mamica sama z dvema malima otročkoma:) 5.8.2010 14:25:59
|
|
|
|
skuštrana
|
No, meni je bila ena velika enigma edino kakao bom hodila na wc. Ker same ne moreš pustit, vse tri s seboj peljat pa tudi ni ravno recept za uspešno sranje Kupili smo kemični wc, ki je ok za lulanje, pa za otroke, za ostalo sem se pa nekako znašla, še sama ne vem kako Katjuša, mi imamo letos pavšal, tako da sem obsojena na Staro Baško.
|
|
RE: Mamica sama z dvema malima otročkoma:) 5.8.2010 14:26:27
|
|
|
|
Splišni
|
U, jaz ne bi upala it z dvema tako malima, pa da še nikoli prej šotora ne bi postavila. Kaj pa elektrika pa to? A to vse obvladaš priključit? O.K., saj tukaj verjetno ni neke znanosti, samo vseeno je treba do recepcije, pa pol unega mojstra čakat, da pride omarico odklenit, potem obstaja nek prevodnik ali kaj je že, a to imaš? Pa da vse z avta ven zložiš, kar rabiš. To tudi sicer ni neka velika stvar. Če si sam ... Če pa se ti dva otroka dereta in vsak hoče svoje ... potem pa to naenkrat ni več enostavno ... No, tudi odvisno, kakšna otroka imaš. Kolikos ta zahtevna al kako bi rekla. Ma moj ne bi znal počakat niti sekunde, to bi skoz težil. Zato si tega res ne znam predstvaljat. Jaz ne bi upala.
|
|
|
|
RE: Mamica sama z dvema malima otročkoma:) 5.8.2010 14:36:48
|
|
|
|
Katjusa
|
Skuštrana mene tud najbolj zaradi wc-ja muči sploh, če me ponoč prtisne in jih ne morem s sabo jemat.... drgač sem že šla sama na wc z njima pa sem šla v tazadnjega pustila vrata odprta in ju imela na očeh sam OK za lulanje k si hitro konec a imata na parceli še plac za šotor al kako ker, če sem čist na drugi strani kampa pol je vseen kam grem..... Splišni šotor in elektrika ni nobene paniike v valkaneli si vse sam priključiš šotor tud zgleda čist enostaven 3 palice sem že veliko šotorov sama postavla sam tega pač še ne ampak vse je enkrat prvič ..... sej ne grem prvič na kampiranje tako, da poznam kako se stvari streže.... hja otroka tiste 15 min do pol urce bi se že zamotla z igračkami al pa bi mal meni pomagala... vsaj upam, da bi:) lani sem bila tud z eno iz foruma skupaj in sta bla 2 dojenčka in 3 letnik je blo super k sva ble 2 sem se lahko šla ornk stuširat in na wc
|
|
|
|
RE: Mamica sama z dvema malima otročkoma:) 5.8.2010 14:50:42
|
|
|
|
Katjusa
|
skuštrana a je ta stara baška tko na hribčku del kampa v gozdu del pa čist na soncu? enkrat sem bla na krku in smo se parkiral v nekem kampu mislim, da je blo ravno stara baška oz. tik pred njo al kako že.... tam nismo ostal niti dneva ker je bla ledena voda in šotor čist na soncu in smo se selil na jug (zadar) tole je bil pa pogled na plažo:
|
|
|
|
RE: Mamica sama z dvema malima otročkoma:) 6.8.2010 12:53:29
|
|
|
|
skuštrana
|
Jap, to je to .-)
|
|
RE: Mamica sama z dvema malima otročkoma:) 6.8.2010 13:36:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Jap, to je to .-) pridemo:))))) a imate prikolo v senci in kej prostora za šotor, al pa v baldahinu
|
|
|
| Stran: [1] |
Ime za punčkopathraZa najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.Klara (
35%)
Olivia (
40%)
Serena (
7%)
Sabrina (
19%)
Število vseh glasov: 168Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!