tincci
|
Kr takole pišem, ker vas je veliko kle gor pa bo mogoče kera prepoznala kak svoj problem. Včeraj je bil tak navaden dan, letala sem okrog s svojo 10kilsko 7m, in me je začelo popo malo ščipati v žili leve roke (kot takrat, ko je npr nizek pritisk). Potem zvečer zlagam in sušilca in me začne vedno bolj držat, jaz pa zlagam naprej. In potem me je začela cela leva roka tok bolet, da je blo konc, pomagal ni masiranje, nič. Je tamalo prevzel dragi, jst pa na kavč, roka me je kar trgala, sem zaprla oči, bum v glavo ena topa bolečina, za minuto sem mela ful pritisk v glavi, potem se je umiril pa krč v nogi... no in potem mi je zaštekala cela leva stran, prsna mišica spodaj pod levo pazduho mi je otrdela... Na poti do urgence sem imela mravljince po celi levi strani, na koncu še po obrazu. Najprej sm pomislila, da me je zadela blažja kap. Potem sem pomislila, da je krvni strdek, ker sem imela že med nosečnostjo problem s tem in so mi ga odrezali s konca debelega črevesa. No, pridem na urgenco in me da na EKG in tam sem se počasi zbudila kot iz ega transa. Pride zdravnik, mi gleda reflekse, preveri pritisk, glukozo, EKG, vse ok. Mu nič ni jasno, ker me vidi, da je nekaj narobe. Mu ne gre skupaj, da čutim tudi mravljince v nogah, ker potem to ne more bit srčna kap. Največja bolečina je v roki, sumi vratna vretenca, zaradi noge sumi križ, mravljinci po celem telesu in obrazu mu pa nič niso jasni. Na pregled hrbtenice me ne more dat, ker dojim in ne smem na rentgen. Evo, in to je to. Dons ponoči me je bolela prsna mišica pod mazduho in nad levo joško pa roka. Vstanem, dvignem tamalo in me vse zvije. Roko mam čist adijo. Tko, sem se malo razpisala, če se kera najde v tem.
|