Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mame dude - kdaj jih mine?! 5.4.2007 23:48:22
|
|
|
|
pinkiponki
|
HuAnita, pri nas je podobno, zdele sedim tle zato, da me ne "voha" ker bi se drugače spet priklopil, ker ne spi. Je pa tko, da kar jamrat začne, če sem zraven, če me ni je pa tih. Včeri, ko je bil bolan, sem pomoje 15krat probala vzet joško, če je zaspal na njej, pa je ni spustu, to res ni več užitek, ampak kr neprijetn občutek, tista joška je že kot guma...matr jo nategne včasih ko čigumi. Jst se tolažim s tem, da je bolje to, kot da sploh ne bi dojila. Pa sej bo, pa srečno!!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?