Anonimen
|
To sem napisal na enem drugem forumi in prilagam se tukaj, ker kar nekaj ljudem ne gre v racun tisto, "SVET JE NAREJEN PREPROSTO!! kar neki slovnicnih napak.. je pa nima veze.. Svet je narejen preprosto, preprosto zato, ker brez nadzornika uspeva na preprosto popoln nacin. Letni casi se manjajo, sadje dozori vedno ob istem casu, sonce vzide vedno tocno.. nikoli ne zamuja.. nikoli se ne vprasa.. ali bi danes sijalo ali ne bi sijalo. Preprosto izpolnjuje svoj namen, zato je tako popolno in lepo. Narcisa se ne trudi biti soncnica, ker bi ji soncnica bila bolj vsec. Je to kar je.. in to je najbolj bistveno za svojo lepoto. Cist preprosto vse na svetu izpolnjuje svoj namen.. in zato je vse v ravnovesju. Clovek pa halucinira na svoj nacin in vse tezave ki jih ima izhajajo iz njegove notranjosti.. njegovih iluzij in njegovih tezenj, da je nekomu podoben, in to velja za cisto vse kamor koli se obnes. Nekateri si zelijo biti podobni TV zvezdam, ki jih se niso videli zjutraj brez pudra.. in ze to je razlog, da ne morejo biti lepi, ker niso TISTO, KAR SO! Hocejo biti nekdo drug.. in jasno se vse zakomplicira. Ampak svet je ostal eneko preprost. Politicni sistemi poneumljajo na svoj nacin in ustvarjajo tekmovalnost, ker imajo VSI POLITIKI MANJVREDNOSTNI KOMPLEKS! Potrebno je samo prenehati sodelovati v tem idiotskem sistemu. In to se ze dogaja. Pred 4 leti jih je volilo 70%. Letos 60%. Seveda sem malo presenecen od kje toliksen procent volilcev in ljudi zeljnih, da drugi manipulirajo z njimi, ampak vazno je da napredujemom, ceprav malo bolj pocasi. V 4 letih 10%.. ne vem. lahko bi vsak 3 krat toliko hitro napredovali. Ali pa pogledamo religije. Vsaka si je izbarala svojega idola in zdaj halucinirajo, da bojo prisli v obljubleno dezelo (nebesa, meka, kar-koli), ce bojo bili podobni tem idolom. Ista finta EGOja kot sledenje TV zvezdam.. samo motiv je drug. V globini pa je motiv isti.. Ne poznajo SEBE.. ne vejo kdo so, ne poznajo svoje vrednosti, ne poznajo svoje celovitosti. Ampak svoje celovitosti ne pa idiotizem Busha , papeza, in podobnih mafijozotov. Tukaj je najbolj znan Jezus.. in samo na hitrco lahko pogledamo logiko. Bil je judizem.. skoraj tako mocan kot zdaj krscanstvo, ki je zasuznjil ljudi. Jezus to vidi.. pride. zrusi judizem, krizajo ga, nastane krscanstvo. Nihce ni hotel slisati, kar je povedal, samo umreti je pac moral, da so lahko spet ustvarili religijo. To je vse, kar je bilo pomembno. Ne morem verjeti.. toliko zadev je naredil, da je dokazal, kaj je mozno.. oni pa ti grejo naredit templje, kjer mu vsakodnevno tezijo in prosjacijo zaradi svoje bede, ki so jo sami ustvarili. Vsaj en stavek si lahko vsak zapomni.. "ZGODI SE PO TVOJI VERI!" in se mogoce.. "VSE JE ENA ZAVEST!" In kaj se rabis vec? Zakaj rabis tak glomazen idiotski sistem, za ta dva preprosta stavka? Itak so potem vsi nadlajni stavki le logicna posledica teh dveh. In to je tako zelo ocitno, da mi kar ni jasno, kako so morali napisati cele knjiznice evangelijev in oranov, in Ved?!?!?!? Halo.. ?!?! In zdaj pol sveta caka, da Jezus spet pride na Zemljo? Zakaj, pa bi prisel? Ce bi prisel bi zrusil krscanstvo in Vatikan bi ga spet krizal. In nastala bi nova religija. Clovek na vsak nacin hoce biti suzenj.. pa naj bo to namisljenemu bogu,. Bushu, drnovsku ali pa sam SEBI! Ni pomemben objekt, pomembno je da je clovek suzenj. In cisto vse se zacne pri SEBI!!! Samo na morje je treba stopit in malo pogledati okoli sebe.. no niti na morje ne... samo na morju je to najbolj ocitno. Obleka je simbol maske, in ko gre clovek v vodo.. pri 40 stopinjah C, kar ne morem verjti svojim ocem, da gre plavat in da se sonci v kopalkah?! Razlog je preprost. Vecina se sramuje SEBE.. in ce se sramujes SEBE.. si avtomatsko suzenj. Kako bos iskren s prijateljem ,ce pred njim ne mores biti gol? Kako bos to naredil? To meni ni jasno. In zanimivo, zakriva se samo splne organe, kar pomeni, da vlada popolna zmedenosti na podrocju spolnosti. In res vlada. Poglejte si zgodbe po forumih. Prevaral me je.. prevarala me je.. in zdaj je vsega konec. Od kje ta zblojenost, od kje ta posedovalnost, od kje ta posesivnost do partnerja, da ga hocemo imeti za suznja? Zakaj partner nima pravice BITI KAR JE? Kako je mozno ziveti s partnerjem, ce si med seboj nic pomembnega ne povesta? Kako je to mogoce?! Seveda si povesta vse mogoce neumnosti.. kaj so kupili v Mercatorju in kaj se je poslovnega zgodilo v sluzbi. Ce pa so v sluzbi ali kje drugje spoznali simpaticno osebo, zaradi katere jim srcek bije hitreje in zaradi katere grejo z veseljem v sluzbo in taradi ketere se SPET pocutijo ZIVE.. teh pomembnih pogovorov pa si jasno ne morejo privosciti. In to v DRUZINI, ki jo vsi tako kujejo v zvezde. ZELOOOO veliak vecina druzin je en sam blef!!! Odrgnite zaveso druzin in si poglejte, kaksna gniloba se skriva za zaveso. SAMO SUZENJSTVO, IZKORISCANJE in PROSTITUTSTVO! Na poroki si obljubiti zvestobo, je najvecja zalitev in izpodbitje ljubezni, kar si jih lahko predstavljas. To je tko, kot bi rekel.. NE ZAUPAM TI.. zato mi daj svojo besedo! Kaj pa potem pocnes tukaj, ce ne zaupas? Ampak religija je forsirala te obljube, da te je lahko naredila krivega. In ko si kriv, si SUZENJ! Ni druge moznosti. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy
|