|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malo se bova sprostila
12.11.2007 19:27:37   
Anonimen
Saj ne vem če to paše na tele vaše teme.Vendar trenutno sva s partnerjem v precej stresnem obdobju, nekako dajeva vse od sebe da se to uredi.
Sva pa malo za sprostitev pomilila da bova zvečer kakšen deci spil, saj je bilo Martinovouser posted image
Pa bi rabila kakšno fletno igrico ali karkoli da ne bova pila kar tako! Vem za tako imenovano flašo resnice , kaj pa obstaja še kaj takega?Predvsem bi oba rada na ta način začela teme, ki naju obremenjujejo, pa si jih drugače morda ne upava, ker so bolj pereče. Torej na dan s kakšnimi luštkanimi predlogi.
Pa da ne bo pomote, drugače sva resna in odrasla, včasih pa malo odklopa paše.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Malo se bova sprostila
12.11.2007 19:34:29   
tanikaa
Poznam en par, ki ima enkrat tedensko odejo resnice. Konec tedna v stanovanju razprostreta odejo, se vsedeta nanjo in si povesta, kaj je bilo v preteklem tednu fajn in kaj ne. In to baje prakticirata že par let. Zakon je fenomenalen...vsaj mi tak vidimo. user posted image  

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2007 19:35:00   
caillou
Po treh kozarčkih bosta že sproščena. Potem pa tako ali tako ne bo več nič važno.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2007 19:35:06   
Anonimen
Poštena igra. To je nekaj, s čimer ti edino lahko pomagam. Na sredino mize položiš vinček, zraven pa kozarček od šnopsa (štamperle 0,05 dl) in rabiš tudi navadne karte (remi). Karte obrneš z licem proti mizi in izmenično vlečeta karto najprej on, potem ti (ali obratno). Tisti, ki povleče višjo karto da vprašanje osebi z nižjo karto. Če ni zadovoljen z odgovorom, potem mora pač tisti, ki ni "ok" odgovoril spiti štamperle. In tako naprej in tako naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2007 19:36:39   
tanikaa
In na koncu oba obležita pod mizo .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2007 19:46:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

In na koncu oba obležita pod mizo .... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še pred obležanjem, se pa poseksata, divje......user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2007 19:47:21   
tanikaa
Ja, valda. Samo da dogaja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2007 20:14:18   
Anonimen
Eno vprašanje ti, eno on. Kdo ne odgovori, pije. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2007 20:16:05   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: aspirin

Eno vprašanje ti, eno on. Kdo ne odgovori, pije. user posted image

Jaz sem tiho, kot miš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2007 20:16:10   
Naja30
Ma ruknita prvega, drugega in tretjega, potem pa več ne rabita igric. Se bo jezik sam razvezal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.11.2007 20:35:03   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Poznam en par, ki ima enkrat tedensko odejo resnice. Konec tedna v stanovanju razprostreta odejo, se vsedeta nanjo in si povesta, kaj je bilo v preteklem tednu fajn in kaj ne. In to baje prakticirata že par let. Zakon je fenomenalen...vsaj mi tak vidimo. user posted image  

ta je the best...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.11.2007 20:36:32   
mami_miki
ok...lahk še je boljš, če se sproti pomenita, to je naboljš v bistvu....ker po enem tednu, že marsikaj pozabiš...

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.11.2007 20:37:02   
jasnika
ja pa je res fajn, da greta prvo pit pol pa ko bota že malo opita pa se greta flašo resnice, tak da se bota še na koncu skregala

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.11.2007 20:38:36   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: jasnika

ja pa je res fajn, da greta prvo pit pol pa ko bota že malo opita pa se greta flašo resnice, tak da se bota še na koncu skregala

Jaz sem tudi najprej pomislila, da se bo iz tega razvil en hud fight.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.11.2007 23:18:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: jasnika

Jaz sem tudi najprej pomislila, da se bo iz tega razvil en hud fight.

enakouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.11.2007 12:00:58   
Anonimen
Ni bilo nobenega prepira, je bolj ali manj govoril on, tudi alkohola ni bilo veliko. Sva pa prišla do tega da bova verjetno kar končala zvezo, ker se najine želje ne dajo uskladiti, pričakovanja so različna. Ja bi bilo bolje če bi se ga napila.user posted image
Hvala vam vseeno vsem,tako je pač življenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.11.2007 18:04:23   
Anonimen
In ti se temu smejisuser posted image ,no ampak vseeno bolje kot da bi jokalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.11.2007 20:15:19   
tanikaa
Meni pa deluje kot samozavestna ženska, ki ve kaj hoče...in kaj noče. In noče "tratiti" čas s človekom, ob katerem ne more uresničiti svojih sanj. Zato gre naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.11.2007 21:32:15   
Anonimen
pravilnouser posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.11.2007 9:18:02   
mojamura
točno tak!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?