|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malo razočarana
10.8.2005 9:03:14   
TiaSara
Danes sem bila na pregledu pri G po ss. Vse je šlo že tako lepo, :hudicek: sem dobila prav kmalu (prej kot po 4 tednih), naslednja bi morala priti v dveh tednih... Sem ves čas potihom upala, da mi bo G na pregledu rekel, da sedaj pa veselo na delo, pa je namesto rekel, da moram še dve :hudicek: počakati. Sedaj sem pa kar malo razočarana. Tile dnevi od ss se tako vlečejo kot še nobeni v mojem življenju. Saj sem bila zelo optimistična... No za nameček pa mi je še rekel, da so sedaj jajčniki bolj aktivni, kar verjetno povečuje možnost zanositve. Jaz pa ne smem zanosit. Potem ko bom pa lahko, bom pa spet na tistih ubogih 25%. No lahko povem, da je v prvo kar dolgo trajalo in me je strah, da bo spet treba toliko časa čakati. Prvič niti ni bilo tako težko, ker smo vmes normalno živeli... ampak sedaj sem pa že od nosečnosti naprej "naštelana" na dojenčka in so vse ostale stvari malo izgubile na pomenu.

Hvala, da sem se lahko izpovedala, je že malo bolje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Malo razočarana
10.8.2005 9:08:35   
emaa
Pa ti je povedal zakaj naj bi čakala tako dolgo, ker nekateri G so tako naučeni, pa od tega ne odstopajo. Če pogledaš na moj odštevalnik boš videla koliko je noseča moja svakinja, pa je imela februarja ss v 8.tednu, pa je zanosila brez M, pa je vse v redu.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Malo razočarana
10.8.2005 9:26:27   
TiaSara
Rekel je, da je nekaj več možnosti za ponovni ss, ker da pride težje do vgnezditve. Tudi sama sem prebrala o tem, kako hitro so nekatere zanosile in niso imele nobenih težav. Malo razmišljam o tem, da ne bi upoštevala njegovega mnenja, ampak sem pa ziheraš po naravi in če bi bilo spet kaj narobe, bi očitala sama sebi, tako da bom verjetno kar čakala. Bom pa ves čas upala, da bi nama kakšen kondom počil 8). A pozna katera kakšno znamko, pri kateri se to rado zgodi? :zmeden2:

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Malo razočarana
10.8.2005 9:29:15   
emaa
ne, vem pa da jaz po histeroskopiji nisem rabila čakat, pa je narava posega enaka abraziji, so rekli, da lahko delamo takoj na :duda:, pomemben podatek ali lahko delaš na :duda: je, če se je maternica že vrnila v normalno stanje

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Malo razočarana
10.8.2005 9:46:45   
TiaSara
Glede stanja maternice pa v bistvu ni nič povedal. Lahko pa domnevam, da je že vse v redu, če ni nič komentiral :zmeden: .

No, hvala za tvojo spodbudo. Morda se pa z :love: vendarle odločiva, da ne bova tako dolgo čakala, potem pa kar bo pa bo.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Malo razočarana
10.8.2005 9:49:46   
Anonimen
Kolegica je zanosila točno en mesec po ss in ima sedaj 22 mesecev staro punčko. Škodovali ji ni nič. Tisti trije ciklusi prekinitve so mišljeni bolj zato, da se telo malo opomore.

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Malo razočarana
10.8.2005 10:13:35   
dadica
meni pa je pušenjak odgovoril ravno obratno,da če zanosiš hitro po splavu je možno samo to da se posteljica vraste v maternico in jo potem pri porodu ne porodiš sama ampak moraš na čiščenjue kot pri splavu, da ti posteljico odstranijo!
Tudi jaz sem zanosila takoj naseldnji mesec po SS in zaenkrat nimma nobenih skrbi!

Sama veš če si pripravljena, v nove bopje ,jaz pa ti držim poesti da ti čim prej rata.

lp dadica in :duda:

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Malo razočarana
10.8.2005 10:37:29   
tecka
Odločitev je seveda samo tvoja. Tudi midva sva se matrala zelo dolgo, potem pa je prišel ss. Jaz sem se odločila, da počakam 2 ciklusa, potem pa na delu. No, minilo jih je že 7 pa še nič ne kaže na novega člana. Tudi jaz sem razočarana, sploh ker bom jeseni zopet na klomifenu namesto da bi šla na kakšno bolj resno preiskavo.
Upam, da te ne bom zamorila. Odločitev je pa težka.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Malo razočarana
10.8.2005 15:42:31   
Gea1
Jaz sem počakala en mesec. Tako mi je pač svetovala G in sem pač upoštevala.
Smo se prej več kot eno leto matrali. Sedaj pa bo tudi kmalu eno leto naokoli, pa ni še nič. Bo že enkrat. Jaz grem septembra na laparo in histero. Mogoče pa tam odkrijejo razlog.

Pozdravček in pogumno naprej! :sloncek:

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Malo razočarana
11.8.2005 7:25:52   
TiaSara
Punce hvala vam vsem za vaše bodrilne odgovore. Bom kar pustila vseskupaj do naslednje :hudicek:, potem se bova pa sproti odločila kako.
Gea1, držim pesti, da bodo septembra kaj ugotovili in to tudi poštimal, da bo potem šlo.

En lep dan vsem skupaj :metulj:

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Malo razočarana
11.8.2005 7:27:17   
TiaSara
Pa tečka, tudi zate :miska:, morda bo pa pomagalo.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......