|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malo podpore in mnenje
18.10.2005 20:45:42   
Amoss
Danes sem prišla od ginekologa in sem še vsa pretresena.Sem žalostna in zbegana.No torej že ko sem zanosila je G opazila v mojem desnem jajčniku nekakšno bulo in prosto tekočino okili maternice.Pa je rekla naj raje donosim pa bomo potem ugotovili kaj to je ker je možno da potem nebi več morala zanositi.No torej ko je nazadnje videla jajčnik preden ga je malecka odrinila je bila bulica velika 4mm (polmer).V 4 mesecu nosečnosti.
Danes pa pridem na prvi pregled in šok.Bulica sploh ni več bulica ampak je že bula velika 2cm.Zdravnica je zelo skeptična in ne ve kaj je to jutri morem nujno na tumorski marker.
Strah me je, kaj je katera imala kakšno podobno izkušnjo?Je mogoče lahko kaj hudega, ali še bom lahko imela otroke?Nešteto vprašanj je v moji glavi,...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Malo podpore in mnenje
18.10.2005 20:48:15   
kepa*
Zdravo!

Ne se preveč sekirat in skrbet. Lahko je le miom, ki pa ni nič nevarnega, ali pa kakšna cista. To se da lepo odstranit in ni panike, da ne bi mogla zanosit.

Misli pozitivno!user posted image

Letos pa bo!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2005 20:52:19   
CatJa
Držim pesti, da ni nič hujšega! user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2005 20:55:54   
Magi*
Amoss, preden sem zanosila sem imela celo kalvarijo z t.i. hitro rastočo cisto na jajčniku. ker je cista zares hitro napredovala, v cca 14 dneh je zrasla od 2,5cm premera na 7 cm premera, so me ravno tako poslali na tumorske markerje. in glej ga zlomka: tumorski markerji so lahko povišani tudi pri nekaterih drugih stanjih (npr vnetja) in pri mladih ženksah (pod 35) sploh niso tako zanesljiv pokazatelj. to sem seveda zvedela kasnejeuser posted image

jaz sem se zelo zelo ustrašila, saj ko te pošljejo na tako preiskavo, si najmanj misliš, da je po tebi. skratka: pri meni so bile vrednosti dosti nizke, pri moji prijateljici pa so bile visoke in vzrok je bil baje endometrioza.

poskusi se ne preveč sekirati in misli na najboljše. vsekakor pa toplo priporočam, da gresta z "bulico" še po drugo mnenje - več glav, več ve.

držim pesti zateuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2005 20:58:53   
cmokec
user posted image  user posted image Jaz ti ne znam svetovati, ti pa iz srca želim, da bi bilo vse v redu. user posted image  user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2005 20:59:12   
Amoss
Groza me je-mami so pred 14 dnevi odkrili raka, tak da še je vse pod vpšlivom.Poleg tega sumim da sem morda noseča, 4 mesece po Cr, V glavnem življenje se mi je obrnilo na glavo!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2005 21:02:44   
CIPRESA
Joj Amoss tole je pa bil šok. Sama naj bi imela miom velik 7 mm v 19t nosečnosti naj bi mi ga moja G videla pa ga sedaj 6 tednov po porodu ni nič videla in nevem  kaj je blo to.
Drugače pa pomoje glede zanositve boš lahko zanosila  šeenkrat samo šele ko vidijo kakšnega izvora je in ga odstranijo.

No vseeno ti bom napisala še to da zelooo pomagata čaja plahtica in rman če se ti da popij to mešanico čaja ene 3-5 skodelic na dan pa boš vidla ...dela čudeže .....preizkušeno!!!! No mogla sem ti to oment ker resnično verjamem v zdravilna zelišča potem je pa seveda na tebi kako in kaj.

Želim ti da bi se vse čim prej poštimalo. Pa poročaj malo kako si opravila!!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2005 21:03:39   
Magi*
uf, saj te razumem, pa še z mamo in to, je res preveč. najbolj je pa grozno čakanje. saj bo Amoss. jutri bo lep sončen dan in izkoristite ga kje v naravi. zdaj je tako lepo zunaj, drevesa so prečudovite barve, boš videla da bo jutri vse videti lepše.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2005 21:47:48   
martinela
Jaz sem imela na jajčniku cisto v velikosti mandarine (zdravnik, ki je to odkril, je rekel, "joj, gospa, vi imate tumor"). Naredili so mi laparoskopijo (en dan si v bolnici, pa greš lahko domov) in po šestih mesecih sem normalno zanosila. Po mojem je pri takih zadevah najbolje počakat še kakšen dodatni izvid, popolnoma pa razumem, da je človeka strah. Jaz sem bila ob odkritju in potem še nekaj časa po operaciji te ciste totalen hipohonder.

Pa-pa,
m

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2005 21:54:02   
mamči
Kak misliš noseča- a dr. tega danes ni opazila ?

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?