Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Malo me špika v des. jajčniku?? 13.7.2008 21:03:27
|
|
|
|
trinity22
|
po mojem ni razloga za skrb, razen če krvaviš, špika te ker se maternica širi
|
|
|
|
RE: Malo me špika v des. jajčniku?? 13.7.2008 21:34:17
|
|
|
|
glen
|
Ne nič nekrvavim,pa tudi drugače je vse v najlepšem redu,samo to špiknje občasno
|
|
|
|
RE: Malo me špika v des. jajčniku?? 13.7.2008 21:34:28
|
|
|
|
Katjusa
|
Pomoje tud ni razloga za skrb mene je v prvi nosečnosti to ful pogodto špikalo v začetku tja do ene 12-13 tedna pol se je pa mal umiril..... in to ne malo ampak kr precej tak da sem se včasih kr zvila od bolečine pa je blo vse OK.... zdej me tud ti pa tam sam ne tak močno bolj na rahlo.....
|
|
|
|
RE: Malo me špika v des. jajčniku?? 13.7.2008 21:47:08
|
|
|
|
Naja30
|
Še veliko te bo špikalo! Na začetku je tega špikanja kar precej, ja. Se pa maternica ves čas razteza, tako da špika vso nosečnost.
|
|
|
|
RE: Malo me špika v des. jajčniku?? 13.7.2008 22:25:18
|
|
|
|
ANEJ01
|
se pridružujem Katjuši
|
|
RE: Malo me špika v des. jajčniku?? 14.7.2008 16:36:01
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Še veliko te bo špikalo! Na začetku je tega špikanja kar precej, ja. Se pa maternica ves čas razteza, tako da špika vso nosečnost. Meni je sestra pri ginekologu rekla, da se jajčniki prve tri mesece obnašajo kot pred menstruacijo. Brez panike, ker ta pa škodi otročku .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?