Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Malo butasto,zaradi kg pa vseeno... 5.2.2008 17:30:29
|
|
|
|
Taula
|
Ni iz mojih izkušenj, ampak sem brala na RR. Ene so se v prvo zredile 30 kil, drugo le 10. Ali pa obratno. Vsaka nosečnost je drugačna.
|
|
RE: Malo butasto,zaradi kg pa vseeno... 5.2.2008 18:06:01
|
|
|
|
Anonimen
|
V prvo se zredila 17 kg - ostalo 10, v drugo 13 kg - dala dol, v tretje 9 kg - sem nekje na istem, kot pred nosečnostjo. Je pa odvisno od človeka, poznam nekatere, ki so se zredile 20 kg, pa so en-dva-tri dale dol. Lp
|
|
|
|
RE: Malo butasto,zaradi kg pa vseeno... 5.2.2008 18:06:10
|
|
|
|
TinKiCa1
|
Ojla! Ne bom govorila iz svojih izkušenj..ker sem prvič noseča, pa jih mam tud že okol 20 več Moja mami se je pri meni zredila 30kg, nosila me je spredaj, pri bratcu pa se je 5kg, ampak ga je nosila v križu! Ne vem..malo je odvisno od tipa človeka, neki 100 % podeduješ, neki je pa na ns! Sej bo..jst bom pol hujšala hehe Velik sreče
|
|
RE: Malo butasto,zaradi kg pa vseeno... 5.2.2008 18:06:43
|
|
|
|
Naja30
|
Kot pravi Taula, vsaka nosečnost je drugačna, tudi kar se kg tiče.
|
|
|
|
RE: Malo butasto,zaradi kg pa vseeno... 5.2.2008 18:07:43
|
|
|
|
TinKiCa1
|
Je pa odvisno od človeka, poznam nekatere, ki so se zredile 20 kg, pa so en-dva-tri dale dol. Lp [/quote] Upam, da bom jst mela tako srečo
|
|
RE: Malo butasto,zaradi kg pa vseeno... 5.2.2008 18:22:09
|
|
|
|
tteeaa
|
Sigurno je odvisno od človeka samega, koliko se zredi, je pa vsekakor priporočljivo, da ješ čim manj sladkarij in čim več sadja in zelenjave. saj veš, zdrava hrana pač:-). Jaz sem sicer prvič noseča, ampak se izogibam sladkemu, kdaj pa kdaj pa se tudi pregrešim, normalno. Sem v 22. tednu in zaenkrat sem se zredila 3 kg, torej je najbrž tudi nekaj od hrane odvisno . sicer pa jem relativno veliko. če imaš pa tako stresno službo, ti bo pa itak kilograme dol pobrala
|
|
RE: Malo butasto,zaradi kg pa vseeno... 5.2.2008 20:50:28
|
|
|
|
urskas
|
jaz sem se obakrat zredila čist enako. +17 kg
|
|
|
|
RE: Malo butasto,zaradi kg pa vseeno... 5.2.2008 21:05:59
|
|
|
|
Gilo
|
Sigurno je odvisno od človeka samega, koliko se zredi, je pa vsekakor priporočljivo, da ješ čim manj sladkarij in čim več sadja in zelenjave. saj veš, zdrava hrana pač:-). Jaz sem sicer prvič noseča, ampak se izogibam sladkemu, kdaj pa kdaj pa se tudi pregrešim, normalno. Sem v 22. tednu in zaenkrat sem se zredila 3 kg, torej je najbrž tudi nekaj od hrane odvisno . sicer pa jem relativno veliko. Sam tri kile si se zredila? To pa res ni nič, vsaka čast. Js sem v 18 tednu, pa že imam cca 7kg več. No ja, se bo treba po porodu več gibati, druge ne bo.
|
|
|
|
RE: Malo butasto,zaradi kg pa vseeno... 5.2.2008 21:14:57
|
|
|
|
bskrle
|
Jaz sem bila pri drugi še večja, pa ni vprašanje le kil, telo se prej razleze.
|
|
|
|
RE: Malo butasto,zaradi kg pa vseeno... 6.2.2008 10:13:39
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Jaz sem se v prvi nosečnosti zredila za 24kg, ostalo jih je 10... zdaj v drugi pa sploh nimam apetita in se v prvih 3 mes. še nisem nič zredila (prvič sem se že 4 kg)...tudi nekako upam, da bo manj in malo pazim, ker prvič nisem nič pazila pa vsi so me razvajal, na koncu sem pa imela težave zaradi pritiska... imam pa trebušček že tako velik, kot prvič v 5 mesecu
|
|
RE: Malo butasto,zaradi kg pa vseeno... 6.2.2008 10:27:40
|
|
|
|
dadica
|
V prvi sem se zredila 13 kg, nato v dobrem letu shujašala 21kg, sedaj v drugi nosečnosti sem 5 tednov pred koncem in sem se zredila za 20 kg lp dadica
|
|
|
|
RE: Malo butasto,zaradi kg pa vseeno... 6.2.2008 10:56:08
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Vsaka ženska, vsaka nosečnost - drugače. Jaz sem prvič noseča z 19t in 3/7, pridelala pa sem dobre 4 kg. Zdi se mi, da cel dan samo nekaj jem ...
|
|
RE: Malo butasto,zaradi kg pa vseeno... 9.2.2008 22:26:32
|
|
|
|
Una
|
Prvič sem se zredila 18 kg, se mi je zdelo ogromno, zgubila sem vse, pa še ene par kil, tako da sem jih imela pred drugo nosečnostjo manj kot pred prvo. V tej nosečnosti pa že od začetka zelo pazim, kaj jem, pa mi grejo kile kr same gor. Do 28 tedna sem se zredila ene 15 kg, pa me čakajo še trije meseci, kjer se dejansko poveča teža. Me je ginekologinja zadnjič "okrcala", naj pazim, da je še dolga pred mano, ampak kaj naj??? Bomo vidli čez 10 dni na pregledu...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?