|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malo butasto,zaradi kg pa vseeno...
5.2.2008 16:55:38   
rosalie
Verjetno me boste imele za malo....pa vseeno. Poleg vseh ostalih problemov, za katere sem mislila, da jih v drugi nosečnosti ne bo, se ubadam s strahom pred tem, da bom zopet kot
user posted image . V prvi nosečnosti sem se namreč zredila veliko preveč, tako da sem bila res...ogromna. Zdaj imam  "sanjsko"  službo v kateri me sekirajo od strank, do šefov, tako da je res stresno in nimam niti apetita. Torej..iz vaših lastnih izkušenj? Ni nujno da bom isto ogromna kot prvič, ali pač???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Malo butasto,zaradi kg pa vseeno...
5.2.2008 17:30:29   
Taula
Ni iz mojih izkušenj, ampak sem brala na RR. Ene so se v prvo zredile 30 kil, drugo le 10. Ali pa obratno. Vsaka nosečnost je drugačna.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu rosalie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2008 18:06:01   
Anonimen
V prvo se zredila 17 kg - ostalo 10, v drugo 13 kg - dala dol, v tretje 9 kg - sem nekje na istem, kot pred nosečnostjo. Je pa odvisno od človeka, poznam nekatere, ki so se zredile 20 kg, pa so en-dva-tri dale dol. Lp

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2008 18:06:10   
TinKiCa1
Ojla!
Ne bom govorila iz svojih izkušenj..ker sem prvič noseča, pa jih mam tud že okol 20 več user posted image Moja mami se je pri meni zredila 30kg, nosila me je spredaj, pri bratcu pa se je 5kg, ampak ga je nosila v križu! Ne vem..malo je odvisno od tipa človeka, neki 100 % podeduješ, neki je pa na ns!
Sej bo..jst bom pol hujšalauser posted image hehe
Velik sreče user posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2008 18:06:43   
Naja30
Kot pravi Taula, vsaka nosečnost je drugačna, tudi kar se kg tiče.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2008 18:07:43   
TinKiCa1
Je pa odvisno od človeka, poznam nekatere, ki so se zredile 20 kg, pa so en-dva-tri dale dol. Lp
[/quote]

Upam, da  bom jst mela tako srečo user posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2008 18:22:09   
tteeaa
Sigurno je odvisno od človeka samega, koliko se zredi, je pa vsekakor priporočljivo, da ješ čim manj sladkarij in čim več sadja in zelenjave. saj veš, zdrava hrana pač:-). Jaz sem sicer prvič noseča, ampak se izogibam sladkemu, kdaj pa kdaj pa se tudi pregrešim, normalno. Sem v 22. tednu in zaenkrat sem se zredila 3 kg, torej je najbrž tudi nekaj od hrane odvisnouser posted image . sicer pa jem relativno veliko.user posted image

če imaš pa tako stresno službo, ti bo pa itak kilograme dol pobralauser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2008 20:50:28   
urskas
jaz sem se obakrat zredila čist enako. +17 kg

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2008 21:05:59   
Gilo
Sigurno je odvisno od človeka samega, koliko se zredi, je pa vsekakor priporočljivo, da ješ čim manj sladkarij in čim več sadja in zelenjave. saj veš, zdrava hrana pač:-). Jaz sem sicer prvič noseča, ampak se izogibam sladkemu, kdaj pa kdaj pa se tudi pregrešim, normalno. Sem v 22. tednu in zaenkrat sem se zredila 3 kg, torej je najbrž tudi nekaj od hrane odvisno . sicer pa jem relativno veliko.

Sam tri kile si se zredila? To pa res ni nič, vsaka čast. Js sem v 18 tednu, pa že imam cca 7kg več. No ja, se bo treba po porodu več gibati, druge ne bo.

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2008 21:14:57   
bskrle
Jaz sem bila pri drugi še večja, pa ni vprašanje le kil, telo se prej razleze.

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.2.2008 10:13:39   
ČebelicaMaja
Jaz sem se v prvi nosečnosti zredila za 24kg, ostalo jih je 10... zdaj v drugi pa sploh nimam apetita in se v prvih 3 mes. še nisem nič zredila (prvič sem se že 4 kg)...tudi nekako upam, da bo manj in malo pazim, ker prvič nisem nič pazila pa vsi so me razvajal, na koncu sem pa imela težave zaradi pritiska... imam pa trebušček že tako velik, kot prvič v 5 mesecuuser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.2.2008 10:27:40   
dadica
V prvi user posted image sem se zredila 13 kg, nato v dobrem letu shujašala 21kg, sedaj v drugi nosečnosti sem 5 tednov pred koncem in sem se zredila za 20 kguser posted image user posted image

lp dadica

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.2.2008 10:56:08   
MARTINŠČICA
Vsaka ženska, vsaka nosečnost - drugače. Jaz sem prvič noseča z user posted image user posted image  19t in 3/7, pridelala pa sem dobre 4 kg. Zdi se mi, da cel dan samo nekaj jem ...

200% MAMI

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.2.2008 22:26:32   
Una
Prvič sem se zredila 18 kg, se mi je zdelo ogromno, zgubila sem vse, pa še ene par kil, tako da sem jih imela pred drugo nosečnostjo manj kot pred prvo. V tej nosečnosti pa že od začetka zelo pazim, kaj jem, pa mi grejo kile kr same gor. Do 28 tedna sem se zredila ene 15 kg, pa me čakajo še trije meseci, kjer se dejansko poveča teža. Me je ginekologinja zadnjič "okrcala", naj pazim, da je še dolga pred mano, ampak kaj naj??? Bomo vidli čez 10 dni na pregledu... 

LP, Una

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?