Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Malo bolj naravna nega dojenčka 17.11.2010 16:58:09
|
|
|
|
maca81
|
Ojla! Ker ne najdem podobne teme, bi mamice tukaj povprašala glede nege dojenčka. Svojega otročka, ki pride čez kak mesec, bi rada čimbolj naravno negovala, brez nepotrebnih kemikalij. Vse sem nekako našla primerno, ne najdem pa robčkov za ritko. Doma imam ene od Nivee, malo berem sestavine- me je skoraj kap, kaj vse je notri! Zanima me, kje bi dobila vsaj malo bolj naravne robčke, ali pa kako alternativo, s čim čistit ritko?
|
|
|
|
RE: Malo bolj naravna nega dojenčka 17.11.2010 17:18:15
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca81 Ojla! Ker ne najdem podobne teme, bi mamice tukaj povprašala glede nege dojenčka. Svojega otročka, ki pride čez kak mesec, bi rada čimbolj naravno negovala, brez nepotrebnih kemikalij. Vse sem nekako našla primerno, ne najdem pa robčkov za ritko. Doma imam ene od Nivee, malo berem sestavine- me je skoraj kap, kaj vse je notri! Zanima me, kje bi dobila vsaj malo bolj naravne robčke, ali pa kako alternativo, s čim čistit ritko? voda in vata/tetra krpica. ne rabiš čist ničesar več.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.11.2010 17:29:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malo bolj naravna nega dojenčka 17.11.2010 18:02:56
|
|
|
|
nusi
|
najbolj naravna je definitivno voda , samo na terenu to ponavadi ni izvedljivo. Glede robčkov Nivea - naš ima po teh še najmanj reakcij, ostali mu kar "požrejo" kožo in je rdeč. Uporabljava creme&soft ali sensitive.
|
|
|
|
RE: Malo bolj naravna nega dojenčka 17.11.2010 18:06:51
|
|
|
|
badumbadum
|
Verjetno vlažilne robčke rabiš za na pot, ane? Na Tvigini strani je tale recept: 1 lonček črnega ali kamiličnega čaja, 1 žlica mandljevega ali olivnega olja, lahko dodamo par kaplic tea tree ali druge arome. Tako pripravljen naliv lahko shranjujemo v hladilniku 3 dni. To zmes vliješ na bombažne krpice a la to-to, in je. Najboljše je, da si kupiš robčke, ki se dobije v kaki plastični škatli, da daš potem svoje noter, kupljene pa magari zase porabiš.
|
|
|
|
RE: Malo bolj naravna nega dojenčka 17.11.2010 18:07:47
|
|
|
|
SURF
|
Voda plus to-to krpice,so prav za umivanje...za enkratno uporabo seveda.
|
|
|
|
RE: Malo bolj naravna nega dojenčka 17.11.2010 18:10:04
|
|
|
|
SURF
|
..navadni robčki se čisto spackajo...niso priporočljivi...kot sem napisala...najboljše so tiste to-to krpice.
|
|
|
|
RE: Malo bolj naravna nega dojenčka 17.11.2010 18:34:21
|
|
|
|
žabica13
|
tudi pri na imamo kar vodo + vato. Poceni in naravno
|
|
|
|
RE: Malo bolj naravna nega dojenčka 17.11.2010 19:43:15
|
|
|
|
TIBIDABO
|
Jaz sem za vato in vodo. V dmju imajo krasne vatice za umivanje dojenčkov, 60 kom v paketu. Drugače pa imajo za na pot tudi fajn vlažilne robčke njihove znamke, ki so na nemškem eko testu bili ocenjeni zelo dobro. Nivea je pa drgač največja kemija..... LP
|
|
|
|
RE: Malo bolj naravna nega dojenčka 17.11.2010 19:56:42
|
|
|
|
razglednica
|
krpice to-to in voda to je najboljše
|
|
|
|
RE: Malo bolj naravna nega dojenčka 17.11.2010 20:42:47
|
|
|
|
divans1
|
Se strinjam!
|
|
|
|
RE: Malo bolj naravna nega dojenčka 17.11.2010 21:44:34
|
|
|
|
sanelaa
|
V sanolabor ali reho pojdi po vlažilne eko robčke, za na pot oz. ko sta zunaj. Doma pa itak vatice in voda.
|
|
|
|
RE: Malo bolj naravna nega dojenčka 18.11.2010 8:40:19
|
|
|
|
maca81
|
Punce, hvala za nasvete!
|
|
|
|
RE: Malo bolj naravna nega dojenčka 18.11.2010 21:15:13
|
|
|
|
anajan
|
Tudi jaz priporočam vata in voda, za na pot pa robčki.
|
|
RE: Malo bolj naravna nega dojenčka 19.11.2010 11:10:47
|
|
|
|
izalina
|
Voda in krpica . V DM-u kupujem robčke, vendar ne njihove znamke, ker ima po njih takoj rdečo rito. Nivee sploh raje ne poskušam.
|
|
|
|
RE: Malo bolj naravna nega dojenčka 19.11.2010 15:17:18
|
|
|
|
Greenie
|
Od robčkov so se nam najbolje obnesli Johnsonovi. Tisti z aloe vero ali sensitive. Res so malo dražji, jih pa zato porabiš manj. Zelo so mokri, kremasti in skoraj edini pri katerih dojenčica ni jamrala ob brisanju rite.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?