|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malo čudno vprašanje
3.5.2005 9:38:44   
Čiračara
Lep pozdrav!

Jutri greva s partnerjem na prvo predavanje šole za starše. Pa me zanima ali ste si tam kaj delale zapiske?:zmeden2:Ste vzele zraven kakšno pisalo in notes?

Hvala lepa za odgovore:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Malo čudno vprašanje
3.5.2005 9:42:43   
Divja vijolica
Nisem nič zapisovala. Lahko pa si zapišeš kdaj imate naslednjič predavanje.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Malo čudno vprašanje
3.5.2005 9:43:29   
Anonimen
Jaz ne, ker itak ne boš zapiskov brala med porodom :)- Ne, hecam se. Ampka jaz itak nisem tip za zapisovanje. Ene pa veliko pišejo in jim potem ni treba spraševat za nazaj, kot ponavadi moram jaz :grrr:

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Malo čudno vprašanje
3.5.2005 9:43:31   
MEGY_Patricija
Ojla pozdravljena:bravo::bravo:

Ne zame ni nic cudno uprasanje te pac zanima kaj hoces.:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Ne mislim da ti ne bodo povedali nic takega kar bisi morala zapisati .
Kar ti bodo oziroma vama bodo povedali je vse bolj ko ne informativno za oba. Ta sola je pac samo zato da si maklo seznanjem z vsemi stvarmi saj karse samega poroda tise , vse pa bos izvedela tudi pri porodu le babice so bolj vesele ce poves da si obiskoval solo za starse .
Toliko od mene upam da ti se katira kaj odgovori -------------baj baj od MEGY:muca::muca::muca::muca:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Malo čudno vprašanje
3.5.2005 10:06:10   
Pia67
Zivjo!

Ne vem, ce poznate to stran, kjer so krajsi zapiski predavanj(men so cisto fajn, pa mam stiskane in si bom kaj dopisala, ce bo nujno). Link: http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

Me pa zanima sledece (sicer je ze enkrat omenjeno na tem forumu, pa se ni odgovora): a potekajo predavanja npr. 1x tedensko ali so zaporedoma. Npr. danes je uvod potem pa jutri itd.
Malo mam guzve ta teden (tudi sama predavam, pe ne morem špricat), pa cincam ali pridem ob 18. ali ne :zmeden2:

Hvala za odgovor, ce katera ve...

Pia

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Malo čudno vprašanje
3.5.2005 11:17:49   
Anonimen
Ja, kar vzemi s seboj. Če ne drugega, prvič vedno povejo kdaj in kje so naslednja predavanja. Tega si že ne boš mogla zapomniti.

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Malo čudno vprašanje
3.5.2005 11:42:36   
puncica
Sem si pisala, predvsem to kako otroka oblečt:)-, pa dojenje me je zanimal kako pa to, ma seveda kako sam porod poteka, potem sem doma še enkrat prečekirala in prebrala in to je bilo to.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Malo čudno vprašanje
3.5.2005 13:58:51   
SISI25
Jaz si nisem. Pa če greš v Celje imaš itak vedno v isti predavalnici (kar že verjetno veš). Kaj naj bi otroku oblekli in kaj potrebuješ pa smo dobili že napisano. Če pa hočeš si pa seveda lahko pišeš, ko sme jaz bila so si nekatere pisale nekatere pa ne.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Malo čudno vprašanje
3.5.2005 14:23:18   
teta beta
Pia67, odvisno je od tega, kam greš na predavanje. Npr. v CE je tri dni zaporedoma od 10 - 14, v Žalcu je enkrat na teden in traja šest tednov, v Šentjurju pa enkrat na teden in traja tri tedne. Pozanimaj se v svojem zdravstvenem domu.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Malo čudno vprašanje
3.5.2005 20:30:15   
Anonimen
Ata se mora itak vse zapiske napamet naučit!!!

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?